Lukijalta: Hatunnosto Saarikolle ja Vanhaselle

Ylen sivuilta näimme keskiviikkona 24.4. uutisia keskustan poliitikoista. Vaikken itseäni keskustalaisena pidäkään, täytyy antaa ruusuja Annika Saarikolle ja Matti Vanhaselle.

Saarikko on ollut äärimmäisen kovilla sote-kamppailujen aikana ja selvinnyt ainakin päällepäin kohtuullisen hyvin, vaikka on samanaikaisesti kantanut mukanaan tulevaa jälkikasvua. Hän luottaa tulevaisuuteen ja uskaltaa vielä tehdä lapsia.

Mikä parasta, hän panee poliittisen tulevaisuutensa vähäksi aikaa jäähylle ja asettaa perheensä tulevan lapsensa etusijalle.

Vanhanen taas osoitti melkein presidentillisyyttä kertoessaan jo puolta vuotta aikaisemmin syksyllä tulevista sydänoperaatioistaan eikä ryhtynyt niitä piilottelemaan ja kätkemään. Näin media ei pääse tai sen ei tarvitse ryhtyä kaivelemaan sairaalakäynnin syitä ja perimmäisiä tarkoituksia.

Antti Manninen

Hollola

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Päijät-Hämeen maastopyöräilypolut tekevät vaikutuksen ulkopaikkakuntalaisiin – poimi ohjaajien reittivinkit ja neuvot lenkin suunnitteluun
 2. Lahden Reipas vei voiton Kultsu FC:stä - katso ottelu jälkitallenteena tästä
 3. Rapistuva Pyhäniemen kartano odottaa remonttia – "Kokonaisilme siellä on synkän näköinen"
 4. Mattssonin Luomumarjatilalla Asikkalan Kurhilassa avattiin lettukahvilan ovet, "roskainen" lettutaikina herättää kummastusta
 5. Tähdet, tähdet -ohjelmaan pyydetty Konsta Hietanen ei halua valmistautua koitokseen liikaa – "En meinannut penkissäni pysyä, kun soitto tuli"
 6. Lukijalta: Mitä oikeuksia on kehitysvammaisella?
 7. Käräjäoikeus tuomitsi muun muassa Lahdessa alaikäisiä tyttöjä kosketelleelle miehelle lisää istuttavaa
 8. Pienikin promillemäärä vaikuttaa ajokykyyn – rattijuopumuksia todetaan joka kesä lähes 18 500
 9. Huumekuskin autosta löytyi nyrkkirauta Lahdessa
 10. Asikkalassa toista autoa tölväissyt rattijuoppo jäi poliisin haaviin
 11. Hollolalaiset Paula ja Antti päättivät, että vihkiminen on joka tapauksessa sovittuna päivänä – elokuussa häitä järjestetään taas enemmän, osa siirsi häänsä ensi vuoteen asti
 12. Lahti Ringeten tähtipelaaja Niina Piiroinen vaihtaa seuraa – siirtyy pelaamaan legendojen rinnalle
 13. Lukijalta: Vääksyssä toimittiin kuin ostettaisiin auto huoltoineen ilman varmuutta tulevista osamaksuista
 14. Hollolan Kiikunlähteelle johtava Kiikuntie rajataan vain asukkaiden käyttöön – autot on jatkossa pysäköitävä yli kilometrin päähän lähteestä
 15. Juhani Honkanen kunnostaa soittajapojan veistosta Taarastissa – "Se on Nastolan kuvatuimpia kohteita, jonka edessä ikuistavat itsensä rakastavaiset ja eroavaiset"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.