Näppis: Miksi vaalilippuun tehdään merkintä lyijykynällä?

Miksi vaalilippuun tehdään merkintä lyijykynällä? Näinhän on vaalivirkailijoilla mahdollisuus muuttaa numeroita. Tietääkö kukaan, miksi näin tehdään?

Vai on sekin muiden vastuulla, jos ajat kaupunkipyörällä ilman kypärää! Tämä "city-fillaristiporukka" omaa vain oikeuksia, ei velvollisuuksia eikä vastuita.

Oletan, että jokainen kaupunkipyörää käyttävä varaa oman itselle sopivan kypärän mukaan, jos aikoo pyöräillä. Oma pää, oma kypärä, ei tosiaankaan ole kaupungin tehtävä.

Lahtelaiset muistakaa äänestää vain lahtelaista ehdokasta, jos haluat että kotikaupunkisi asioita hoidetaan.

Ei ole mikään ihme, että Lahdessa sattuu kolareita kun pe Lahdenkadun ja Niemenkadun risteyksessä ruvetaan vaihtamaan kaistaa vaikka toinen on rinnalla. Ja tämä tapahtui keskellä risteysaluetta.

Minä käytän parfymeita, kunnes ne (lailla?) kielletään! Saa ostaa vapaasti, tuoksun kauniisti jne...Älytöntä vouhkaa koko tuoksukeskustelu! Tilaisuuksiin "herkille" tuoksuvapaita alueita mieluummin.

En mene katsastuttamaan autoani asemalle, joka mainostaa 19 euron katsastushintaa. Reilua toimintaa olisi ilmoittaa hinta veroineen ja päästötesteineen.

Voisitteko hyvät ihmiset pestä hajusteenne pois uimahallissa ennen altaaseen menoa. Astmasta ja hajusteallergiasta kärsivä, vesijuoksusta tykkäävä. Yksi monien puolesta.

Koiran ulkoiluttaja Eteläisen Liipolanpolulla leikkikentän vieressä keräät koiran jätökset, mutta heität muoviin pussitetut pitkin metsää. Häpeä, on jo ympäristörikos. Käyppä keräämässä, näkyy hyvin.

Antfestissä lasi 5 e, ei palautusta. Ottakaa mallia muualta.

Harry Salmenniemen uutisruno sunnuntain lehdessä jos mikä – on "vihapuhetta".

K. Kiviniemen kirjoitus osoittaa Phhykyn hallitsemattoman himmelin. Esimiehet ei välitä tiedonkulusta ja alaistensa osaamisesta. Sen sijaan johto säästää vaipanvaihtajien käsipareista, ei pomopoteroista.

Ei lievä ylinopeus ole riskitekijä. Nykyään kaikenlaisia tonttuja on liikenteessä, jotka eivät ota muita huomioon, vaan tekevät ajovirheitä, kuin olisivat yksin liikenteessä. Poliisi jahtaa vain ylinopeutta ajavia rahankeruun vuoksi, vaikka vaaranaiheuttajat ovat suureksi osaksi ihan muita tekijöitä. Olisiko aika poliisinkin kehittyä ajan mukaan, eikä mennä sieltä, missä aita on matalin.

Et taida ajaa pyörällä ollenkaa, ku et tiedä asiasta yhtään mitään. Kaikille on kyllä kypäriä tarjolla. Pyöräteitä kyllä on. Talvella ne on ala-arvosessa kunnossa eikä ne kesälläkään hyvässä kunnossa ole.

Lahteen on palautettava koiravero rajoittamaan koirien määrää ja kattamaan kaupungin siivouskuluja. Koiranomistajat eivät ota vastuuta lemmikkiensä jälkien siivouksesta, vaikka pienen muovilapion avulla voisivat siirtää sotkut ojan pohjalle, pois kulkureiteiltä ja varsinkin toisten portinpielistä ja pihoilta, lasten kengänpohjista.

Päijät-Hämeen liikenteessä on mielestäni tapahtunut viimeisen 2 v. sisällä jyrkkä muutos huonompaan ajokäyttäytymisessä. Jopa narsistisesta käyttäytymisestä on osittain kyse. Ylinopeuksilla on vain pieni osuus kolaritapauksissa. Tässä pulmassa ei poliisin toimet riitä, valitettavasti.

Kukaan ei puhu epävarmoista kuskeista, jotka eivät ikinä opi ajamaan, ottamalla muita tielläliikkujia huomioon. Heitä on tosi paljon. Kiusaajat ovat luku sinänsä. No hällä väliä, kunhan eivät aja ylinopeutta?

Kirpparikiertäjä, miksi revit muoviin pakatut kirjat/lehdet? Et osta, jätät lojumaan. Ne on suojattu kaltaistesi takia. Ymmärtävä arvostaa, eikä revi!

Onhan kaikki hyvin? Elämä vie eteenpäin.

Laskin väärin, se 100 e/kk tekee rahassa 41,6 milj., jos 416 000 eläkeläistä saa sen korotuksen (eläke alle 1 000 e/kk). Mistä rahat?

Harry Salmenniemi, esitit Sunnuntaisuomalaisessa 7.4. juuri tyypillisen vihervassarin mielipiteen perussuomalaisista. Tosi mautonta!

Katupölyn mukana leijuu niin kuivuneita ysköksiä kuin kuivuneita koirien ja ihmisten jätöksiä. Kun aistit kakanhajun, olet hengittänyt ko. molekyylejä.

On se kumma, että kerrostalossa jotkut saavat metelöidä mielin määrin eikä asiaan puututa. Itse olen hiljaa, mutta en taida kuulua 'sisäpiiriin'.

Puolueiden vaaliteemana ilmasto. Oletteko laskeneet väkilukua suhteessa muihin valtioihin. Olisko tärkeämpää tekemistä ennen tätä. Järki käteen.

Jokos Lahden asuntosijoittajat on vihdoin lopettaneet sijoittamisen keskustan ylihintaisiin pikku huoneistoihin, kun samalla rahalla saa lähiöistä 2,5 kert. enemmän vuokrattavia neliöitä ja väh. 2 kert. vuokratuotot?

Oletko tosiaan sitä mieltä, että äänestät sitä henkilöä, joka ajaa sinun asioita? Minä olen ymmärtänyt politiikan teon niin, että siellä hoidetaan meidän kaikkien asioita mahdollisimman hyvin.

On se niin hellyttävää, kun yhtäkkiä mummot ja papat ovat heränneet ajattelemaan millaisen maapallon jättävät jälkeläisilleen. Saavatkohan piltit taas moporahan koulunpäättäjäislahjaksi.

Montun muutokset. Cheekin konsertin aiheuttama idea. Jos se on niin, idea tosi hyvä. Isollekin konsertille hyvä paikka.

Älähän nyt, näppishän on parasta luettavaa. Esimerk. nyt kiistelee Lahti ja Hollola! Tosi tyhmää, haloo, äly hoi!

Eikö ole puoluetta, joka uskaltaisi vastustaa tätä ikäihmisiä kiusaavaa digityranniaa?

Totta on; ei täällä Hollolassa mitään ole, pelkkä nukkumalähiö. Muuttasin Lahteen, mutta siellä tuhlataan verorahat urheiluun ja kaikkeen, mistä ei tavallinen ihminen hyödy tai niitä hyväksy.

Ent. Neuvostoliiton täystyöllisyys-aktiivimallissa työntek. siirsi asiapap. uusista mapeista vanhoihin. Vrt. Suomen aktiivimalli. Taloud. tehokkuus?

Lahdessa on se hyvä puoli, että sieltä voi hypätä junaan ja mennä Helsinkiin teatteriin, hyviin ravintoloihin ja mm. Stockmannille. Ei Lahdessa ole kuin kaljakuppiloita.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.