Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Näppis | Miten on mahdollista, ettei nykyään saa selvää tv-ohjelmien puheesta? Ottakaa oppia Reinikaisesta.

Miten on mahdollista, ettei nykyään saa selvää tv-ohjelmien puheesta? Musiikki on lujalla ja puhe jää epäselväksi. Ottakaa oppia Reinikaisesta tai muista vanhoista ohjelmista, joita vieläkin näytetään. Niissä saa selvää puheesta. Myös narisijat ja muut epäselvästi puhujat pois ohjelmista.

Eipäs kannata mollata. Sanna on kuitenkin paras.

Puhutaan lastensuojelusta. Kuka suojelee lapsia ja nuoria Setan propakandalta? Mihin tämä maailma onkaan menossa.

Ei ole olemassa fiksuja tupakoitsijoita. Fiksut osaavat lopettaa tai eivät edes aloita. Miten he osaisivat sijoittua tuulen alapuolelle tai olla heittämättä tumppeja luontoon?

Vihdoinkin venäläisten autojen "vakuutuksiin" puututaan ja toivottavasti kamikaze-ajelu loppuu Suomen teillä.

Ei Petteri tarvitse Sannaa, ja tuskin kerkiää se bilettää Jenkeissä. Suomi ei tarvitse nuorta pääministeriä, vain harmia tuottaa käytöstavoillaan.

Oppilaitoksiin ei kuulu poliittisesti tai ideologisesti kallellaan oleva tuputus. Järkyttävää seurata, mitä Gaudiassa tapahtuu.

Ihan mielenkiinnosta kysyn/ihmettelen: Miksi parin sadantuhannen latukone seisoo Salppurilla suorassa auringonpaisteessa. Tuskin tekee hyvää koneelle. Mutta jos on ylimääräisiä euroja.

Näin julkisesti kiitän Kärkölän kuntaa hyvästä asiakaspalvelusta! Pari vuotta sitten muutettiin Järvelään, ja pyynnöstä lähikadulle saatiin roskis (keräämme koiran jätökset). Ja kun eilen soitin, että kadulle on jäänyt hiekoitushiekkaa, tuli tänään kone ja puhdisti.

Hei voitaisko Lahdessa järjestää Lääkärit ilman rahoja -päiviä Amerikan malliin, että saataisiin nämä järkyttävät hoitojonot puretuksi ja tilanne normalisoiduksi. Ja ennen kaikkea apua tarvitseville.

Voisiko lehteen saada selosteet muovimerkinnöistä, jotta tietäisi, mihin roskiin kukin muovi kuuluu?

Onko Lahdessa lukkoliikkeillä tapa tai pakko lähettää turvalukon avain isännöitsijälle? (Vaikka asukas ei nimenomaan halua?) Eikö siellä saa laittaa asuntoon turvakameraa ilman, että firma kysyy isännöitsijältä? Nimim. Onneksi ei enää lahtelainen.

Jättimäisten eläintilojen omistajat järjestään kertovat haluavansa tehdä juuri tätä, tietäen kuitenkin millaisissa järkyttävissä olosuhteissa eläimiä pitävät.

Myydään 100 Mb:n nettiyhteyksiä, mutta vain 40Mb tulee. Maksu menee kuitenkin 100Mb:n mukaan. Sama jos 400 gramman jauhelihasta joutuisit maksamaan kilon hinnan. Ei reilua.

Bussipysäkit Lahdessa ovat käytännössä varsinkin kesäisin tupakoijien ja juoppojen terasseja.

Eikö neljä minuuttia suihkussa ole tarpeeksi pitkä aika? Vihdoin ja viimein ymmärretään (nyt Espanjassa) asettaa rajoituksia. Kyllä meidänkin vuoro tulee. Eihän ole kysymys vain veden vaan myös energian kulutuksesta!

Lahti korottaa pysäköintimaksuja. En ole periaatteen vuoksi enää vuosiin ruokkinut Lahden Pysäköinti oy:tä. Asioin muun muassa Launeella. Tehkää te muut samoin!

Marinia ja demareita joku kaipaili hallitukseen. Se olisikin oikein, että joutuisi vastaamaan leväperäisen lainanoton ja velkarahan jakamisen ulkomaille seurauksista.

Johan polttelee nokkoskeitto ihanasti nielua ja sisuskaluja. Oon ihan liekeissä a vot!

Hieno aamu taas parvekkeella, kahvia ja norttia. Vielä kun kisu hoitaisi noi metelöivät pikkuzirpit niin olisi rauhallisempaa.