Näppis: Ne eläkeindeksit

Ne eläkeindeksit. Eläkerahastot on nopeasti tyhjiä, jos kaikille avataan se ind. jäädytys. Yli 3 000 euroakin saaneille "eläkkeistä" lottovoitto. Haluan eläkkeen jatkossakin.

No voi halavatun halavatun pakanan pakana. Miehä niit risuloi aina joskus polttelen. Koeta kestää. T. metsäläinen

Antti Rinne, Meinaatko syödä suomalaisen viljan viljelijän laarista? Laitahan hallituksen ohjelma pikaisesti julki, niin selviää kylvetäänkö tänä kesänä Suomessa jyviä peltoon vai ei.

Meilläpä toimiikin talomies ja huoltoyhtiö samanaikaisesti. Oven aukaisu on vain 60 e. Hyvä hallitus.

Ennen vaaleja Ville Skinnari ennusti, että uusi hallitus on kasassa 20.5.2019. Samaisen puolueen puheenjohtaja Antti Rinne taas ennusti hallituksen olevan kasassa viisi päivää Skinnarin ennustusta myöhemmin. Saas nähdä kuinka puheet pitävät paikkaansa.

Hei, kaupungin sedät! Olen 2,5-v poika Sydänkankareelta. Opettelen ajamaan polkupyörällä, mutta se on vaarallista, kun jalkakäytävät on täynnä hiekkaa. Voitteko tulla siivoamaan, kiitos!

Persujenkin äänestäjille koitti arki. Nykyisin persut kannattavat kokoomustakin kovempaa talouslinjaa. Vähempiosaisille koittavat kovat ajat mikäli heistä on kiinni.

Valtiotieteiden tri Tarkan mielestä (ESS 18.4.) demokratia toteutui, kun muita kuin ps:ia kannatti 82,5 prosenttia. Tämähän tarkoittaa myös, että 82,3 prosenttia vastusti demareita, ja vain 17,7 kannatti. Demokratiaa!

Kuntakonserniyhtiöiden toimitusjohtajille bonuksia kohtuuttoman kunnallisveron jatkeeksi kerätyistä monopolirahastuksista. Johdetaanko Lahden kaupunkia tervein tavoin. Ei.

Kun lukee valepoliisien huijauksia, niin ei voi kuin ihmetellä, miten suomalaisten älykkyysosamäärä on laskenut.

Kunnat saavat itse päättää jätehuollostaan! T. Kotihiiri

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.