Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | 80-vuotiaana minulle tärkein asia Pikku-Veskulla on, että suuret ihanat puut säilyvät

80-vuotiaana minulle tärkein asia Pikku-Veskulla on, että suuret ihanat puut säilyvät. Bonusta on seurata kaikenlaista elämää niitten alla.

Mikä ihmettelyn aihe se on, jos Suomessa ja muuallakin maailmassa tapahtuu kaikenlaista väkivaltaa ja rikoksia. Televisiostakaan ei paljon muuta tule kuin rikoselokuvia ja sarjoja. Kirjailijat kirjoittavat rikoksista kertovia kirjoja. Maailma on kyllästetty rikoksilla!

Vanhemmat hukassa teinien kasvatuksen kanssa. Onhan ne, koska säännöt ja kasvatus hukassa ennen sitä, liikaa lepsuilua. Nimim. mummi

No niin nyt on taas aika päättää taloyhtiön jatkosta. Siispä ei "persaukisia" hallitukseen, matala vastiketaso kasvattaa salakavalasti korjausvelkaa! Ammattilaisia hallitukseen, ei kuitenkaan isännöitsijän ehdottamia, halpa hinta taloyhtiön toimivasta tulevaisuudesta.

Viitaten Iso Omenan tapahtumaan ja Lahden kauppakeskuksessa tapahtuneeseen 30–50 nuoren rettelöintiin. Nyt ei sitten vartijat uskalla väkisin poistaa häiriköitä, kun ne voi vaikka kuolla. Pikkunuhtelemalla pitäisi kai vain ohjata heidät pois. Taitaa jengiläiset saada ylivallan Lahdessa. Ei tavallinen kansalainen uskalla enää kulkea kaupungilla ainakaan illalla.

Kiitos Mira Nieminen, Juhani Melanen ja Pia Tyyskä tervejärkisistä kouluasioita koskevista kirjoituksistanne ESS:n mielipidepalstalla 24.1.

Aika-ajoin / niin kuin nytkin / on kaupunkimiljöössä / runsastunut / "häiriköivä eläinlaji" / se on nimeltään/ huliKani / Purraanko / omaan nilkkaan / sillä / vahinkojen sattuessa / maksajana / on oma iskä / tai mami.

Niinistö, Haavisto ynnä muut Nato-hakemuksen laatijat, mitä me olemme Ruotsille velkaa, kun annatte Suomen mennä käsikädessä tuhoon?

Olisikohan kysymys virkavirheestä tai jopa tehtävien laiminlyönnistä, kun verottaja on antanut verovelkojen paisua miljardeiksi.

Seuraavissa opetussuunnitelmissa olisi syytä kuunnella myös ihmisen psyykkisen toiminnan asiantuntijoita eli psykologeja. Lapsen kehitysvaihe, kypsyys ja synnynnäinen oppimiskyky määrittävät sitä, mitä lapselle milloinkin kannattaa opettaa. Väärin mitoitetut ja ajoitetut vaateet ahdistavat ja turhauttavat lapsia. Näin tehdään tulevia syrjäytyjiä.

Kannattaa lukea mitä Mira kirjoitti oppimisolosuhteista. ESS 24. tammikuuta.

Ei pidä haukkua keskeneräistä pysäköintitaloa. Odota, että on valmis ulkokuori. Hyvää päivän jatkoa

Joku toivoi Jyväskyläläisten tulevan Lahteen shoppailemaan. He menevät Tampereelle, kun sinne on junayhteys. Eikö meidän valtuustomme oppinut mitään Tampereen opintomatkallaan. Poliitikkomme ovat saamattomia näpertelijöitä. Jyväskylä–Lahti-rata on pakko saada niin nopeasti kuin mahdollista.

Onko taas nuoriso ottanut mallia Ruotsista, ettekö löydä mitään järkevää ja fiksumpaa kuin matkia ruotsalaisten hölmöjä temppuja. Ne typerät teilasivat Ruotsin Nato-jäsenyyden polttamalla Koraanin.

Latviasta tuodaan laivalla haketta Suomeen, koska turpeen tuotanto ajettu alas. Melkoinen ilmastoteko? Miten sitten Latvian hiilinielu, eikö sillä olekaan väliä? Kyllä edelliset sukupolvet olisivat kauhuissaan nykyisestä touhusta. Suomi elää metsästä.

Ihan oikein, että Turkki vastustaa Nato-jäsenyyttä. Ikävää on se, että valtio oli väärä.

Voisiko Suomen valtionjohto esittää juridiset perusteet turhanpäiväiselle Nato-jäsenyydelle tai esittää virallisen eropyynnön. Homma lienee selvä, kysyttävää? Ei ole.

Vaikka olisi mitä mieltä Turkin valtionjohdosta tai uskonnosta, ei voi kuin ihmetellä, että sananvapauden turvin voidaan valtion/valtioiden turvallisuusratkaisuihin tehtyjä päätöksiä sabotoida. Kyllä tässä on peiliin katsomisen paikka!

Pe 19.1 .oli lehdessä todella järkyttävä juttu Hartolassa tapahtuneesta eläinrääkkäyksestä. Itku tuli silmään, kun sitä luki ja ajatteli hiehoparan kärsimyksiä. Poliisi onneksi tutkii tapausta törkeänä eläinrääkkäysrikoksena ja erittäin puutteellinen ja laho kuljetuskoppi tuomittiin myös. Toivottavasti lopullinen tuomiokin olisi kovin mahdollinen. Niin julma se tapaus oli kokonaisuudessaan.

Koraanin poltto ja Tervon Raamatun heitto lattialle ovat saman luokan asioita – tuomittavia. Kristityt kuitenkin haluavat rukoilla anteeksiantoa eivätkä kylvää vihaa. Viha tuhoaa – anteeksiantamus yhdistää.

Pelicans voi keskittyä kevään peleihin. Häät ja muut juhlat muualla.

Tietenkään Olaf Scholz ei suhtaudu Venäjään kovin kriittisesti, koska venäjän perustaja V. I. Lenin ja hän ovat kuin kaksi marjaa keskenään.

Mielenterveyskuntoutujakin on ihminen. Voi olla, että vaatii vähän enemmän ymmärrystä kerrostalossa kuin normaalit ihmiset. Toiset ihmiset ei halua naapureiksi.

Eikö metsäteollisuuden kartellia mikään laki pysty estämään?

Minkälaista elämää se on, kun pikkukettu hyppii päivästä toiseen pienessä häkissä, eikä muuta voi! Viranomaiset tehkää jotain.

Nyt väännetään terveydenhoidon jonoista. Vanhusten vuodepaikat lakkautettiin. Nyt oikeistolta ei irtoa rahaa edes paikkauksiin.

24.1. Mira Niemisellä tosi hyvä mielipidekirjoitus. Oli tosiasiaa.

Olin palaamassa tänään kirjastolta taksitolpan kautta kotiin. Kaaduin Vapaudenkadun ja Kauppakadun kulmassa lumipaakkuihin. Nuoret miehet auttoivat minut pystyyn ja vielä varmistivat, että pystyn jatkamaan matkaa. Valtava Kiitos! Vielä parin askeleen päässä nuoret naiset osoittivat empatiaa kyselemällä vointiani! Näin Lahdessa

Kuka kertoisi, miksi Suomen ja Ruotsin pitää liittyä Natoon yhtä aikaa? Ruotsi töpänny pahasti, kun ottanut kaikki irakilaiset yms. omaan maahansa. Eikö tajunneet, mitä siitä seuraa. Ja nytkö Suomikin kärsii siitä. Kyllä on tyhmä maailma nykyään. Kaikki päin p....tä.

Nämä Elisabethin sadat uudehkot panssarit, tykit ja valtavat ammusmäärät, niille ois nyt käyttöä.

Wagner-sotilaat on roistoja! Ei USA:n Blackwater- ja Halliburton-yhtymien joukot ole äiti Teresan sakkia!

Menin suurin odotuksin Lahdessa rekry +55 -tapahtumaan. Tapahtuma oli ihan floppi. Jäi tunne, että työnhakijoita etsittiin kaiken ikäisistä. Ei nousseet seniorit ja osaaminen mitenkään esille. Päinvastoin keskustelut jäi vaille minkäänlaisia ehdotuksia työpaikoista. Työhaluja ja osaamista on vielä, mutta asenne työn tarjoajilla on väärä.

Sellaisen, sanotaan nyt vaikka perussuomalaisen, ei pitäisi olla mukana politiikassa, joka kohtelee ihmisiä tilaston, ei lakien, perusteella. Korkiakoskella asiallinen kannanotto.