Näppis: Cheek taisi tehdä palveluksen suomalaiselle musiikille

Cheek taisi tehdä palveluksen suomalaiselle musiikille. Missä ovat uudet nuoret miespuoliset artistit? Ei heitä ole. Vain nuoria naisia, jotka esittävät melodista musiikkia. Kumma juttu.

Madeira elää turismista, joten ei voi verrata. Matkusta muualle omatoimisesti tavallisen kansan pariin, näet todellisen liikennekulttuurin. Torvet soi!

Naurettavaa väittää jätteenpolttolaitosten Lahdessa olevan hiilineutraaleja. Poltettava ajetaan pääosin pääkaupunkiseudulta ajoneuvoyhdistelmillä Lahteen. Koskahan näissä päästöasioissa opitaan katsomaan kokonaisuuksia, eikä vain pakoputken tai piipun suuhun?

Hyvä naapurin koira, voisitko olla haukkumatta ainakin öisin, että saataisiin nukkua.

Eikö 6.4. kolumnisti Ranne ole miettinyt, miten elintärkeä on karjasta saatu proteiini ja ravinto nälkää näkevissä maissa? Ei siellä varaa nirsota kuin täällä nyt.

Poika pyysi aikoinaan lisäaikaa, kun piti tulla kotiin. Nykyään lisäaikaa pyytää muutkin. Aikaansa edellä.

Valivalivalivali, hankkikaa ihmiset elämä! Jatkuvaa kitinää kaikesta. Onko P-Hämeessä ainuttakaan positiivista ihmistä?

Hyvä pääkirjoitus Omalähiössä 5.4. Lahdessa rakentamisesta! ESS voisi tehdä samasta aiheesta jutun, jotta päättäjät heräävät!

On aloitettu rakentamaan hellahuoneita. kt. Siis keittiö ja olohuone ovat samaa tilaa, ikävän näköistä, ahdasta.

Miksi aina kaikki vain sähköpostilla. Laitatte lukijat eriarvoiseen asemaan. Ilmoitan, että minulla on vuonna 1965 käytettynä ostettu Lada-merkkinen sähköompelukone, sekä 50 vuotta sitten lahjaksi saatu Mix-merkkinen sähkövatkain. Molemmat ovat käytössä edelleenkin.

Australia joutuu sulkemaan saarivastaanottokeskuksia, kun pakolaiset loppuivat.

Kannatan pysäköintiratsiaa!

Ei taida Valon mainoksen laatija tietää, mitä tarkoittaa kesäterä, heh!

Pierua ei saa pidättää, tuhnua ei kukaan huomaa.

Älä sekoita minua muiden kirjoituksiin. Minun tapana on ollut kiusata kiusaajia.

SDP ajaa oppivelvollisuusiän nostoa. Kertokaa, mitä sellaista jää peruskoulussa opettamatta, johon tarvitaan lisävuosi? Muutoin se on vain työttömyystilastojen kaunistelua.

Kymppitonni oli aikoinaan hyvä viihdeohjelma. Nyt siitä on tehty kelvoton irvikuvagalleria. Miksi?

Te, jotka valitatte, että koirien jätöksistä on jonkinlainen tautiriski, niin älkää ihmeessä menkö niitä syömään.

Korjatkaa nyt hemmetissä Aleksin kaksi epäselvää parkkimerkintää ja Hollolankadun kaistamerkinnät Jyväskylään ja Mikkeliin. Kenen logiikkaa?

Hykyn Penttilä, kysymys perinnästä kuuluu, miten voidaan käyttää verovaroin tuotettujen palveluiden perinnässä veroparatiisiyhtiötä, kun on olemassa kotimaahan verot maksava yritys jopa Lahdessa, haloo.

Eräs VR:n insinööri kertoi radan peruskorjauksen yhteydessä, sattui "pieni moka". Kiskojen alle asennettiin pitkät betonipalkit tiiviisti päittäin ilman rakoa, joka olisi hieman lieventänyt ryskettä. Ainoa keino säästää koteja tärinävaurioilta on lyhentää junia ja vauhti alle taajamanopeuden koko matkan A -> B:n!

Nyt kaikki tiedostonörtit; kuka tutkisi 1945 jälkeen, paljonko asevarusteluun on sijoittanut kukakin. Paljonko on hyökätty toisen valtion alueelle. Onko pystytetty ns. nukkehallituksia? Nyt pelataan vain mielikuvilla.

Jos ja kun saamme tilastoitua, kuka on asevarustelun kärjessä milläkin vuosikymmenellä, tärkeää on myös hyökkäykset muiden maiden alueelle. Myös taloudellinen ja sotilaallinen painostus.

Lahdessa ja muuallakin rakennetaan paljon uusia asuntoja. 2000 jälkeen rakennettujen asuntojen ja talojen hinnat tippuu, kuin lehmän häntä, mutta vanhojen hyväkuntoisten arvostus sen kun vaan nousee, sen myötä myös hinnat.

Opiskelijoilta, jotka lintsaavat kouluista ilmastonmuutoksen varjolla, ko. päiviltä jäädytettävä opintoavustukset, kun ei kerta olla "palkkapaikassa".

Vapaavuori ja Walkamo tulivat lauantaina Trioon ja sanoivat, että pannaan Lahdenkin asiat kuntoon. Lahden ehdokkaat, näin helposti se käy. Vai?

Olispa minulla sellainen TV, että saisin ottaa musiikin pois puheen päältä, musiikin kuuntelisin erikseen ja puheen myös.

Kolmasosa liikennekuolemista on itsemurhia. Niihin eivät nopeus- ym. valvonta vaikuta millään tavalla. Ihan muualta on korjausta etsittävä.

Vai pitäis ostaa eläkeläisten arvokortti, kuulemma säästää paljon, mutta kun kaupat on kävelymatkan päässä, niin ei ole tarvetta, säästän siinäkin 81 e, vai mitä supersäästäjä, mieti vähän?

Miten laitetaan vanhushuollon asiat kuntoon? Älkääs unohtako! Ilmastosta on helpompi ja näkyvämpi vouhkata..... nuoret tekin vanhenette.

Jos pyöräilet, pidä kypärä mukanasi, ei kaikkea toisten tarvi valmistella puolestasi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.