Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Vesitorni on näyttävä Lahden maamerkki, mutta vielä näyttävämmän siitä saisi lisäämällä punaiset lentoestevalot kiertämään sen kattoa

Vesitorni on näyttävä Lahden maamerkki, mutta vielä näyttävämmän siitä saisi lisäämällä punaiset lentoestevalot kiertämään sen kattoa. Eikö sen korkeuskin sitä jo edellytä vrt. Fazerin mylly ja radiomastot?

Eikö viinejä voisi tuoda ruokakauppoihin vain turisteille? Myynti vain ulkomaan passilla. Tuntisivat olonsa kotoisaksi Suomessakin.

Mikä mättää Padasjoen kunnanhallinnossa ja johdossa kun kolmen vuosikymmenen aikana jo kymmenen kunnanjohtajaa? Sairaissa organisaatioissa terveimmät henkilöt tai kyvykkäimmät kunnanjohtajat näkevät ongelmat nopeasti ja lähtevät ja syy aina muka heissä.

Vuoden alusta, uusien vuokralaisten ja lauantai-illan bileiden myötä rapun edessä on ollut tumppikasa. Nyt ei enää yhtään! Fiksuja nuoria, kiitos.

Kyllä minä niin mieleni olen pahoittanut, kun Suomi edelleen kulkee Ruotsin kanssa käsi kädessä. Koraanin polttaminen oli törkeä teko. Rajan takana Putin olisi syytä ottaa tosissaan.

Lisäksi rapun oven eteen ei ole hyvä jäädä puolenyön jälkeen kailottamaan, kuului talon toiselle puolelle saakka. Häiriöt voitte ilmoittaa jolaka.fi

Kyllä se peruskoulu vei meidät syteen ja saveen! Voimme unohtaa Pisa-tutkimukset!

Suomalainen pilapiirtäjä on jämäkästi haukkunut Turkin presidenttiä koiraksi. Turkkilaiset ovat, kuten laajalti tiedetään, enemmän kissaihmisiä. Diplomaattinen ja strategisesti taitava piirtäjä pyrkinee presidenttiehdokkaaksi maaliskuussa 2024 pidettävään presidentinvaaliin. Kyseessä on siis itänaapurin vaali 17.3.24.

PHKS, sydänkeskus, kiitos uskomattoman upeasta toimenpiteestä. Teette sydänlämmöllä työtänne. T. varjoainekuvauspotilas

Olassa rakennetaan kenttiä kenttien perään. Hyvä. Nuoriin on panostettava. ...mutta eläkeläiset on unohdettu. Kuntosalikortti on nykyään 50 e/ 1/2 vuosi, mutta koska sinne salille pääsee? Päivät on varattu jos jollekin yhteisölle.

Viime vuoden parhaimman urheilijan valinnan moraalinen voittaja selvästi oli Kalle Rovanperä. Tunnetaan myös laajasti maailmalla.

Kuka tarvii Putous-ohjelmaa. Ei voi sekopäisempää ohjelmaa olla, ja tätäkö nuoriso haluaa.

Ranta-Kartanon rakenteilla oleva pysäköintitalo on aivan kamalan näköinen, maisemien pilaaja, tukkii näkymät joka suunnalta. Onneksi ei muutettu sille alueelle.

Olipa uskomatonta lukea matkatoimiston aviisista, että suomalaiset ostavat edelleen matkoja Turkkiin! Venäjää boikotoidaan, mutta Turkin johtohan toteuttaa Putinin käskyjä vaikka on Nato-maa.

Piiri pieni pyörii lapsilla aidosti, joten aikuisilla olisi opittavaa paljon.

Rami Lehto luetteli ongelmia, mutta ei yhtään toimenpidettä niiden korjaamiseksi.

Olen entinen tehdastyöläinen ja eläkkeeni on 1 080 e, kun siihen lisätään uusi korotus ei siitä muodostu 1800 e eläkettä, joista taas hehkutetaan. Kertokaa totuus pieneläkeläisten asemasta, että se siitä.

Omaishoitajaksi pääsemistä/ joutumista on tiukennettu. Ymmärrättekö sen, että jos ei ole virallinen omaishoitaja jää ilman korvausta sekä sitä hetken vapaa-aikaa. Kriteerit oli ennen löyhemmät, katkeruutta ja kateutta tämä aiheuttaa. Sekä väsymistä. Hoitaja onkin seuraava hoidettava.