Näppis: Ottakaa rikkaat tästä esimerkkiä

Toni Borg, olet mahtava esimerkki meille kaikille. Ottakaa rikkaat tästä esimerkkiä. Nyt kansalaiskeräys pystyyn, että kioskin saa kuntoon.

SDP:n puoluesihteerin on turha selitellä. Puolueen uusi kansanedustaja julkaisee täysin ajattelemattomia kannanottoja Lähi-idän tilanteesta. Populismia.

Kirkkopuistossa haisee ihmisen kusi. Ei koiran. Naurettava tutkimus John Allen. Mene paikan päälle seuraaman kuseksijoita.

Eikö Hollolankadun alikulkutunnelin siivous kuulu Lahden kaupungille ollenkaan? Vieläkin täynnä hiekkaa, talvella peilijäässä. Ajakaa edes ne hiekat pois!

Kari Korhonen mielipidepalstalla täyttä asiaa, moni on kanssasi samaa mieltä.

Kansa äänesti persuja, siis Halla-ahon suurella äänimäärällä pitää olla hallitusta muodostamassa. Mitä Rinne siellä sanelee pienemmällä äänimäärällä ja mielistelee kokoomukselle ja keskustalle.

Ihme pelleilyä politiikassa! Ensin valitaan kansanedustajaksi, heti ilmoitus euroehdokkaaksi lähdöstä. Kuitenkin ehdokas sanoo, ettei lähde vaikka valittaisiinkin. Ei ihme, että äänestäminen ei kiinnosta!

Mikä yhteiskäyttöauto? Autovuokraamoja on ollut jo ainakin 50 v.

Meidän lähiössä koiria juoksee vapaana, kakkailevat ja pissailevat naapureiden pihoilla, valvontaako alueelle?

Kiitos Antti Manniselle Sipilä-kirjoituksesta. On todella surullista, että järkevinä pidetyt suomalaiset eivät ymmärrä Sipilän työn arvoa. Nyt maan johto on annettu kaiken maailman taivaanrannan maalareille. Ei hyvältä näytä maan tulevaisuus.

Lahdella on nyt huippuhyvä kaupunginjohtaja! (Pitkäperjantain ESS pääkirjoitus ). Pidetään hänestä kynsin hampain kiinni!

Oli se Sipilä aika taikuri, sai paljon hyväntahtoisia hölmöjä uskomaan itseensä. Ja yhä edelleen.

Kyllähän 30-luvulla sotaan valmistauduttiin, armeijan johto kun näki mitä oli tulossa, vaikka päättäjät eivät. Pääministeri Cajander sanoi kesällä 1939 puheessaan, "hyvä että emme ostaneet sotakoneita ruostumaan." Muutamaa kuukautta ennen NL hyökkäystä.

Viikon vitsi: Liikuntapalvelut pyytää lausuntoa maanomistajalta frisbeeradasta. Asiat päälaellaan. Häntä heiluttaa koiraa.

Olipa hieno ja koskettava jumalanpalvelus TV 1:llä pitkäperjantai aamuna. Kiitos.

Si vis pacem, para bellum. Jos haluat rauhaa, varaudu sotaan.

Kullasvuori kaikkea muuta kuin virkistysalue. Harvaan hakattu, ei pieneliöille lahopuita, aluskasvillisuus traktorin tallomaa, hakkuuroju korjaamatta. Olipa pettymys.

Kyllä on pj. Aleksi Mäntylältä (vihr.) taas kerran älytön esitys, että pitää upottaa 1,5 milj. e mäkimontun rinteeseen. Onneksi päätös menee valtuuston päätettäväksi.

Ihan vaan tiedoksi sinulle, joka ihmettelet miljardöörien lahjoituksia Notre Damen katedraalin korjaukseen. Et varmaan tiedä, kuinka tärkeä rakennus on kyseessä. Yksi maailman kuuluisimmista kirkoista. Ja monet miljardöörit auttavat myös köyhiä. Pubeja ja muita juottoloita on joka paikassa, voit veisata niissä jos haluat.

Kotirauhan häirintä kai on rikos, vai...?

Biokaasulaitokset sijoitettava vähintään viiden kilometrin päähän asutuksesta.

Varma SDP-ministeri on KK, joka ansiokkaasti jarrutti soten käsittelyä ohjeiden mukaan. Kyllä kansa tietää.

Kävin äänestämässä, käytin oikeuttani, täytin velvollisuuteni. Mitä vaalilappuseen raapustin vai raapustinko mitään, sen tiedän vain minä.

Antti Manninen kirjoitti (19.4.) sen, minkä moni varmasti allekirjoittaa. Ehkä piankin kaivataan Juha Sipilää takaisin.

Kiitän Holman katsastusaseman raskaan kaluston katsastusmiestä loistavasta palveluksesta, joka mahdollisti meidän pääsiäismatkan katsastamalla venetrailerini ja tekemällä siihen pienen korjauksen. Hänen ansiosta pääsimme matkaan. Oikein hyvää pääsiäistä hänelle.

Suht tasavahvoja puolueita on nyt useampia. Se vaatii yhteistyötä ja sopimista, jotta asiat etenevät. Hyvää sekin.

Kysykää ulkotyöntekijöiltä esim. torikauppiailta tai päiväkotien ohjaajilta, kumpi aika parempi. Varmaan sanovat, talviaika. Ei pelkkä valo ratkaise vaan myös lämpö. Tuntikin vaikuttaa lämpötilaan aamulla.

Oli Korhosella oudot perustelut talviajalle. Vaikka väänsi rautalangasta, ei niitä ymmärtänyt. Itse menen myös aikaisin töihin ja haluan iltaan valoa.

Puut, kukkivat pensaat ja nurmi ajoratojen välissä oli säilyvää, vähemmän maksavaa ja luonnollista. Kadunvarsipuiden välissä matalat vain parkkeeraamista estävät valotolpat ja istuinten korkuiset, lumen ja kuran alle jäävät, potkittavat 'taideteokset' houkuttelevat vain älyttömyyksiin. Paasikivenaukiolla on ollut jo nähtävissä. Rullalautailu ei haittaa, vaan ne lieveilmiöt ja öiset ilonpidot.

Ylen mukaan 1 tunnin siirto "talviajalle" eli 180 päivälle antaa 400 tuntia lisää valoa, siis 2,2 tuntia per päivä. Siirretään kelloja 10 tuntia niin saadaan aurinkoa yötä päivää koko vuoden Utsjokea myöten.

Asikkalan Raikas oli hyvä seura suunnistuksessa, vaan ei ole enää. "Kannettu vesi (ostosuunnistajat) kun ei kaivossa pysy".

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Heinolan kirkkoherra Janne Hatakka toivoo kirkolta suvaitsevaisuutta – "Olen surullinen, että emme mahdu samaan porukkaan, jos olemme jostain eri mieltä"
 2. Heinäkuussa on vielä hiljaista, mutta elokuussa tanssitaan jo muutamalla Päijät-Hämeen tanssilavalla – katso, missä lavatansseja järjestetään
 3. Hammashoitokäynnit vähenivät jopa alle puoleen korona-aikana – jonojen purkuun voi mennä vuosia, arvioi Hammaslääkäriliiton toiminnanjohtaja
 4. Hykyn toimitusjohtaja Marina Erhola irtisanoutui THL:n ylijohtajan tehtävästä – "Ratkaisu tuntui oikealta"
 5. Suur-Hollola-ajo täyttää Lahden seudulla auki olevat hotellit – "Minilomille alkaa riittää kysyntää"
 6. Päijäthämäläisen Salpausselkä Geoparkin haku Unesco-verkostoon käynnistyi – statuksen voi saada aikaisintaan vuonna 2022
 7. Polttareitaan viettäneen kapellimestari Santtu-Matias Rouvalin musiikkiesitys herätti huomiota Lahden torilla – "Mahtavaa olla Lahessa"
 8. Ministeri ja Kuntaliiton toimitusjohtaja vääntävät kuntien uusien tehtävien rahoituksesta julkisen talouden sukeltaessa – "Emme usko, että valtionkaan rahat riittävät"
 9. Pääkirjoitus: Kuntapäättäjillä tiukka syksy – veronkorotuspaineet jopa ennätykselliset
 10. Lauri Ilolan Esalainen: Aion päihittää Novak Djokovicin, jos se edesauttaa tapahtumakesän jatkumista
 11. Valtio jakaa kunnille 2 miljardia euroa, mutta silti jopa Helsinki tekee kymmenien miljoonien eurojen tappiot – "Veronkorotuksissa joudutaan tekemään isoja arvovalintoja", sanoo kokenut kuntakonsultti
 12. Heinolan Kailas-talon rakentaminen voi alkaa aikaisintaan ensi vuoden alussa
 13. Henkilöauto suistui tieltä Lahdessa – katkaisi valopylvään ja puun
 14. Lahden eteläisen kehätien rakennustyöt aiheuttavat uusia liikenteen poikkeusjärjestelyjä – lue tästä useita katuja koskevat muutokset
 15. Koronapelot laimentuivat – suomalaiset ryntäsivät ostamaan lomamatkoja Välimerelle

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.