Näppis: Kuis moni on hoksannut, että versotusritilät käyvät taimien tuottamiseen?

Kuis moni on jo hoksannut, että tavalliset versotusritilät käyvät taimien tuottamiseen? Sokeriherneen sirkkalehdet ovat avautumassa vain 4 pvässä.

Onko vaikee ymmärtää, jos asut kerrostalossa ja tömistelet kuin norsu lattiaa, että se kuuluu alakertaan?

Nuoret voisivat notkeaselkäisinä tehdä näin keväällä jotain hyvää; kerätä roskia tienvarsilta senkin ajan, jonka muuten tuhoaisivat ilmastoa turhanpäiväsellä rälläämisellä. Kun tuo muutos tuntuu olevan meistä pienistä kansoista kiinni. Ainaskin poliitikkojen mukaan.

Hannu Kauhaselle. Se vanha sananlasku kuuluu näin. Tulis kesä ja kärpäsii – sais köyhäkin ystävii.

Katselin sunnuntaina telkkarista ortodoksisen tsasounan rakentamis- ja vihkiäisohjelmaa. Siinä tuli mieleen, että toivottavasti meille ei ikinä pääse leviämään kulttuuri, jonka mukaan samaa Jumalaa vähänkään eri tavalla palvelevat pitää tappaa.

Näemmä myös yksi palsternakka on jo avannut sirkkalehdet Ruohonjuuren versotusritilällä. Parvekealtaat valmistui just ja huomenna koulitaan herneitä.

Koska taloyhtiöt siirtyvät nykyaikaan ja kieltävät pianon- ja muiden instrumenttien soiton. Häiritsevää soittoa kuuluu arkena ja pyhänä. Moni vuorotyöläinen kärsii.

Suomi on maailman onnellisin kansa ja ministerit maailman onnellisemmat ministerit.

Sinä, joka otat voimakkaasti kantaa naispappeuteen ja hengellisiin asioihin. Miksi seisot itse ulkopuolella ja torjut hengellisen elämän ytimen eli Jeesuksen, joka sanoi: "Ja te ette tahdo tulla minun tyköni, että saisitte elämän."

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.