Näppis: Jatkuva kiire ja tuhat rautaa tulessa, ei ole aikaa tallustaa jalkaisin

Joku helppoheikin elämää elävä ihmetteli lyhyitten työmatkojen ajamista autolla. Jos on jatkuva kiire ja tuhat rautaa tulessa niin ei yksinkertaisesti ole aikaa tallustaa jalkaisin. Hikilenkit tehdään muulloin kuin työmatkoilla.

Moni kaipasi sunnuntaina 19.5 seurakunnan ilmoitusta Kaatuneitten muistopäivän tilaisuudesta Ristinkirkossa. Oliko tiedotuksessa katkos?

Miksi kirkkokansa taputti 19.5. jumalanpalveluksessa laulaneelle kuorolle? Konserttiesiintyminen on aivan eri asia kuin laulaminen messussa. Taputus ei kuulu asiaan.

Sunnuntain pesäpallopelissä oli lehden mukaan 350 katsojaa. Paikalla olleena totesin että kaikki ehjät ja turvalliset penkit oli täynnä. Parisenkymmentä ihmistä seisoskeli. Huom! liikuntatoimi.

Hyvä kun Lahden kaupungin päättäjistä enemmistö sentään järkeviä kun hyväksyivät Kymi Ringiin mukaan lähdön. Vastustajien pulinat turhia, Kymi Ring toteutuisi ilman Lahden rahojakin. 2 miljoonaa hyvä sijoitus joka tuottaa aivan varmasti sijoituksen monin kerroin takaisin.

M-L Taavilalle tiedoksi, Lahden Seudun Ulataksi hoitaa sos ja vammaispalvelu kyydit. On hyvä palvelu. Matkapalvelukeskusta ei enää ole.

Onko totta, että kaupungin hallitus on karkkimainoksessa. Tulee tv.stä joka ilta. Ärsyttävä.

En mene kuuntelemaan "älyttöm." mölyä betonikatsomoon. Katsomo auki !

Älkää myykö php osakkeita, arvo senkun nousee. Arvo nyt jo paljon enemmän kuin 7000e.

Kiitos Merja Mäkisalo-Ropponen kirjoituksestasi. Se on asiaa, josta me eläkkeellä olevat os.hoitajat olemme olleet hyvin huolestuneita. Olemme (tietysti) verranneet sitä entisiin johtamismetodeihin os.hoit. tasolla.

Autokouluopetuksessa puutteita, ajo-opetuksessa oleva kuski kaarsi keskiviivalta oikealle. Kuten jo aikaisemmin kirjoitin, ei osata enää ryhmittäytyä, jos opetuksen taso on tätä.

Ylen vaalikeskustelussa nuori naispoliitikko väitti, että lisääntynyt liikkuvuus parantaa ilmastoa. Minä olin luullut, että se lisää liikennepäästöjä?

Kaatuneitten muistopäivän seppeleenlaskijat, ettekö tiedä miten pitäisi pukeutua? Siltä se ainakin näytti Orimattilassa.

Poliisin virka pitäisi vapauttaa. Hommaisin heti tutkan ja menisin tutkaamaan 30 ja 20 kmh piha-alueille. Poliisin saatavuus paranisi, maaseudullakin peräkammarin pojat aktivoituisivat tutkineen kyläteille. Työttömyyskorvauksia ei tarvitsisi maksaa kun tuloja tulisi sakkolapuosta.

Minulla 2 km työmatka, kävelen. On auto ja kaksi kesäautoa. Niillä matkustellaan, ajellaan ja harrastetaan 20tkm/ vuosi. Hyvillä mielin. Kovat on verot.

Eivät kaikki mainostajat itsekään ilmoita osoitettaan tai sitä joutuu etsimään suurennuslasin kanssa. Kaikilla ei ole nettiä, 118-osoitetiedustelu maksaa monta euroa eikä puh.luetteloa, jossa oli osoitteetkin, ole julkaistu enää vuosiin.

Eikö Bottas tajua, ettei huipputiimin auton kytkin luista ellei sitä ole käsitelty luistamaan. Kenen toimesta eli kuka maksaa? Kimillä sama ongelma Ferrarilla. Aina jokin juttu autossa ei toiminut toivotulla tavalla.

Keskusta pois sieltä hallitus neuvotteluista tukemasta Rinteen holtitonta rahanjakoa

Lordi voitti Euroviisut muuten 2006 eikä 2007.

Tämä meidän ilmastokeskustelu on todella itsekästä. Kaiken maailman fil.kandit huutaa että meidän ei tarvitse tehdä mitään koska Kiina ja Intia ei tee mitään?

Hollolan Tiilijärven alueelle pitäis saada samanlainen aidattu koirapuisto kuin Lahdessa on jo useita. Säästyis järvet ja sorsat.

Ei päässyt James Hirvisaari mutta onneksi sentään James Potkukelkka eduskuntaan.

Lokkiongelman ratkaisu, psygologi.

Mukulat kyydissä. Viedään, haetaan päiväkodista, koulusta. Mut ei osata noudattaa näitä nopeusrajoituksia. Sit ei kyllä kannata paasata turvallisista matkoista. Kun on malli hanurista.

Holman Prismassa 21.5 viihdeosaston myyjälle iso kiitos.

Hyvät ihmiset katsokaa velkakello.fi niin tiedätte, kuinka Suomen velka kasvaa jokainen sekunti!

Jälleeen yhteisiä verorahoja koirapuistoon. Maksakoot koiraihmiset sen mitä tarvitsevat. Viimeinkin on aika ottaa koiravero käyttöön, kaikkea muuta jo verotetaan.

Hollolan terv.keskus, hoitaja Riikka Liedes olet sydämmellinen, aito ja välittävä. t. äiti ja pienet "kanta-asiakkaat" K&J.

Kyllä on läpinäkyvää touhua Juha Sipilältä. Sopivasti ennen EK-vaaleja hän ilmoitti hallituksensa erosta. Yritys oli saada hyvä tulos kepulle. Nyt ennen EU-vaaleja selvä näytelmä taas. Jotta kepu ei saa murskatappiota, niin hän juonii taas. Mutta kyllä kansa tietää!

Paljonhan meitä syyllistetään. Mutta jos ulkoilutat koiraa, samalla vedät röökiä. Jos et korjaa jätöksiäsiä niin kaikki valuu hulevetenä järviin, kaloihin, ihmiseen.

Riihimäellä kesäteatterin rakentaminen maksaa 200 000e, mutta Lahdessa pelkästään yksi koirapuisto 100 000e. Valinta!

Lahdesta saatava ministeri, kansanmies Mika Kari.

Mulla on maailman kärsivällisin soitonopettaja. Hän jaksaa selittää miten matemaattisesti lasketaan säestettäessä esim G7 ja basso edellä. Tajuan, jee.

1990-laman aik. valtio tarjosi atk-koulutusta helpottamaan työllistymistä. 2010-luv. vanhent. koul. omaavat pannaan hak. nykytek. paikkoja ilman lisäkoulutusta.

Kisapuistoon pesäpallokentälle lisää katsomoita.

Ei puistoissa saa olla korkeita pensasaitoja! Se on liian hyvä suoja juomaporukoille. Ei uskalla mennä niihin puistoihin, jää kivat patsaat ja istutukset näkemättä, harmittaa !

EU keskustelut valtaosaltaa hurskastelua siitä miten maapallo pelastetaan, realismi puuttuu.

Lahtelaiset kun tilaatte taxin Hämeenmaan infopisteiltä, tilaus menee turkulaisiin takseihin eli veroeurot menee myös sinne. Leikkasin vihreänkortin kahtia.

Täytyy taas ihmetellä Ess:n pääkirjoituksen törkeyttä 20.5. Pääkirjoittajat haukkuvat Skinnaria, joka yritti parantaa sairaiden ja vanhusten hoitoa. Pääkirjoittajien olisi hyvä selvittää kuntalaista kunnan lakimääräiset tehtävät, joihin ei valitettavasti kuulu KymiRingin tukeminen!

100 000 euroa koirapuistoon. Eikö tuolla rahalla olisi palkattu monta avustajaa vammaisille ? Voitas vähän ajatella.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Lakkiaisten ja lukukauden päättäjäisten juhlinta alkoi Lahdessa iltapäivällä maltillisesti – "Veikkaan, että tänään on enemmän meininkiä kuin eilen"
 2. Nastolan tarunhohtoinen Ruuhijärvi-laiva ylitti maakannaksen mutta ajoi kiville sääntö-Suomen pykäläviidakossa
 3. Poliisi kerää kaikkien kiinteistöjen valvontakameratiedot yhteen paikkaan – kamerakartasto nopeuttaa rikoksen tutkintaa
 4. Mies anasti moottoripyörän Nastolassa ja kurvasi kohti Kouvolaa – poliisi puuttui peliin
 5. Korona aiheuttaa osalle potilaista pitkäkestoisia oireita, joihin ei ole selitystä – "Monella on ollut vähätteleviä kokemuksia lääkärissä", sanoo liki 3 kuukautta sairastanut Joni Savolainen
 6. Camping Messilä päättää Enonsaaren avaamisesta myöhemmin kesällä, keväällä tyhjentynyt mökkivarauskalenteri on alkanut taas täyttyä
 7. Kivimaan koulussa Lahdessa Suvivirsi raikaa tänä vuonna videolla – katso koulun kevätjuhlakooste
 8. Saunamökki tuhoutui tulipalossa Padasjoella
 9. Koko viime kauden huilannut hiihtosuunnistaja Siiri Saalo häkeltyi Lahden lyseon urheilulukiolta saamastaan tunnustuksesta
 10. Purkupiha oy:n tulipalon sammutustyöt päätökseen Lahdessa, pelastuslaitos tarkkailee palopaikkaa omatoimisesti – "Tilanne vaatii ammattilaisen silmää"
 11. Villähteen Korin jatsit pienentyy ja siirtyy sisätiloihin
 12. Malja keväälle virtuaalisesti – katso Vääksyn lukion kevätjuhla tästä
 13. Nuorehko mies kaahasi Heinolassa Lusin suoralla ja ohitti poliisimoottoripyörän
 14. Eläketurvakeskus: Eläkkeistä ei tarvitse olla huolissaan
 15. 29.5. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Päijät-Hämeessä ei edelleenkään uusia koronavirustartuntoja

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. Fingerpori 29.5.2020
 2. Fingerpori 28.5.2020
 3. Fingerpori 30.5.2020
 4. Purkupiha oy:n tulipalon sammutustyöt päätökseen Lahdessa, pelastuslaitos tarkkailee palopaikkaa omatoimisesti – "Tilanne vaatii ammattilaisen silmää"
 5. Katso video: Lahtelaiset muusikot taltioivat Suvivirren, solistina Dimitri Keiski - katso esitys täältä
 6. Nuorehko mies kaahasi Heinolassa Lusin suoralla ja ohitti poliisimoottoripyörän
 7. Mies anasti moottoripyörän Nastolassa ja kurvasi kohti Kouvolaa – poliisi puuttui peliin
 8. Malja keväälle virtuaalisesti – katso Vääksyn lukion kevätjuhla tästä
 9. Pääkirjoitus: Hoitajille jäi käteen vain luu
 10. Enni Ahtiainen, 29, luki salaa ylioppilaaksi ja löi koko sukunsa ällikällä – "Ostin äidilleni lahjaksi lyyran ja videokuvasin reaktion, kun hän avasi paketin"
 11. Uutissuomalaisen debatti: Varman Risto Murto varoittaa: Suomelle voi käydä kuten Italialle ja Kreikalle – talouskriisien lasku jää nuorille työikäisille
 12. Tuomo Nieminen oli juuri aloittamassa uudessa työssä johtajaylilääkärinä, kun pandemia levisi Suomeen – Lahden loistavat maastot auttoivat tuulettamaan päätä hektisinä aikoina
 13. Korona aiheuttaa osalle potilaista pitkäkestoisia oireita, joihin ei ole selitystä – "Monella on ollut vähätteleviä kokemuksia lääkärissä", sanoo liki 3 kuukautta sairastanut Joni Savolainen
 14. Camping Messilä päättää Enonsaaren avaamisesta myöhemmin kesällä, keväällä tyhjentynyt mökkivarauskalenteri on alkanut taas täyttyä
 15. Saunamökki tuhoutui tulipalossa Padasjoella

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.