Näppis: Rahaa riittää Green Capital -patsasteluun, mutta ei bussivuorojen ylläpitoon

Käykääpä kaikki LSL.fi sivulla katsomassa, kuinka ympäristökaupunki Lahti kurjistaa joukkoliikenteen. Ja rahaa riittää EU:n Green Capital patsasteluun, mutta ei bussivuorojen ylläpitoon. Hyvä ympäristöteko Lahti!

Antti Manninen ja Jussi Eerikäinen su 3.3. täyttä asiaa molemmilta. Kari Teräväinen ma 4.3. Muuten asiaa, mutta termit väärin. Kiertoliittymä ei ole liikenneympyrä, ajosäännötkin erilaiset.

Vierumäki yes, viereinen hevostalli järkytys! T. Perhe muualta

Jokimaalla jokaisessa talossa jo on auto, siksi linjurit kulkivat tyhjillään iltaisin, toteaa silminnäkijä.

Antti Mannisen kirjoitus on saanut paljon kehuja. Minulta myös, mutta äänestän perussuomalaisia. Heljä

Voi Ville, Ville minkäs teit. Hienosta Suomi-ohjelmastasi puuttui se paras oma kotiseutusi Päijät-Häme. Miksi?

Punavihreät haluavat korottaa kansalaisten veroja ja maksuja, ottaa Suomeen lisää velkaa sekä jakaa valtion rahaa vastikkeetta. Tällaisen vetelän politiikan jäljet on jo monasti nähty.

Israelin Euroviisuja vastaan boikotointihaluja. Ketään ei boikotoitu, kun siellä naapurinsa räjäyttelivät busseja, yrittävät tuhota maan 70-luvulla usean valtion voimin, ja aikaisemmin kokivat päivittäisiä terrori-iskuja. Ei siellä kukaan yksin tappele ja sorra. Silmät auki!

Natseista paasataan, mutta en ole ensimmäistäkään nähnyt. Antifa (vasemmiston militanttisiipi) saa riehua vapaasti, samoin kuin näennäisesti luonnonystävät hyökkäillä laillisten ammatinharjoittajien kimppuun. Media sensuroi ja hallitus valehtelee kansalle. Onpa demokratiaa.

Pahasti on puurot ja vellit sekaisin joillakin. Kyllä se on vihervasemmisto joka meidät yrittää kivikauteen takaisin lähettää apunaan nykyhallitus, ei persut. Ketkä haluavat holtitonta kaaosta, ja ketkä eivät? Kaikilla sama tuhoon vievä tie, paitsi yhdellä puolueella.

Kyllä meidän "persujen" on helppo lähteä vaaleihin, kun valtapuolueet ja pakolaiset tekevät meidän vaalityön.

Mitään ei ole kirjoitettu Franen its.päivän jatkojen tapahtumista. Ei kai lehtiä painosteta, että kertoo jutusta vasta vaalien jälkeen.

Jokin tutkimus kertoi, että Vasemmistoliitto on Suomen luotettavin puolue. Lyhyt on tavallisen kansan muisti. Puolueen perustanahan ovat SKP ja SKDL, joita Neuvostoliitto tuki. Sen luotettavuudesta on huonoja kokemuksia.

Onko olemassa minkäänlaista tilastoa ay-liikkeen toiminnastaan saamista verotuista. Kun jatkuvasti puhutaan muista tuista, niin nämä verotuet ovat myös valtiontukia.

Rakennusluvat pitäisi vapauttaa.

Hieno ottelu Pelsulta Hifkiä vastaan keskiviikkona. Mutta Ville, heitetäänkö toivomuskaivoon vettä vai kolikko?

Vierumäen asiantuntia Ismo Hämäläinen 5.3.2019 Ess puhui tosi asiaa maastohiihdon tilanteesta Seefeldissa. Kannattaa lukea ajatuksella uudestaan. Joukkue on justiin niin vahva kuin sen heikoin lenkki. Ei kaksi huippua voi pelastaa koko joukkuetta. Yksi pronssimitali oli joukkueen maksimi.

On se ihme juttu, miten opetushenkilökuntaa voidaan alistaa ja hallita pelotteilla. Karseeta touhua, ettei enää uskalla edes mielipidettään töissä sanoa tai saa varoituksen tai ei myönnetä lisäpalkkaa. Näin se toimii Lahdessa vuonna 2019.

Tutustukaa sähköautojen ja akkujen tekniikkaan, niin ei tarvi kaivata polttomoottoriautoja. Tervetuloa 2020-luvulle.

Koirat kuriin Tiilijärvillä. Kohta samenee Keskitiilijärvikin? Lintukoirat syö sorsanpoikasia!

Eduskunnassa lainvalmistelu tapahtuu valiokunnissa. Näppiskirj. 7.3. ei liene kuunnellut yhteiskuntaopin tunneilla. Korvat käyttöön ja pelit pois.

Eurooppalaiseen parlamentarismiin kuuluu, että puhemiehistö opposition kansanedustajia. Vain Suomessa kaikki puhemiehet hallituspuolueista.

Valtiovallan pitää antaa ohjeet, mitä ei saa sanoa, ettei tule rasistiksi leimattua. Sananvapaus jo mennyt, enää ei uskalla kertoa ajatuksiaan. Miksi?

Alkaa jo riittää tuo Nykäs-palvonta ja hymistely. Siihen törmää joka paikassa. Ei ollut niin merkittävä henkilö, että tarttis noin pitkään pitää juttuja yllä. Muutenkin outoa härdelliä nuo hautajaiset ja patsaat. Puuttuu vaan, että tyyppi julistettas pyhimykseks. Ei helvatti.

Kuvaus ampumahiihdosta Ylellä täysin peestä.

Erikoiset tavat jatkuvat hykyssä, uuden johtajan valinta ilman satelliittikuntia, rahat kyllä kelpaa laskujen muodossa, mutta ei niistäkään etukäteen keskustella.

Entinen nastolalainen, hyvät hollolalaiset, pitkää nyt rahapussistanne huolta, ettei Lahti pääse sinne kurkottamaan, vaikka kovasti yrittääkin syytää hykyn laskut teille maksettavaksi.

Persuille tulee jälleen todellinen jytky, jollei muut puolueet uskalla pitää huolta perussuomalaisten eduista. Pää vaan pensaaseen niin persut saa varmasti jytkynsä.

Jälleen kerran kokoomus veti väärästä narusta vähättelemällä maahanmuuttajille syntyviä kuluja, parempi puhua oikeista kuluista ja kertoa kansalaisille totuus.

Miten ulkomaanmatkailijat reagoi, jos Suomi antaa turvapaikan Isis-sotureille? Jos ne joita Isis vainosi, hoitaisivat oikeudenkäynnit Irakissa?

Menkää kesällä katsomaan Lahteen tulevaa Siiri Rantanen -näytelmää. Siitä selviää Hiihtoliiton joht. suksisotkut Cortinassa 1956. Siiriltä meni kulta.

Sote on tullut Suomelle hyvin kalliiksi. En äänestä sitä puoluetta, joka sen vielä kaataa.

Paikallislehti on jo pari vuotta vaatinut säästöjä sairaiden ja vanhustenhoitoon. Samoin kuin kuntien johto. Nastolalaiset ja muut kärsimään Akuutin jonoon? Kiitos.

Etlari on kenties Suomen kokoomuslaisin lehti. Sairaat ja vanhukset toimittajille vain "rahanmenoa".

Samaan aikaan, kun kaupunkia lobataan Euroopan vihreä pääkaupunki -kisassa, poistetaan surutta bussilinjoja reuna-alueilla, toteamalla vaan, että siirtykää yksityisautoiluun.

Mitä siellä Postissa puuhataan, kun ei postia jatkossa enää ehditä jakaa kuin kolmena päivänä viikossa? Muutetaanko taas firman nimeä? Postimaksut kuitenkin puolet kalliimmat kuin muualla Euroopassa!

Jokimaalle pitäisi myös päästä töihin autottoman, mutta ei onnistu sekään.

Suomalaista yrityksen omistajaa ei saa sellaiseen tilanteeseen, että myöntäisi työntekijän olevan hänen omaisuutensa suurin tekijä.

Emma Kari, jos käyrä on alaspäin, niin ei se silloin ole ylöspäin...

Minulla 10 vuotta vanha polttomoottori-Skoda tallissa, taidan laittaa autotallin oveen lukkoon viimeistään su 14.4.

Skinnari ja Emma Kari olivat ihan pihalla to illan A-talk keskustelussa polttomoottoriautoista. Kalle J osasi.

Suomi odottakoon yht. EU-päätöstä ennen Isis-porukoiden tänne ottoa. Mietittävä suhteita sodanjälkeisen Irakin hallinnon kanssa.

Katsele, koirista vauhkoava, mikä määrä on ihmisten jättämiä roskia joka kaduilla ym. Itse varmaan teet samoin.

Hei sinä joka kirjoitit Liipolan S:mäen valoista, ei ole olemassa sellaista koriautoa/muuta nostolaitetta, joka pysyisi niin jyrkässä mäessä paikallaan! Sulan kelin aikaan lupaamme korjata valot heti:)

Taidat olla juuri se häirikkö kerrostalossa, kun kehoitat muuttamaan maalle. Sinä se sinne korpeen sopisit varisten kanssa. Lopeta itsekäs käyttäytyminen.

Autokouluissa opetetaan ryhmittäytyminen, mutta opetuslupavanhemmat opettavat omalla tavallaan.

No nimenomaan autokoulussa opetetaan ryhmittyminen. Olisikohan edessäsi ajellut opetusluvalla kortin hankkinut?

Miksi te-toimisto laittaa eläkeiän kynnyksellä olevia työnhakuvalmennukseen? Nuorissa pitää olla tulevaisuus.

On todistetusti tutkittu alueita, joilla on paljon koiria, pohjavedessä on paljon enemmän bakteereita. Tämä on terveyshaitta ja taloudellinen asia, joten koiran kakat talteen tai koiravero takaisin, pois kaikkien veronmaksajien piikistä.

On turha väittää ja kertoa maahanmuuttajien lintsaamisesta, ja haukkua heitä tyhmiksi. Tyhmiä ovat ne, jotka heitä tänne hyysää ja haluavat maksaa heille kaiken tekemättämästä olemisesta.

Miksi tehdä mitään, kun avustukset tulee hamaan tappiin. Kait maahanmuuttajille sorvataan joku uusi eläkeperustekin. Orpo ja kumppanit, missä todellisuudessa oikein elätte, maksaisitko, Orpo, jos se lähtisi sinun omasta kukkarosta?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.