Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Näppis | Asun lähellä Mukkulan tapahtumapuistoa enkä ole kokenut minkäänlaista häiriöitä sieltäpäin

Asun lähellä Mukkulan tapahtumapuistoa enkä ole kokenut minkäänlaista häiriöitä sieltäpäin. Sen sijaan Mukkulan koirapuisto aiheuttaa jatkuvaa häiriötä varsinkin ajalla kevät syksy. Se on siirrettävä muualle!

Betonilampaat ei tuo asiakkaita torille eikä halliin, mutta "peltilehmät" tuo. PS. Ota lampaista kuva ja suurenna se seinälle ihailtavaksi silmilles.

Vanhukset eivät tarvitse mennä äänestämään omaa ehdokasta, koska palvelumaksut nousevat aivan itsestään.

USA ja Saksa eivät lupaa lentokoneita Ukrainaan eskalaation pelossa. Sen sijaan Suomen pääministeri lupasi sinne Hornetteja Suomesta todella varomattomasti.

FC Lahti ei voi nostaa lipun hintaa, kun omat kasvatit ei saa peliaikaa. Kannatetaan lahtelaista osaamista.

Tämänkin levikkialueen taiteilijat kuittailevat Riikka Purralle (ps.), eivätkä enää muista, miten nykyhallitus kohteli muusikoita/taiteilijoita korona-aikana. Muisti on lyhyt ja valikoiva, suomalaisia on helppo puijata.

Hyvä siivoojat olette palkkanne ansainnu, pitäkää puolenne.

Sellaista omaisuutta, josta on verot kerran maksettu ei pidä uudelleen verottaa. SDP kuitenkin ehdottaa perintöverotuksen korottamista! Ruotsi ymmärtänyt varallisuuden tehokkaamman käytön, Suomi voisi ottaa mallia.

Meillä on viisas ja edustava pääministeri jota arvostetaan suuresti maailmalla. Emmekö me typerät suomalaiset sitä tajua.

Emakkoa pidetään noin puolet eliniästään häkissä seisomassa, mutta muulloin se on otettava karsinaan. Vaan kuka valvoo, ettei se jää koko elämänsä ajaksi häkkiin, omavalvontako?

Jokainen poliitikko on populisti. Turha nimetä ketään erikseen.

Jos maahanmuutto ratkaisisi työvoimapulan, niin eihän koko ongelmaa olisikaan, koska maahan muuttaneita on jo täällä runsaasti.

Suuret kiitokset Akuutin traumapolin hoitajalle ja lääkäreille saamastani hyvästä hoidosta. T. Kyynärpääpotilas.

Ei taida Php Holding jakaa osinkoa. Viime vuodesta mätkyt maksettava pienestä eläkkeestä.

Sipilän porvarihallitus perussuomalaiset, kok ja keskusta leikkasi yliopistoista, julkisten alojen lomarahoista, kansaneläkkeistä, lapsilisistä, Kelan lääkekorvauksista. Poisti indeksikorotukset. Päätti kikystä, aktiivimallista ja uudesta taksilaista. Tällaisia päätöksiä saat, kun näille puolueille äänesi annat.

Olisi varmaan tärkeämpiäkin asioita, kuin selvitellä Marinin Hornet-sotkuja.

Milloinhan ne jalkapannat otetaan käyttöön, jotka luvattiin jo 4 v sitten?

Kyllä! Pienpuolueiden tentti oli virkistävä verrattuna perinnepuolueiden jaarituksiin!

Pelsujen ja pallonpotkijoiden pelejä ei voi verrata mitenkään keskenään ihan eritasoisia tapahtumia 20 euroa on järkyttävä hinta fc:stä.

Ottakaa ihmiset selvää, ketä oikeasti äänestätte. Järki mukaan valintaan. Joukossa monenmoista yrittäjää.

Kuukausimarkkinat Lahden torilla 1.3 . Vihreiden teltalla ko. esittivät tosissaan omia aivan järkyttäviä vaatimuksia uudelle hallitukselle: Huumeet vapaaksi ja käyttöhuoneita jo nyt nopeasti lisää. Sekä Suomen päästöt loputtava. Eivät ymmärrä et suomen päästöt on vain 1 promille kaikesta.

Asetus on täysin yksiselitteinen: koiran paskoja ei saa jättää taajama-alueelle.

Riikka Purra pääministerinä puolustamassa Suomen EU-politiikkaa Brysselissä... Ei kai ny sentään.

Ei Lahdessa ole mitään tapahtumapuistoa. On vaan virkamiesten autioittama ex-leirintäalue, jossa kerran vuodessa metelikonsertti. Niin hanhet kiittää!

Alkaakohan posti kulj. kirjeitä hevosvankkureilla, niinku ennen vanhaan länkkäreissä? Nyt plussakin kohta pois, ettei vaan liian kiire tule jakelussa.

Jokin Hollola–Lahti-vastakkainasettelu? Jutut vaikuttaa kokoontuvien nuorten tappeluhaasteelta.