Näppis: Hitsareista on pulaa, mutta miten se näkyy?

Hitsareista on pulaa, mutta miten se näkyy? Eläkeläishitsarille tarjotaan kahta työpaikkaa, vasta koulusta valmistuneelle parikymppiselle ei yhtään. Nuorissako tulevaisuus, kun ei anneta edes mahdollisuutta?

Marko Ahonen kirjoitti ihan nappiin. Säätiedotuksia tulee molemmilta kanavilta 10 min välein. Mitä välii, kato ikkunasta ja kun se ilmamassa kuitenkin kurvaa eri tavalla kun tv:ssä sanotaan...

Sastamalan tahallisen onnettomuuden jälkeen keksittiin kevytautot. Olisiko pitänyt sittenkin panostaa ennaltaehkäisevään mielenterveystoimintaan?

Hei. Eikö olekin kivaa tämä kesäaika. Aamulla kuudeltakin jo sarastaa ja illalla aurinko paistaa vielä 20. Nautitaan valosta.

Nuoremmilta ihmisiltä menee voimat, kun joutuu taistelemaan vanhojen ihmisten älyttömiä ajatuksia vastaan. Hankkikaa elämä!

Hanski Kinnunen me kaivataan sinua, tule vaikka vähän kuulolle, älä jätä meitä kokonaan.

Upea lukijan kuva: Jäävuori.

Esalaiselle: Talviaika eli normaaliaika on ehdottomasti paras. Sitä mieltä ovat asiantuntijat. Enemmin luotan ihmisen terveydestä perillä oleviin asiantuntijoihin asian kuin johonkin toimittajan mielipiteeseen.

10.4. hieno palvelu kaupungilta: oma kunnon tarkastelu testeissä! Missä ainaiset valittajat?

Hyvin on minulla asiat, jotenkin vaan vielä kolahti.

Mikael Hoikkala, mihin perustat väitteesi, että enemmistö ihmisistä on iltaisin liikkeellä ja hereillä eikä sisätiloissa ja nukkumassa? Kesällä on valoisaa lähes kellon ympäri ja talvella pimeää, jos et ole sattunut huomaamaan. Itse valitsen mieluummin valoisammat aamut ja pimeämmät illat.

Kymppitonni oli aikanaan hyvä, mutta nykyisin erittäin hyvä.

Lahteen yksi kypärä, siellähän ne täit jyllää.

Jos olen kalalle allerginen vältän paikkoja missä käsitellään kalaa. Homeallergikko muuttaa pois hometalosta jne. Miksi ihmeessä kukaan ei saa käyttää tuoksuja jos yksi on niille allerginen..vouhotustako?

Ne ihmiset, joita liikkuminen ei kiinnosta, eivät lisää liikuntaa, vaikka aurinko paistaisi vuorokauden ympäri. Samoin ne, jotka liikkuvat mielellään, eivät jätä sitä väliin, vaikka aurinko laskisi tunnin aikaisemmin.

Pitääkö Hailuodossa vielä kauankin odottaa napajäätiköiden sulamista? Edelleen Helsinki "kohoaa" 10 mm vuodessa merenpinnasta? Kannattaiskohan teorioita hieman päivittää? Todellisuudessa merivesi vajoaa maankuoren syvänteisiin. Ja maanjäristykset vaan jatkuu!

On röyhkeää, kun jotkut yrittävät ostaa alihintaan PHP Holding Oy:n osakkeita omistajiltaan. Nyt kahden osakkeen hinta on 9 000 euroa ja ostajat tarjoavat vain 5 000 euroa. Olkaapa tarkkoina!

Osa poliitikoista kiljuu kurkku suorana, että tarvitaan maahanmuuttajia tekemään "vähempiarvoisia " töitä. On se nyt perkeleellistä. Kun lopetetaan vastikkeettoman rahan jakaminen niin pysyy se luuta suomalaisenkin hyppysissä.

Taas joku valittaa näppiksellä valittavista ihmisistä. Valivali itelles.

Polttimon sulassa pullan/leivänmurut lentää. Miksi syöttää sorsia, hanhia, joutsenia. Näille paras ravinto on järvessä. Ei suolaiset hötöt. Yritämmekö kesyttää lemmikiksi?

En tiedä, pitäisikö vihata vai sääliä voimakkaita hajusteita käyttäviä ihmisiä. T. Hajuihin tukehtuva astmaatikko

Kesäaika on rasittavaa oikeissa töissä, kun herätys on 4.30. Tarvii hakea välillä saikkua, jotta jaksaa. Illat on turhan valoisia muutenkin Suomessa.

Kilpailu- ja kuluttajaviranomaisten olisi puututtava sikamaisiin sähkönsiirtohintoihin. Samoin vesimaksujen korotukset ja Yle-vero on kohtuuton!

Autoilijat on Suomen riistetyin ihmisjoukko. Käyttömaksu oli alun pitäen väliaikainen, nyt on laillistettua rosvoamista!

Nuoria kusetaan nykyään vakituisilla työsuhteilla joissa 6 kuukauden koeaika. Koeajan jälkeen tulee lähtö ilman syytä. Kirjoitan tästä vielä myöhemmin artikkelin lehteen.

Kiitos Iida ja koko Nuorisoteatterin poppoo hienosta esityksestä, Kesäyön uni! Pikku teatterissa.

Hoikkala, älä nyt mokaa tätä kellojen siirtelyn lopettamista.

Minä käytän parfyymeita. Minä teen sitä ja minä teen tätä. Kuinka yksinkertaista väkeä oikein keskuudessamme liikkuu?

Lukion opettajat; kyllä nuoret haluavat oppia. Sinun tehtäväsi on opettaa asia ja tukea oppimista. Vaikka itse jo osaatkin. Oppivelvollisuuden jälkeiset opinnot ovat vapaaehtoisia, ja näihin hakeutuvat nuoret janoavat tietoa!

Myös pientaloyhtiöissä on järjestyssäännöt, oma tupa ja lupa on omalla tontilla siellä, missä ei näy naapureita.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.