Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Tekeekö ihmisestä paremman ja pätevämmän taloyhtiön osakkeen omistaminen?

Tekeekö ihmisestä paremman ja pätevämmän taloyhtiön osakkeen omistaminen, vaikka esimerkiksi vuokralaisella ehkä tietoa asioista olisi enemmän kuin osakkeenomistajilla? Eräs kokousosallistuja sanoi kerran, kun valtuutus vuokralaisella oli yhtiökokoukseen: kai tähänkin pitää tottua. Myös heti tuli kommentti, kun ehdotettiin hallitukseen, että on vain vuokralainen.

Kiitos Kytölän lumenauraajalle, olet paras auraaja täällä ikinä! Toivottavasti olet ilonamme myös tulevina talvina.

Taloyhtiöitten hallituksissa on just sellaisia suheltajia, joita yhtiökokous on sinne valinnut.

Aleksista kävelykatu, tori ja toriparkki on, tori ja Aleksi yhteinen iso tila, sinne vaan erilaisia tapahtumia, viihtyisyyttä, kävelykadulle pieniä liikkeitä. Joulunaikana kaunista tunnelmaa torille ja kävelykadulle. Kesällä kukkia, penkkejä, terasseja.

Nyt, kun Ruotsi ei ilmiselvästi enää halua liittyä Natoon, on Suomen sinne pyrittävä yksin.

Pienet lapset kotona äidin kanssa, mutta eivät ulkoile. Vanhemmalla lapsella ei käy kavereita eikä myöskään ulkoile. Ulkoilu jäsentää päivää eikä tarvitse sisällä mekastaa.

Viikonloppuna liikkeellä mielensäpahoittajia marketissa. Hinta kalliimpi kassalla kuin osastolla, mutta asia korvattiin. Myyjät juttelee. Haluaisin nähdä työpaikan, missä ei henkilökunta juttele keskenään.

Rikosoikeudellinen vastuu on laskettava 15-vuotiaasta alkaen. Nuoriso tietää, ettei heitä voi syyttää alaikäisinä.

Päivä alkoi ikävästi: naapurin kissa oli tassutellut lintujenruokintapaikalle. Saalista se oli taas saanut: puhtaalla lumella veripilkkuja ja untuvia.

Älkää nitoko ESS-lehteä silloin, kun siinä on Viikkomuistio ja viikon tv- ja radio-ohjelmat. Kun ainakin minä irrotan ne.

Oikeuslaitosta pitäisi ennallistaa 50 vuotta ja ulkomaalaistoimiston päällikkö Eila Kännön linja käyttöön maahanmuutossa!

Sibeliustalo, toriparkki, kehätie, satama, vesiurut, hiihtostadion...kävelykatu. Sama valitusvirsi ja itku joka kerta. Kyllästyttää.

Kuulun vähemmistöön. Itken ja valitan, koska minua ei ymmärretä eikä kunnioiteta, minunhan ei tarvitse suvaita ketään muita kuin samalla lailla ajattelevia. Vihapuhe on kamalaa, koska vain minun lietsomani viha on aitoa ja oikeaa!

Vanhempien on pidettävä huolta, etteivät heidän kullannuppunsa pääse riehumaan ja sotkemaan kauppakeskuksissa vapaa-ajallaan. Sotkijoiden on siivottava jälkensä ja heille on asetettava porttikielto kauppakeskukseen. Nykyajan nuoret ovat päässeet liian helpolla kaikesta. Nyt se nähdään.

Eikö tätä asiaa voisi hoitaa näin: Kaikki länsimaat ilmoittavat Putinille, että jos et tiettyyn päivään mennessä häivy Ukrainasta, niin tulemme ja kärräämme porukalla kaikki venäläiset sotilas- ja rosvojoukot rajan sille puolelle. Mutta askeltakaan ei oteta Venäjän puolelle, vaan voitte elää kaikessa rauhassa, niin kuin haluatte.

Olen 70+ Kävin Harjun terveyden hammashoidossa. Tarjolla oli vain hampaiden poistoa. Hoidatin hampaani yksityisellä.

Valitkaa taloyhtiön hallitukseen jäsenet talostanne, kyllä loppuu häiriköinti. Meilläkin voi vihdoin elää normaalia elämää, ilman jatkuvaa meteliä ja juhlimista öiseen aikaan.

Aleksanterinkadun mahdollinen kävelykatukokeilu pitäisi toteuttaa talvella, koska ei talvikunnossapitoa – ideologiaa ei voi testata kesällä. Vapaudenkadun kaksisuuntaisuus toteutetaan kustannustehokkaimmin siten, että katua ajetaan joka toinen päivä lännestä itään ja joka toinen idästä länteen.

Joku ihana ja rehellinen ihminen oli palauttanut maanantaina Paavolan Citymarketiin ostoskärryn alatasolle unohtamani 12 pullon juomapakkauksen. Iso kiitos.

Ei Helsingissäkään ole pääkatu Mannerheimintie kävelykatu kuten Lahdessa suunnitellaan Aleksanterinkatua. Pitääkö matkia muita kaupunkeja? Kaupungit eivät ole erilaisuutensa takia verrattavissa. Keksikää jotain omaleimaista.

Oppimistulokset heikentyneet. Asia selitetään säästöillä. Totuus peitetään eli kasvatus. Velvollisuudentunto ja ahkeruus jääneet historiaan. Tv. vm. -70

Taas suomalaiset hosuvat: mikä kiire omia panssarivaunuja on Ukrainaan lähettää? Kun Saksakin empii?

Perinteisen hiihdon sprinttikisa on perinteisen hiihdon irvikuva. Tasatyöntöä lähdöstä maaliin. Ei edes sirkushuvia.

Puhut Jussi täyttä asiaa koulusta.

Taitaa se Marin olla sittenkin kaukaa viisas: ilmoitti hallituskauden aluksi, ettei Suomi liittyisi sen aikana Natoon. Näyttää toteutuvan!

Koska Suomessa ymmärretään, että Nato-jäsenyyden haku Ruotsin kanssa oli suuri virhe. Ruotsi on kuin riippa Suomen jalassa ja uhkaa hukuttaa Suomen mukanaan. Nyt pikaisesti Suomen ihan oma hakemus vireille!

Korkiakoskelle (sd.) ei taas tilastotiede kansainvälisistä oppimistuloksista merkitse mitään? Eikö häntä faktat kiinnosta?