Näppis: Miksi merkkejä asennetaan esim. Vaparin työmaalle?

Miksi merkkejä asennetaan esim. Vaparin työmaalle, jos niitä ei tarvi noudattaa eikä kukaan valvo ajelua?

Ois ollu aikaa tekstittää suomeks euroviisu-ehdokkaat Ville Virtasen lauluista. Kolmosen voitto perustu tekstin sanomaan, jota kaikki eivät ymmärtäneet.

Kyllä meidän kaikkien pitäisi jo tietää, että ei norjalaases sukses, suomalaasen hiihtäjän jalaas voitehet pysy. JL

Launeen puunpolttomittauksella yritetään peittää tulevia kehätien saasteita. Idiotismia vetää tie asutuksen läpi, kun Renkomäki halvempi ja ei tuhoa asutusta.

Miten tyhmäksi hollolalaiset ovat menossa, Lahti kusettaa teitä hykyn avulla maksajiksi. Älkää missään nimessä luopuko terveydenhuollostanne, päivystyksestä ja vanhustenhuollosta. Se tulee teille todella kalliiksi, kun maksatte lahtelaistenkin vanhustenhoidon, ei tarvites tyhmäksi ruveta vaikka hitaita olettekin.

Kuka vetää Hollolaisia päättäjiä höplästä, kuunnelkaa Taljaa ja pitäkää omat palvelut itsellänne, se tullee halvemmaksi ja palvelunne toimivat, tai tulkaa kunnolla mukaan satelliittikuntana häviämään kaikki lahtelaisten pussiin.

Nyt on tullut Lahtelaisille pää vetävän käteen hykyn suhteen. Nyt ainoa mahdollisuus on lypsää satelliittikunnilta kaikki rahat uppoavaan laivaan. Syylliset löytyvät Lahden juonikkaista poliitikoista vai mitä Skinnari olet siitä mieltä?

Miten Hollolalaiset ovat niin tyhmiä, että suostuivat lopettamaan terveyskeskuksen päivystyksen klo 16. Nyt hollolalaisista tuli Akuutin kautta hykyn maksajia, ja kansalaiset joutuvat maksamaan omasta pussista päivystyskäynnistä aina Akuuttiin 42.70 e, hävytöntä, ja osa kansalaisista ei edes tajua tätä silmänkääntötemppua, huh huh.

Postin asiakaspalvelu huononee! Kirjeet perillä 4–5 päivän kuluttua. Lisämaksusta aikaisemmin perille. Törkeää!

Reservin upseeri Räsänen puhuu sinänsä asiaa, me emme tarvitse sotia. Samaa sanoi (ja naivisti uskoi ettei tule) pääministeri Cajander kesällä 1939. Naapuri ei kuitenkaan kysynyt mielipidettämme. On idealismia ja realismia, itse kannattaisin jälkimmäistä.

Missä säästöloikka, kun maassaololupien uusinta-anomuksia on varaa käsitellä yli 1000/v. Jopa 6 kertaakin. Missä kasvavat eurot toimintaan? On Migrin osaamisen halventamista?

Res. upseeri ei ole tainnut huomata, että rajanaapurimme (1 600 km yhteistä rajaa) on viime vuosina hyökännyt mm. Georgiaan ja Ukrainaan, jossa mellastaa vieläkin. Aiemmin Afganistan, Tshetshenia jne. Mikä saa Upseerin luulemaan, että uhka ei koskaan kohdistuisi meihin?

Miksi asuntojen ostajat arkailevat ottaa yhteyttä asunnon myyjiin, jotka itse myyvät asuntoaan? Asunnon omistaja on paras asiantuntija ja vastaa antamistaan tiedoista. Välittäjä vain välittää, mutta heillä ei ole kuin välittäjän vastuu!

Olisi syytä ymmärtää jotakin piipuista ja piipunhatuista ennen kuin esittää raivokkaita kommentteja niistä näppiksiin.

Alkakaa ihmiset käyttämään omia aivojanne, kaikki "älylaitteet" täyttä huuhaata. Markkinavoimat vievät meitä, kun pässiä narussa.

No niin, nyt kun taksit on "vapautettu" sote "vapautetaan" ja vielä lääkkeitä "vapautetaan" niin kenellä riittää rahat mennä taksilla lääkäriin, lääkkeistä puhumattakaan. Kaikkien hinnat nousee "vapauttamisen myötä" kun maksimihintaraja poistetaan.

Pihat, jalkakäytävät ym. on liukkaat tämä talvi+hoito pitää ajatella ettei kesäjalkineilla lähdetä ulos. Niitä näkee liikaa kaiken ikäisillä?!

Vapauttaminen on synonyymi hintojen nousulle. Katsastustoiminta taksit, sote, sähkönjakeluverkkoyhtiöt, lääkkeet,.. Mitä vielä halutaan vapauttaa ja hinnat pilviin.

Nopeusrajoitukset pitäisi "vapauttaa"

Miksi te ette ymmärrä lukemaanne, se kaikenlaisten roskien, jopa muovien polttaminen on järjetöntä, ei puun.

Lehtien puhelinmyynnit loppuivat estolla, mutta mikä esto näille katon, ikkunan, viemärien "remonttireiskojen" soitteluun, kun alkaa olla jo riesaksi asti?

Ääriliikkeisiin lähteneitä ja osallistuneille eivät onneksi ulko- ja oikeusministeri näe sympatiaa palaamiselle – olipa kansalaisuus olemassa. Riskit liian suuret. Kansalaiset kiitämme!

Täyttä asiaa emerituslahtelaisen kirjoitus ESS 2.3. Vanhanaikaistyyliset prosessiorganisaatioista ymmärtämättömät virkamiehet pihalle, niin jopa jäärä-Lahti voi kehittyä. KJ tarvitsee ympärilleen innovatiivisia ja innostavia neuvonantajia eikä excel-ankeuttajia.

Ei kai kelataxi-kilpailutuksen voittanut yritys mainosta Lahdessa, kun teettää hommat alihankkijalla. Eli kahden yrityksen on saatava voittoa toiminnasta... Tätähän ministerimme halusivat. Tuliko muka hinnankorotus yllätyksenä heille?

Taitamaton valvonta tuhosi Lahden koulut purkukuntoon! Varoitus,...jatkuuko sama sähläys keskussairaalan työmaalla? No..purettavia rakennuksiahan nämä kaikki on!

Wolter Ramsayn katu. Eikö olis helpompi nimi kadulle löytynyt esim. Volten katu.

Kiitos Päijät-Hämeen keskussairaalan Päiväkirurgian henkilökunnalle kirurgille, sair.hoitajille ja koko hoitoketjun henkilökunnalle ammattitaidosta ja ystävällisyydestä 26.–27.2.19. Luotan teihin!

Muutto vanhainkotiin seniori, älä pilaa nuorten elämää samassa kerrostalossa.

Asiantuntija visioi, tulevaisuudessa halpoja sähköautoja yrityskäytöstä. Halpoja joo ja akkujen uusinta heti edessä!

Roposen paras matka on ehdottomasti kotimatka ja ollut jo monta vuotta. Nyt viimeinkin lopullinen.

Ainut ja oikea kuningaskotkamme on laskeutunut viimeisen kerran. Olet ikuinen legendamme, kiitos, Matti. Lepää rauhassa.

Vihreät on kuin meloni – päältä vihreä – sisältä punainen.

Miten muka Kujalan kaatopaikalta loppuu tila? Onko jotain näyttöä ja faktaa? Tilaa on itä- ja kaakkoispuolella ja eteläpuolellakin, katsohan karttaa.

Ei huolta huippu-urheilijat! Uranne loputtua voitte pestautua asiantuntijoiksi, haukkua räksyttämään heitä, jotka vielä jaksavat rehkiä kilpaladuilla oli keli mikä tahansa!

Päättäjämme kehuskelevat luoneensa nyt yli 100 000 uutta työpaikkaa. Miksi he eivät pysty samaan laskusuhdanteessa?

Näppis on feikkiä. Etlarin oikeistopolitiikkojen semppaus paistaa läpi. Näppiksellä ei sitten arvostella edes V. Uusikallion terv.hoidon alasajoa!

Iso kiitos Päijät-Hämeen eläinlääkäriaseman Elinalle ja Teresalle ihanasta hoidosta ja kissamme viimeiselle matkalle saattamisesta lauantaina. Teette arvokasta työtä.

Onko joku muu huomannut saman ei oo enää Lidl:in Edam juusto samanlaista kuin ennen. Muuttui heti uuden logon myötä?

Poliittiset puolueaatteet ovat verrattavissa ihmisiä eksyttäviin ja orjuuttaviin uskonlahkoihin.

Kiitos, postinjakajakin varmaan kiittää.

Kuulostaa ihan Ateriapalvelun haluamalle muutokselta Lehtiojalla. Kyllä aikaisin heräävä vanhus tarvitsee lounaan klo 11, oli pyhä tai arki. Itse kärsisin tuollaisessa orjuudessa.

Turvallinen arki on vanhukselle parasta hoitoa. Kaikki turha kikkailu ruoka-ajoista yms. ei palvele vanhuksen hyvinvointia. Leikkisitte kotona perhepiirissä päättäjät näillä henkilökuntaakin rasittavilla ideoillanne.

Millä junalla Pirttijoki pääsee Nastolasta Helsinkiin viidellä eurolla? Se kelpaisi minullekin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Maauimalan avausta odotteli aamutuimaan parinkymmenen uimarin joukko – jonossa pohdittiin, ehtiikö altaaseen ollenkaan
 2. Lahden sataman yrittäjät arvioivat tulevaa kesää vaihtelevan varovaisesti – "Ihmiset ovat olleet monta kuukautta kotona ja varmasti panta puristaa"
 3. Lahdessa seurakunnan lasten leirejä perutaan, rippikoulujen järjestämiseen muutoksia
 4. Kaksi autoa törmäsi risteyksessä Lahdessa – ei henkilövahinkoja, toinen auto hinaukseen
 5. Nuoren kännykkää ei kannata tutkia väkisin – jos luottamus on kunnossa, lapsi kertoo itse some-elämästään
 6. Näppis: Teollisuutta ja yrityksiä yritetään houkutella joka kuntaan. Nyt olisi tarjolla jättipotti eli kierrätyspuisto, joka tukee kestävää kehitystä. Hollolalla paras paikka, tänne vaan!
 7. Hammaslääkäri Ömer Acar, 31, sai jo lapsuudessa taloustiedon oppitunnin – "Isä otti setelit käteensä ja näytti konkreettisesti, mitä niille tapahtuu"
 8. Palava tavarajuna sytytti Lahden seudulla useita maastopaloja - junat myöhästelevät edelleen Lahti-Riihimäki-radalla
 9. Vierailija: Kirkko uusiutui hämmästyttävästi
 10. Ohisalo tukisi myös Lahden joukkoliikennettä
 11. Koronatartunta on huolettanut päijäthämäläisiä keskimääräistä enemmän – Lahdesta tehty paljon oirearvioita THL:n uudessa palvelussa
 12. Ravintolat avaavat ovensa tänään - lue yön uutiskooste
 13. Uusi tieliikennelaki tuli voimaan – esimerkiksi nämä viisi asiaa muuttuivat
 14. Pääkirjoitus: Korona ja vasemmistoliitto haastavat hävittäjähankkeen
 15. Hanna Myyrän Esalainen: Virtuaalitoteutukset eivät korvaa elävää elämää

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.