Näppis: Mihin ovat hävinneet hautaustoimistojen komeat autot?

Mihin ovat hävinneet hautaustoimistojen komeat autot, näyttävät nyt city-takseilta ja ovissa firman nimi.

Jokimaalle ei kulje iltaisin linjuri, ei voi mennä kylään, eikä lapset harkkoihin. Pitää hommata kaikille oma auto.

Mannisen Antti kirjoittaa useasti Lukijalta-palstalle. Sunnuntainen "Ekokiima" oli hänen paras. Samaa mieltä, joku tolkku tähän ilmastovouhotukseen. Pienet suomalaiset tekevät parhaansa.

Liikenteen aiheuttamat päästöt on kyllä tutkittu, mutta ei asuntoalueiden öljyn polttamista. Oikeudenmukaistako? Syyllisiä ovat vain puiden polttajat. Miettikääpä vaihteeksi sitä!

Kerrankin asiaa. Päivän valinta. 3.3. Ekokiimassa on irtaannuttu arkitodellisuudesta!

Näköjään jatkuvasti nostetaan tarjousta PHP:n osakkeista. Ei vaan näy summaa, paljonko saisin kätöseen. Minkä takia sitä tärkeintä piilottelette? Nimim. Kyllä mullakin myytävää olis

Sysmän purkajat, ette kai vaan laittaneet niitä asbestijätteitä montun pohjalle omien jätteidenne alle ja maata päälle ja taputuksia? Nyt sitten pitää kaivaa se kaikki ylös. Työ tehdään yleensä hyvin ja oikein, eikä vähän sinne päin.

Millähän härpäkkeellä ne demarit sitä biokaasua uusissa autoissa polttaa sitten kun kieltävät polttomoottorien käytön (ESS mielipidesivu 3.3).

Me puun polttajat olisimme erittäin kiitollisia, jos järjestätte alueellanne puidemme tarkastajan, kävisi nakuttelemassa klapujamme ovatko kuivia. Saisimmeko näin synnin päästön, kun se luulo harvoin on tiedon väärtti.

Missä viipyy tupakoitsijoiden haittavero? Tumppien mikromuovi kerää ympäristömyrkkyjä ja päätyy kalojen ruoaksi.

7-vuotias poikani ihmettelee, miksi Pelicansien fanituotteet maksavat paljon enemmän kuin muiden liigajoukkueiden? Esim. Puffi 24,90 e ja muilla joukkueilla 7-12 e.

Demari-insinöörit ovat vissiin kehitelleet tavan saada biopolttoainetta käyttävä auto liikkeelle ilman polttomoottoria. Hienoa.

Vai ei Lehtiojalla vanhusten aterioista tingitä? Lounas ja päivällinen yhdistetään. Kuka muka jaksaa syödä ne samalla kertaa?

Upea Ikitie! Kiitos, Kahden kaupunginteatteri.

Kiitos, Sirkku Hildén, mielipiteestäsi. Kokoomuksella on suuri hätä ja se panee valehtelemaan!

Suomalaista työntekijää ei saa sellaiseen työhön, jossa mahdollisesti tulee hiki.

Aivan loistava kirjoitus Antti Manniselta ( ESS 3.3.) Vaan minkäs noille vouhkaajille teet, heille tärkeintä on toisten elämän kontrollointi. Jäädään me tavan tallaajat vaan kiltisti odottamaan tuulisähköllä toimivaa Möysän ja Mukkulan metrolinjaa.

Norjan taktinen ja fyysinen ylivoima aiheuttavat sen, että katsojien kiinnostus alkaa hiipua. Se johtaa sponsorien katoamiseen, jolloin hiihtourheilu vajoaa hevospoolon tasolle.

Kyllä on surkeaa ohjelmaa televisiossa. Samoja ohjelmia toistetaan jatkuvasti. Viikonloppu ja ei mitään katsottavaa paitsi hiihdot. Kun verotuksen rahoituksen saivat niin ohjelmat pyörivät non stoppina ja myös muut kanavat ei löydä mutta kun toistaa entisiä.

Taas rahaa tarjotaan kuin 90-luvun alun aikana. Mihinkähän "finanssi kriisiin tämä taas johtaa"? Korot on ehkä hieman korkeammat. Rahaa on markkinoilla, varsinkin öljysitä. Ei siinä mitään pahaa, mutta norskilainan kanssa kannattaa olla erittäin tarkka. Tarkista ehdot kolmannenkin kerran.

Olen täysin samaa mieltä, kuin entinen pankkiryöstäjä ja moninkertainen vankikarkuri 3.3. lehdessä sanoi: Onhan se noloa, että vanhukset, jotka ovat tämän Suomen rakentaneet, eivät saa hoitoa ja apua. Kun tehdään rikoksia tietoisesti, kyllä kohtelun pitää olla sellaista, että siitä myös kärsitään. Televisiot ja sellaiset pois, ei vankiloissa tarvita mitään hienouksia.

Jos poliitikon tavoite on valiokunnissa tai kabineteissa niin avoimuudesta ei silloin ole tietoakaan.

Antti Manninen kirjoitti erinomaisen kirjoituksen ekokiimasta ja vielä omalla nimellään. Minäkään en äänestä persuja.

Viipurintie 3 parkkipaikat on vain talon asukkaille. Koko ajan muita autoja.

Hyvin meni maailman mestaruuskisat. Valmennusta ei minkään tasoista. Ensi talvena riittää kommentaattorit.

Kiitos Lahti Energian tilaajille ilmaisesta uimahallipäivästä. Me energian tilaajathan sen maksoimme.

Koska vankeinhoito yksityistetään, kun kerran yksityiset palvelut ovat hyviä ja halpoja?

Mikä ihmeen muoti tuo on, kun nuoret naiset laittaa silmäripsien paikalle mustat pullasudit?

Miten suomalaismiehet ovat niin reppanoita, etteivät saa ilmaiseksi, vaan heitä varten pitää tuoda valtava määrä ulkomailta maksullisia prostituoituja?

Ekokiima! Loistava termi nykyiselle ekokiihkoilulle, jossa mopo on jo täysin karannut. Erinomainen kirjoitus Antti Manniselta ESS:ssa 3.3.19. Suomi ei tuhoa eikä pelasta maapalloa!

Lehdenjakaja jättää auton 30 metrin päähän ovesta ja kävelee sen matkan eestaas. Ei ihme lehti myöhäs. Kaipaisko opastusta?

Antti Manninen kirjoitti (ESS 3.3.2019), että ekokiimassa on irtaannuttu arkitodellisuudesta. Manninen perusteli tekstissään useilla esimerkeillä väitteitään ilmastonmuutoksesta. Ensimmäiseksi perimmäinen syy on holtiton väestönräjähdys 1900-luvulta alkaen. Se on suurempi ongelma, kuin suomalainen sauna. Lukekaa tämä kirjoitus te ilmastonäpertelijät.

Vanha ihminen ollut työelämässä koko ikänsä ja maksanut veronsa. Eikö yhteiskunnan tule silloin hoitaa hoivamaksut? Mutta mitä sitten kun tulevaisuudessa on vanhuksia, jotka eivät koskaan ole tehneet töitä? Maksut on kulutettu jo nuorena.

Kiitos, Kari Teräväinen, mielipiteestäsi 4.3. liikenneympyrässä käyttäytymisestä. Kuvauksesi niin totta, toivottavasti moni lukee!

Kati Teräväiseltä hyvä kirjoitus liikenneympyrästä. Maailman helpoin ajettava. Missä vaan on tällainen, niin olen onnesta soikeana.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Arviointikertomus pöllyttää Lahden johtoa kyberhyökkäyksestä – "Toiminta huolimatonta ja vastuutonta"
 2. Maauimalan avausta odotteli aamutuimaan parinkymmenen uimarin joukko – jonossa pohdittiin, ehtiikö altaaseen ollenkaan
 3. Tapaus McCarron: "Kaupungin eettisiä ohjeita syytä täsmentää"
 4. Lahden sataman yrittäjät arvioivat tulevaa kesää vaihtelevan varovaisesti – "Ihmiset ovat olleet monta kuukautta kotona ja varmasti panta puristaa"
 5. Lahdessa seurakunnan lasten leirejä perutaan, rippikoulujen järjestämiseen muutoksia
 6. Kaksi autoa törmäsi risteyksessä Lahdessa – ei henkilövahinkoja, toinen auto hinaukseen
 7. Nuoren kännykkää ei kannata tutkia väkisin – jos luottamus on kunnossa, lapsi kertoo itse some-elämästään
 8. Näppis: Teollisuutta ja yrityksiä yritetään houkutella joka kuntaan. Nyt olisi tarjolla jättipotti eli kierrätyspuisto, joka tukee kestävää kehitystä. Hollolalla paras paikka, tänne vaan!
 9. Hammaslääkäri Ömer Acar, 31, sai jo lapsuudessa taloustiedon oppitunnin – "Isä otti setelit käteensä ja näytti konkreettisesti, mitä niille tapahtuu"
 10. Palava tavarajuna sytytti Lahden seudulla useita maastopaloja - junat myöhästelevät edelleen Lahti-Riihimäki-radalla
 11. Vierailija: Kirkko uusiutui hämmästyttävästi
 12. Ohisalo tukisi myös Lahden joukkoliikennettä
 13. Koronatartunta on huolettanut päijäthämäläisiä keskimääräistä enemmän – Lahdesta tehty paljon oirearvioita THL:n uudessa palvelussa
 14. Ravintolat avaavat ovensa tänään - lue yön uutiskooste
 15. Uusi tieliikennelaki tuli voimaan – esimerkiksi nämä viisi asiaa muuttuivat

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.