Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valtteri Bottaksen ja Sami Sykön kesävaatteet, Päijät-Hämeen festarit ja muut menot – lue ESS:n kesälehti ilmaiseksi koko kesän!

Näppis | Vanhusten petkuttajat tulevat jatkamaan touhujaan, kun "rangaistukset" ovat mitättömiä

Vanhusten petkuttajat tulevat jatkamaan touhujaan, kun "rangaistukset" ovat mitättömiä kuten valepoliisijutussa. Rikolliset nauravat, tutkivat poliisit repivät hiuksiaan...

Nokkoset ovat nokkosperhosten ja neitoperhosten toukkien ravintokasveja. Itse voit syödä pinaattia.

Käypä katsomassa vt. liikuntatoimenjohtaja Markku Ahokas, onko maauimalan miestenpuolen pukukaappien kolikkokaapit korjattu? Puhu vasta sitten. Yli 10 vuotta ovat olleet rikki suurin osa, ja ovat yhä edelleenkin. Missä mättää?

Joka toinen ajaa noin 100 kilometriä tunnissa, vaikka 80:n rajoitus Nastolan ja Uudenkylän välillä. Kyllä olisi hyvät tulot poliisille.

Hyviä käytöstapoja opitaan kotona. Mutta eivät kaikki vanhemmat siihen kykene, kun itse eivät osaa...

Kirkon jäsen maksaa kirkollisveroa. Tällä verolla saa kirkon palveluita. Myös kuolinpesä joutuu maksamaan kirkollisveroa, vaikka kuollut jäsen ei palveluita enää pysty käyttämään. Pakkorahastusta.

Vihdoinkin pitää puuttua ympäristön roskaamiseen. Tupakantumpit heitetään surutta luontoon, jopa auton ikkunasta. Tumppi sisältää monia myrkkyjä, jotka voivat päätyä myös vesistöön. Näin ei voi enää jatkua.

Annetaan linnuille pesimisrauha Lahden pikkujärvillä. Väyläviraston ohjeistuksen mukaan nopeusrajoitukset esimerkiksi Isolla-Kukkasella, Ruuhijärvellä ja Salajärvellä 10 kilometriä tunnissa.

Taittakaa lehdet kunnolla. Tällä hinnalla pitää saada parempaa tuotetta. En ole tilannut "kakkoskappaleita." Kiitos.

Oli poliisin tehovalvonta nuorisolle. Kalkkisiin eivät kerinneet. Olisi ollut tarvetta.

Vaikka hoitajamitoitus toteutuisi, saavatko hoidettavat asukkaat sen enempää hoitajiltaan aikaa kun nytkään, kun hoitajat istuskelevat näpyttelemässä kännyköitään eivätkä seurustele hoidettaviensa kanssa.

Skeittarit vaativat ympärivuotisia harjoitustiloja. Seuraavaksi varmaan myös suunnistajat.

Olisi kaupunki voinut kertoa, mitkä hinnat Kisapuiston pääkatsomon rakentamisesta ne kaksi firmaa tarjosivat. Pelleilyksi meni taas, minkä arvasin.

Joka kuritta kasvaa, se kunniatta kuolee!

Miksi kaupunki ja poliisi eivät puutu vandalismiin toden teolla? Keinoja on esimerkiksi valvontakameroilla ja yöllisillä jalkapartioilla.

Matalapalkkaisten työntekijöiden saanti on turvattu Lahdessa! Syrjäytyneet nuoret eivät kykene vaativampaan opiskeluun, mutta perusammatin opiskelu onnistunee. Päättäjät ovatkin kaukonäköisiä!

Mahtaa ilkivallantekijöiden elämä olla tylsää ja näköalatonta, kun kiksejä pitää hakea tuhoamalla.

Miten olisi, Jukka Airo, jos rakennetaankin monitoimiareena Kisapuistoon?

Miksi ihmettelette linja-autokuskipulaa: ei wc:tä, kakarat kiusaavat, töhrivät, rikkovat bussin, pieni palkka. Kuka tahtoo hommaan?

Sanonta kuuluu, että Urpona uikutetaan vilusta. Niinhän tehtiin.

Lahteen kaupunginjohtajaksi Mika Mäkinen. Oli vaikuttamassa KymiRingin rahoitukseen. Koska Hollola ei halua kuntaliitosta, niin sitten Iitti. Nyt nimeä keksimään. Miten olisi Mäkiliitti?

"Besserwisserit" saavat viikkokausia selitellä tappiota Kanadalle jääkiekossa. Turhaan!

Onko mitään naurettavampaa kuin palmut Vesijärven rannalla Kilpiäisissä?

Taisi puuttua voitonnälkä Suomen nimekkäältä lätkän MM-joukkiolta. Vai miten pitäisi tulkita kauden tuloksia; poppoo oli viimeinen sekä Karjala- että EHT-turnauksessa?