Näppis: Olisko mitenkään mahdollista muodostaa Suomeen vähemmistöhallitus?

Olisko mitenkään mahdollista muodostaa Suomeen vähemmistöhallitus? Silloinhan jäisi junttauspolitiikka vähemmälle ja tulisi laajempi näkemys tilanteesta.

Me nuorten ja nuorten aikuisten vanhemmat äänestäkäämme ilmastoratkaisujen puolesta, jos toivomme saavamme lastenlapsia. Veeran Lukijalta-kirjoitus täyttä asiaa.

Ess kirjoitti yhtymästä, palveluverkkoa joudutaan tarkastelemaan. Mitä jos ihan ekaksi perkaisitte kaikki turhat koordinaattorit ym hoitotieteilijät siitä pomon ympäriltä ja palattaisiin aikaan, jolloin kaikki tekivät oikeaa työtä potilaan eteen. Hoitotiede on sairaalamaailman syöpä.

Jätteen keruu on pakollista ja laki vaatii ja maidolla se mummokaan ei pelkästään elä?

Aina vain jauhetaa Hykyn taloudessa olevasta vajeesta! Entä, jos hoidettavat lisääntyvät ja budjetti on tehty liian pieneksi alunperinkin?

Mummolle vaan tiedoksi, että laki on ja keräysväli voi olla esim. 12 viikkoa. Harvoin kaupan kassalla mummolla pelkästään maitotölkki kotia?

Yritettiinhän me saksalaistaa Venäjääkin, eivät taipuneet "Aatun" komentoon kuten me.

Nopeasti tv + somesarja; mitä mä teen huomenna, en osaa ilman elää, tarvitaan heti!

Toimittaja Uuskallion Esalainen suorastaan törkeä. Päättäjät, jotka haluavat hoitaa sairaat ja vanhukset hyvin, eivät hae kansansuosiota. He ovat sivistyneitä ja ymmärtävät verorahoilla hoidettavien asioiden tärkeysjärjestyksen.

Hei Mummo ja maitotölkki. Ei laki määrää 2 viikon tyhjennysväliä. Ota yhteyttä PHJ:n asiakaspalveluun.

Jarruhenkilö Krista Kiuru sai voiton sotessa! Demarit Rinteen johdolla saavat aloittaa alusta. Toivottavasti demareilla potku riittää!

Voi sinua kun vihaat koiria niin paljon, mikä on vihasi perimmäinen syy, itseinhoko ?

Tarja on kohtelias myyjä S-Market Ankkurissa.

On paljon ihmisystäviä, mutta koirani kaikkein rakkain. Jospa sinä koiravihaaja yrittäisit ajatella jotain muuta kuin niitä kakkoja.

Olen hirveän pettynyt noihin poliitikkoihin, jotka ovat katsoneet päätehtäväkseen olla vain kantona kaskessa ja estää hallitusta toteuttamasta uudistusta! Mitkä kielteiset voimat meitä oikein kuljettavat! Pelottaa.

Sote siis ei valmistunut eikä ihme, sillä kepu pettää aina. Ministerit oppipoikia ja tyttöjä, palkka kuitenkin maksettiin saamattomasta työstä.

Ei kannattaisi mollata lehdenjakajia. Kokeilin yhden yön ja kyllä arvostus nousi sitä ammattikuntaa kohtaan.

Mielestäni ensin pitäisi tutkia asia, ennen kuin lähetetään minkään näköisiä varoituksia asukashäiriköinnistä. Oliko aiheellinen? Minusta ei.

Kyllä me lahelaiset olemme tyhmiä ja tyytymättömiä.

Hyvä että hallitus ja sote kaatuu!

Asia selvä, me suomalaiset emme ole mitenkään osallisia ilmastonmuutokseen. Ihanaa kun vapautettu kaikesta vastuusta, ensin lopetan kierrätyksen. Jes!

Hirvittää. Nyt Etlarin toimittajat ovat ryhtyneet politikoimaan. Nyt jo vaativat terveysasemien lakkauttamista, kuten Vili Uusikallio. Mediavaikuttamista?

Ei tv-toimittajan kuulu sanoa suorassa lähetyksessä, että kaikkien iloksi sote kaatui.

Kansanedustajaehdokkaat: uuteen sote-urakkaan markkinavoimien vai kansalaisten etua ajaen? Vaikuttanee vaalimenestykseen.

Viikko sitten yritettiin lopettaa kuulemiset. Risikko nosti menettelytapavirheen esiin. Nyt kuulemiset kaatoivat soten. Hallitus yritti paniikkijyrätä.

Kepu ja kokoomus ovat poliittisia pekkaroijia. Törkeää, että yrittivät paniikissa estää totuuden tulon esiin. Onneksi nais-pekkaroija lankesi loukkuun.

Yhteisin varoin toimivaa julkista terveydenhoitoa ei pidä alas ajaa, vaan kehittää, jotta perustuslaillinen hyvä ja kohtuuhintainen hoito tulevaisuudessakin kaikkien saatavilla.

Keskussairaalan lääkäri kirjoitti minulle reseptin uuteen lääkkeeseen, mutta ei viitsinyt uusia reseptiä jo kymmeniä vuosia käyttämääni migreenilääkkeeseen. Ei ihme, jos terveydenhuollossa kiire. Nyt joudun vaivaamaan tällä asialla toista lääkäriä. Tehokkuus?

Sipilä yrittää kerätä vaalien alla irtopisteitä tulos ja ulos -sote-sotkun kanssa.

Minä teen suunnittelutyötä kerrostalossa asumisen lisäksi. Silloin normaalitkin naapurin äänet häiritsee.

Lahden kaupunki jakaa kirjallisia varoituksia sivistystoimen puolella. Nyt on nähty, että kantelun voi tehdä eduskunnan oikeusasiamiehelle, joten kaikki, jotka ovat varoituksen saaneet mielestään aiheetta: valittakaa!

Sipilä on peluri, taktikointia vaalien alla.

Te, jotka narisette aina koirista ja niitten verotuksesta, eiköhän tämä asia ole loppuun käsitelty. Keksikää jotakin muuta.

Sittenhän kerrostalojen yhtiökokouskutsut on täyttä kusetusta, jos asiat on päätetty etukäteen. Ihmettelen vaan.

Demari vai bemari? 3 bemaripressaa sai tämän maan polvilleen, 1 bemari loppas ohitien Launeen pohjavesien läpi, kulki 30 vuotta junassa ilmasiks ja sai kyltin assan seinään. Bemari ruuhkautti päivähoidon työttömien lasten hoito-oikeudella, kun oikeus olis ollut vanhuksilla. Bemari sohlasi kuntien yhteisen Hykyn syöksyyn. Äänestäisinkö vielä bemaria?

Kuulepas sinä neropatti, kerrostaloissa on järjestyssäännöt, jotka kieltävät häiritsemästä muita asukkaita millään lailla.

Suvun nuoret, kaksi kolmevuotiasta, katsoivat telkkaria. Oli perisuomalaisen ohjelman mainoksen vuoro. "Setä kakkaa." Yht'aikaa! Miksi juuri setä?

Onko muilla kokemuksia työharjoittelupaikkojen työpareista? 20-v. sanoo 60-v:lle, että tossa on imuri, osaatko imuroida, jos vähän liioitellaan...

Nyt sitten sote-asiassa järki käteen! Viisi sote-aluetta on sopiva määrä, kuten kaikki tolkun asiantuntijat ovat suositelleet.

Nyt on helppo tulevissa eduskuntavaaleissa helppo äänestää, ei ainakaan sotea jarruttava puolue tule saamaan minun ääntäni, se on varma?

42 851 (LT 2017) tuonkin tiedon vois vähitellen päivittää. Totuus lienee noin 35 000!

Kansaedustaja Juha Rehula kertoi, että sote-valmistelua tehtiin parhailla voimilla, mitä maassa on. No ei nyt sentään. Suurin ongelma oli Sipilän ja keskustan jääräpäisyys tuoda hallituksen esityksenä toistuvasti lakiesityksiä, jotka oli jo vuosia sitten todettu perustuslain vastaisiksi.

Onko laskelmia tupakoinnin saastuttamisesta maapallolla.

Mitkä ovat Lahden kaupungin menettelytavat kirjallisen varoituksen suhteen? Kuka tietää? Ei kukaan! Jos tiedettäisiin, ei tarvitsisi oppia virheiden kautta!

Hyvä Sipilä – miksi jakaa helmiä sioille.

Antsalle hommaa pukkaa: sote, sotu, vanhukset ja eläkeläiset ja lapsiperheet sekä aktiivimallit ja työttömät. Ja kaiken kruunuksi EU-puheenjohtajuus!

Hienoa Padasjoki. Upea, nokkela ja vaikuttava mainos. T. Hollolan poika

Salpakankaan tk kyllä toimii perusterveydenhoito hyvin. Omahoitaja ja tutkimukset sekä lääkäri. Ihan superhyvin sain ajat.

Niin ei kokoomuskaan voi aina vain pestä käsiään, heh!

Viipurintie 5 sama juttu vieraita autoja koko ajan. Eivät asu täällä mutta pitävät autoja.

Miksi tärveltiin hyvä terveyskeskusverkko. Oli lähellä, nopea, halpa ja toimiva.

On maailma muuttunut, nuorille jaetaan koulussa jo kaikki tarpeellinen tieto ja välineet seurusteluun. Monet vanhemmat hyväksyy alaikäisten seurustelut. Sitten tehdään laki, et jos seurustelet ja sukset menee ristiin niin se on raiskaus. Vaikka kaikki on varmaan ollut monessa suhteessa vapaaehtoisia. Ei jaksa kyllä antaa tällaiselle enää mitään painoarvoa, kun lehdet jo tulvillaan raiskauksia. Osa tietysti ihan aiheellisia.

Minä ainakin äänestän keskustaa! Eiks aina sanota, että heikoimpien puolella pitää olla? Eikös ne nyt ole heikoilla?

Kuinka nopeasti saadaan SDP:n lupaamat 1 000 uutta lääkäriä terveyskeskuksiin? Entä kuka maksaa?

Kiitos musiikkikirjoituksesta kuvaus äänistä hyvä. Asun kerrostalossa Liipolassa. Äänet tuttuja ja karmeita. Minulla on yym ääniä. Pelottavan tuntuista matalalaäänistä laulua ym... voimakasta sirinää.

Eurosportin Justus Vauhkonen selostaja kamala sanan vääntäjä. Pilaa urheilun nautinnon.

Sote-kiima päättyi keskenmenoon ja kätilö otti hatkat!

Kyllä Pekka Haavisto osaa käyttäytyä sivistyneesti, olisi muiden poliitikkojen varaa ottaa mallia, myös oppositiossa.

"Päijät-Hämeen löydettävä soten kaaduttua 40 miljoonaa jostakin." Veikkasin jo pari vuotta sitten, että Lahden veroprosentti tulee pian olemaan 25. Harmittaa olla oikeassa. Olisiko vihdoin aika lopettaa edes keskustakokeilut vaikkeivät ne tätä konkurssia pelastakaan. Kehätiekin taisi olla virhe?

Lahden poliisiasema. Epäystävällinen käytös vartijalla. Asiat voi esittää asiallisesti ja ystävällisesti.

Tiina Salon Sereniti, olet kyllä todella hyvä työssäsi.

Sipilä on poliittinen broileri. Päättömien päätösten hinta Suomelle tulee seuraavan luottoluokituksen jälkeen, kun arvioidaan arvaamaton hallinto.

Sipilän kaltaista puolueen edun tavoittelijaa on varottava vastuunkantopaikalla. Mies ei osaa ajatella tekojensa seurauksia laajemmin eikä kysy apua.

Tv 1/ 8.3. klo 21. Toimittaja kysyi Antti Rinteeltä, mikä SDP:n sote-ohjelma. Rinne vastasi korjataan mikä on rikki. Eli SDP:llä ei mitään kunnon ehdotusta soteen. SDP nukkuu Ruususen unta sotea ajatellen. Ainoa ohjelma oli vastustaa hallituksen esitystä.

Eduskunta on kuin lastentarha. Puoluejohtajilla tärkeintä vain oman puolueen kannatusprosentti eikä mitään vastuuta Suomen kehityksestä. Eduskunta tulisi pienentää 100 kansanedustajaan!

P. Räsänen 9.3.: "(Setan ja Sexpon) aineistoissa kannustetaan seksuaalisiin kokeiluihin ja paljastavaan nettikäyttäytymiseen...". Siis koululaisille tarkoitetuissa. Räsänen, viitteitä kehiin! Muuten olen samaa mieltä R:n kanssa nuoren kasvurauhan tärkeydestä.

Nämä tahot, jotka vaativat hyvinvointiyhtymää säästölinjalle, ovat itse maksuttoman työterveydenh.piirissä. Myös se on myös yhteiskunnan tukemaa.

Jopas oli ala-arvoinen markkina- ja vaalivideo ESS-toimittajalta. Muiden puolueiden edustajat kuvattu hymyilevinä ihmisinä, meidät perussuomalaiset oli tarkoituksella laitettu roskakoriin. Häpeä tekijä, jos osaat. PS. Miettikää sen ehdokkaan ajatuksia, jonka kuvaa roskakorissa kuvasitte.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Arviointikertomus pöllyttää Lahden johtoa kyberhyökkäyksestä – "Toiminta huolimatonta ja vastuutonta"
 2. Maauimalan avausta odotteli aamutuimaan parinkymmenen uimarin joukko – jonossa pohdittiin, ehtiikö altaaseen ollenkaan
 3. 1.6. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Päijät-Hämeessä ei ilmi uusia koronatartuntoja viikkoon
 4. Tapaus McCarron: "Kaupungin eettisiä ohjeita syytä täsmentää"
 5. Lahden sataman yrittäjät arvioivat tulevaa kesää vaihtelevan varovaisesti – "Ihmiset ovat olleet monta kuukautta kotona ja varmasti panta puristaa"
 6. Lahdessa seurakunnan lasten leirejä perutaan, rippikoulujen järjestämiseen muutoksia
 7. Kaksi autoa törmäsi risteyksessä Lahdessa – ei henkilövahinkoja, toinen auto hinaukseen
 8. Nuoren kännykkää ei kannata tutkia väkisin – jos luottamus on kunnossa, lapsi kertoo itse some-elämästään
 9. Näppis: Teollisuutta ja yrityksiä yritetään houkutella joka kuntaan. Nyt olisi tarjolla jättipotti eli kierrätyspuisto, joka tukee kestävää kehitystä. Hollolalla paras paikka, tänne vaan!
 10. Hammaslääkäri Ömer Acar, 31, sai jo lapsuudessa taloustiedon oppitunnin – "Isä otti setelit käteensä ja näytti konkreettisesti, mitä niille tapahtuu"
 11. Palava tavarajuna sytytti Lahden seudulla useita maastopaloja - junat myöhästelevät edelleen Lahti-Riihimäki-radalla
 12. Vierailija: Kirkko uusiutui hämmästyttävästi
 13. Ohisalo tukisi myös Lahden joukkoliikennettä
 14. Ravintolat avaavat ovensa tänään - lue yön uutiskooste
 15. Uusi tieliikennelaki tuli voimaan – esimerkiksi nämä viisi asiaa muuttuivat

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.