Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Näppis | Päijät-Hämeen hyvinvointialue eli P-H HVA. Olisiko Pehva hyvä puhekielinen nimitys?

Päijät-Hämeen hyvinvointialue eli P-H HVA eli Pehva. Olisiko Pehva hyvä puhekielinen nimitys?

Viite: Näppis 24.5. Sanna Marin ja myös J. Helander ovat kirkkaasti osoittautuneet tämän hetken suosituimmiksi suomalaisiksi Pohjois-Amerikassa. Orpo, Purra ja Tynkkynen eivät ole yltäneet vastaavaan.

Who are Jalmari Helander?

Kerrostalossamme tupakan savu kulkeutuu fysiikan lakien vastaisesti alaspäin. Keski-ikäinen pari antaa annoksen kessua tämän tästä. Että hyvä savukesä taas tulossa.

Kuka Jalmari Helander, en ole koskaan kuullutkaan.

Kiitos ammattitaitoisesta ja ystävällisestä hoidosta Akuutin henkilökunnalle sydämen rytmin siirrossa 16.5.2023.

Arvoisa pride-väki! Edellytätte tai suorastaan vaaditte kaikilta laaja-alaista ymmärtämistä ja hyväksyntää asiallenne. Olette samalla kieltämässä mielipiteen vapauden heiltä, jotka näkevät asiat toisin.

Kaasua, komisario Pulma.

Rahat eivät sitten riittäneet maauimalan kaappien uusimiseen?

Suomen parhaalla maitotilalla lehmät eivät pääse ulos, jaloittelutarhaan tai vihreälle laitumelle, vaikka lehmien lajityypillinen tarve on päästä laitumelle.

Kaatuneitten muistopäivänä sankarihautausmaa surkeassa kunnossa: nurmikko ajamatta, voikukat rehottivat, hautakivillä runsaasti lintujen jätöksiä. Seurakunta saisi hävetä!

Nestekaasua voi säilyttää kotona 25 kiloa. Ja saman määrän varastossa, jos on ovissa Kaasupullo-kyltit. Kivaa grillikesää kaikille.

Kaksinaismoralismia: haluamme koulutetut ihmiset kehittyvistä maista ja jätämme ne maat kehittymään, kunnes viemme heidän koulutetut tänne.

Kaupunki mainostaa, että Lahti on lapsiperheiden paikka. Jälkikasvun kasvaessa eivät ne töihin pääse, kun ns. viisaat pääsevät vähemmällä eli suhteilla. Sinnikkäästi hakevat inttiin lähtijät ja muut kokemattomat nuoret, mutta ilman suhteita ei saa minkään valtakunnan vastakaikua työnantajatahoilta. Epäasiallista kohtelua, mikä antaa jo aika hyvän kuvan työpaikan tasosta.

Kyllä kävi kaupungin virkamiesten ja päättäjien projektiosaaminen taas selväksi. ESS:n uutisoinnin mukaan vain kahdelle isolle yhtiölle annettiin vapaat kädet suunnitella ja tarjota Kisapuiston pääkatsomon rakentaminen! Vertailun vuoksi, miten yksityiset yritykset osaavat suunnitteluttaa ja kilpailuttaa monta kertaa kalliimpia projekteja paljon tehokkaammin?