Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Näppis | Miksi kaupunki perii yleensä yhtään mitään vuokraa ravintoloiden terassialueista?

Miksi kaupunki perii yleensä yhtään mitään vuokraa ravintoloiden terassialueista? Nehän luovat viihtyvyyttä ja kaupunkimaista kuvaa kesällä asukkaille sekä turisteille. Terassialueet maksuttomiksi ja ravintolat hoitamaan itse alueiden siisteyden. Niistä saatava raha pieni kaupungille, suuri yrittäjille.

Mukkulan tapahtumapuiston konserttien jatkoaikaa lautakunta perusteli, ettei asutusta ole lähistöllä. Jyminää kuuluu kilometrejä, aina Kotiniemen Siirtolapuutarhaan saakka. Yli koko Mukkulan ja ympäri kaupunkia.

Pienet eläkkeet ei ole verrattavissa tukiin. Tuet on päivitetty hiukka paremmin. Eläkkeiden päivityksistä ei oikein huolehdi kukaan. Työuralla pitää saada sellaista palkkaa, josta kertyy eläke, joka riittää.

Akuutti 24, kiitos upeasta hoidosta neurologian puolella. Tehokas, ammattilainen hoitaja, labra, röntgen ja osaava päivystävä lääkäri, hienot ammattilaiset! Kiittäen, autokuski.

Kyllä todellakin on jotain pielessä, kun ihminen, jota ei työt ole kiinnostaneet ikinä saa avustuksia melkein saman verran kk kuin vuoskymmenet työtä tehnyt, eläkettä maksanut. Ei tällä tyylillä työ näitä kiinnostakaan.

Miksi ihmisiä ohjataan Päksin silmäoperoinnin jälkeen yksityiselle lääkärin vastaanotolle varaamaan aikaa jälkitarkastukseen? Julkisen perushoidon myötä. Ei eläkeläisillä ja pienituloisilla ole maksaa toistasataa käynnistä. Jälkitarkastus pitää tehdä Päksissä silmäpolilla. Varatkoot aikansa sitten erikseen optikolle, jos on silmälasien tarve.

Kerratkaapa työnantajat lehdenjakajillenne liikennesäännöt. Nyt asuinalueiden välillä oikaistaan yön turvin lenkkipolkuja ja pyöräteitä pitkin.

Lanunaukiolla on huoltoajo sallittu tiettyinä aikoina. Muulloin siellä on autoilu kielletty. Tyhjäkäynti on yleensäkin kielletty. Asukkaat: Puuttukaa asiaan, jos on asiatonta ajelua aukiolla. Eikö jokainen voisi laittaa ruokaa kotonaan?

Lahessa sekarotuinen koira puri syksyllä kahta pikkulasta ja kahta aikuista. Onhan se koira lopetettu? Onhan omistaja saanut pitkän lemmikkieläinpitokiellon? Tästä olisi muuten hyvä saada ihan virallinen tieto!

Kiinan kansantasavallassa valittiin Xi Jinping poikkeuksellisesti presidentiksi kolmatta kertaa peräkkäin. Meillä Kekkonen valittiin 1973 poikkeuslailla presidentiksi neljäksi vuodeksi. Nykyisessä maailmantilanteessa tulee vakavasti harkita nykyisen tasavallan presidentin kauden jatkamista poikkeuslailla kaksi tai neljä vuotta. Meillä kun näyttää olevan jatkuvasti sattumasta kiinni, minkälainen pääministeri saadaan!

Kyllä on raivostuttavaa, kun Etsku jää toistuvasti tulematta. Numeroa ei ole mistä saisi henkilökohtaista palvelua, vain robotti sanoo, milloin lehti jaetaan viimeistään. Silti ei lehteä näy. Vaihtoehtoisesti voit botin kanssa "keskustella". Siis todella raivostuttavaa. Kyllä on lehtitilaus hilkulla lopettaa.

Kyllä pitäsi kehittää niin, että yksinhuoltajien kannattais mennä töihin. Vois elää ihmisarvosta elämää.

Kiitos niitittömästä lehdestä. On niin helppo lukea. 85-vuotias. Kiitos.

Tuntuu ikävältä, kun henkilökunta suhtautuu ikäihmisiin ja puhuu heille kuin päiväkotilapsille. Aikuisista on kyse.

Ammattitaitoinen opettaja osaa ottaa vastaan kritiikkiä, ei pidä suosikkioppilaita tai silmätikkuja, lyö leimaa kenenkään kasvavan lapsen/nuoren otsaan.

Lorvin Karhusillantien ja Kukkastien risteyksessä ja n. 40 autoa sivuutti stop-merkin. Kolme pysähtyi. Suomalainen lainkuuliaisuus on muisto vain.

Työttömät hakee pääsääntöisesti 4 työpaikkaa kuukaudessa. Minkä tekee, jos ei töitä saa. Ei ole kyse siitä, että työt ei kiinnostaisi. Silloin on pakko elää etuuksilla, ja Suomi on saanut moitteita, että maksaa liian pientä sosiaaliturvaa. Miettikää näitä, jotka olette kateellisia työttömille!

Kauhistellaan lasten pelaamista, mutta mitä yhteiskunta tarjoaa tilalle? Missä on ihanat mummolat? Vauvasta vaariin asti yhteiskunta on digimaailman orja.

Olkaamme onnellisia, meillä lahtelaisilla on oma Arvi Lindimme eli Radio Voiman uutisten lukija Janne N. Selkokielinen solisti.

Ylen pääuutisissa huomioitiin näyttävästi muutaman metsäaktivistin mielenosoitus Lapissa, mutta oli hiirenhiljaa 10 000 viljelijän traktorimarssista Brysselissä. Tasapuolisuuttako?

Kiekkolegendat, motivoitunut ryhmä, energisyyttä, muutoskyky, rohkeus, Piri ja Hannes. Kyllä nuo kiekkomiehet vaan on aika supersankareita...

Kotihoitoasiakkaan läheisenä pyydän, että hoitajat eivät tule kotiimme vahvasti tupakalle haisevana. Eikö työnantaja voi ohjeistaa hoitajia?

Mitenköhän Israelin ystävät tällä kertaa perustelevat tapahtumat heidän oikeuslaitoksen riippumattomuuden suhteen? Itse en löydä kyseisestä maasta enää mitään hyvää.

Onko totta, että jotkin suomalaiset äänesti EU:ssa esityksen puolesta, että tulee pakkoremontit taloihin.

Kiitos niille 2 rouvalle, joille annoin suojatien ylityksen vapaasti Villähteellä, olipa kivat hymyt ja vilkutukset. Harmaa Kia-kuski

Päinvastoin kuin eräät suurten puolueiden puheenjohtajat, pienpuolueiden vaalitenttiin osallistuneet hallitsivat sekä käytöstavat että keskustelukulttuurin. Oli ilo katsella ja kuunnella.

Sepä on usein se koira, joka vie vanhuksen kävelylle, kun lapset tai sukulaiset ei ehdi, eli viitsi. Eikö se ole hyvä, tulee liikuttua koiran ansiosta.

Minä veisin teitä vanhempia ihmisiä kauhean mielelläni kävelylle, kauppaan, hoitaisin kotianne, juttelisin kahvikupin ääressä, pitäisin vaikka kädestä, lukisin ääneen kirjaa tai mitä ikinä. Olen etsinyt senkaltaista työtä. Helsingissä toimii Ilostu Oy. Vastaavalle olisi Lahdessa tarvetta.

Koiraa harkitsevan kannattaisi testata, taipuuko oma selkä noukkimaan ulosteet maasta ja jaksaako ja kykeneekö sen pussittamaan, koska mitä isompi koira sen isompi jätös.

Taas oli yksi kirjoitus lehdessä 17.3.23 koiran ulosteista, kautta aikojen on koirat ulostaneet ja se on lannoite. Puuttukaa tärkeämpiin asioihin kuin koiran jätökset. En korjaa koirani jätöksiä, mut ei se tee niitä kenenkään porteille.