Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Lukijalta | Parempia liikuntapaikkoja skeittaajille ja muillekin

Lahdessa on paljon erilaisia urheilun harrastajia, jotka tarvitsevat parempia liikuntapaikkoja harjoitteluun. Yksi tällainen ryhmä on skeittaajat, jotka osoittivat mieltään tällä viikolla Fellmannian edessä.

Uudet, hyväkuntoiset liikuntapaikat houkuttelevat niin uusia lajiharrastajia kuin mahdollistavat nykyisten harrastajien harjoitusmahdollisuudet. Ne voivat myös johtaa uusien nuorten urheilijoiden löytymiseen.

Onnistunut liikuntapolitiikka on tärkeää kaupungin asukkaille, sillä se tuo positiivisia vaikutuksia niin ihmisten fyysiseen kuin henkiseen hyvinvointiin.

Liikunnan harrastaminen on tärkeää terveyden kannalta. Liikunnan harrastamisesta voi tulla myös sosiaalinen tapahtuma. Monia lajeja voi harrastaa yhdessä ystävien kanssa tai parhaassa tapauksessa harrastuksen parista voi saada uusia ystäviä.

Liikuntapaikkojen lisääminen on tärkeä investointi kaupungin asukkaiden terveyteen ja hyvinvointiin. Haluan kehottaa kaupunkia monipuolisen liikuntakulttuurin luomiseen myös tulevaisuudessa.

Kirjoittaja on Lahden varakaupunginvaltuutettu ja kokoomusnuori.