Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Näppis | Tärkein, mitä Pikku-Vesku tarvitsee, on kunnon WC-tilat

Tärkein, mitä Pikku-Vesku tarvitsee, on kunnon WC-tilat. Nyt lähimetsä toimii käymälänä.

Mitä tehdä, kun mummo valvoo pyykkikoneen vieressä yöllä pörssisähkön takia? Eikö 85 täyttäneet jo saisi sähkön edullisemmin omakotitalossa? Suotakoon heille!

Asumisesta ja asumisviihtyvyydestä: Launeenkadun ja Kaarikadun välissä olevat kerrostalot on ulkopuolelta järkyttävän huonossa kuosissa. Alue näyttää aivan slummilta. Talot pitäisi saneerata tai purkaa pois ja tehdä jotain siistimpää tilalle.

Parempi tuoksuva komposti, kuin haiseva sekajäteastia, johon viedään biojäte ja kaikki muukin sonta.

Miksi ihmeessä jalkakäytävät eivät riitä kävelijöille Lahdessa? Ei pääväylää kävelykaduksi.

Lääkäreissä paljon ylimielisiä, nuoria "poikia". Psykologiset testit näissä tapauksissa olisivat olleet hakutilanteessa todella aiheelliset! Samoin alkeellisten käytöstapojen (kotoa peritty, heh) esim. tervehtiminen, itsensä esittely ja ylipäätään, miten kohtaat ja keskustelet asiakkaan/potilaan kanssa.

Kaikki eduskuntavaalipuolueet kannattavat koulutuksen lisäämistä, mutta eihän se pidä paikkaansa, kun Lahdessa ollaan ottamassa miljoonia pois koulutuksesta.

Ministeri Skinnari, kehitys ja ulkomaankauppaan liittyvät myös kiinalaisten pandojen kohtalo. Nyt pitäisi näkyä, että ministeri tekee työnsä.

Olisiko jo aika vetää Nato-anomus pois, Ruotsi ei tule koskaan sinne pääsemään ja Suomi pallottelun keskellä. Mitenkähän Suomen rimpuilu maailmalla näyttää?

Jo se, että Vanhanen pääministerinä salli valtionyhtiö Fortumin lähdön "Uraliin", tekee Kepun äänestämisen minulle mahdottomaksi. Omistajaohjauksesta vastasi tuolloin nykyinen Hollolan mies.

Sinulle Nato-vastustaja Näppis 27.1. Meillä on jo venäläisiä joukkoja rajallamme – ollut aina. Kysymys on siitä, haluammeko niiden pysyvän rajan takana jatkossakin.

Kiitos Ilkka Viljanen kirjoituksestasi Uusi Lahti -lehdessä. Homma alkaa tosiaan mennä liian pitkälle. Tervettä järkeä kaivataan näinä aikoina.

Riku Aalto hylkäsi työantajan tarjouksen 6,6%. Voi, voi eihän se käy, kun työeläkkeetkin nousivat käsittämättömän paljon 6,8%.

Sisäilmaoireet on maksaneet kouluremonteista puolimiljardia Lahdelle. Nyt mielenterveysongelmat hallitsee terveydenhoidon resursseja.

Kaksinaamaisuutta? Vaalitenteissä koulutuksesta ei säästetä. Lahdessa ja ilmeisesti muuallakin niistä juuri säästetään rajusti. Kokoomus vie ja demarit vain vikisee.

Kuinka appelsiinin sesonkiaikana ne ovat kuivia? Mielestäni aiemmin olivat huomattavasti mehukkaampia, ehkä ne ovat tulleet Suomeen jo syksyllä varastoon.

Kaupungin tapahtumayhtiö laittaa miljoonia kaupallisten toimijoiden projekteihin ja tonneja kaupungin yhdistysten tapahtumien tukemiseen. Mitähän sillä saavutettaisiin, jos asiat olisivat toisinpäin? No, virkamiesten tutustumismatkailu ainakin jäisi pois. Ja epäonnistumiset eivät jäisi kaupunkilaisten kontolle..

Kerrassaan upea lista tapahtumia kaupungissa. 96 %:sesti kaupunkilaisten yhdistysten järjestämiä. Tukirahat niille 4 %:lle taitavat kuitenkin olla täysin päinvastoin. 96 % tukirahoista 4 %:lle tapahtumista. Ironman tapahtuman tuet lähentelevät jo yksinään miljoonaa euroa.

Jos Aleksista jostain syystä tehtäisiin kävelykatu, niin ikääntyneiden ja huonojalkaisten liikkumismahdollisuus pitää turvata. Reitille Trio – Aleksanterinkatu – Lahdenkatu – Kartanonkatu – pysäköintitalo tulee järjestää ympärivuotinen Puksu-kaupunkijunaliikenne. Vuoroväli molempiin suuntiin olkoon enintään kymmenen minuuttia!

Voiko influenssarokote vaarantaa influensserin uran?

Huolehtikaa työ isännöitsijöiden kriitikot vain omista toimistanne! T. Perästä kuuluu

Sukupuolen voi vaihtaa pelkällä ilmoituksella, missä vaiheessa mies synnyttää biologisen lapsen ja missä vaiheessa miehelle tulee naisen vaihdevuodet?