Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Näppis | Älypyörätie oli sitten tärkeämpi ja kalliimpi meille veronmaksajille kuin pikkuinen luistelureitti Vesijärvellä

Älypyörätie oli sitten tärkeämpi ja kalliimpi meille veronmaksajille kuin pikkuinen luistelureitti Vesijärvellä. Ikävää, ettei hoksattu ottaa ajoissa yhteyttä Lahden liikuntatoimeen.

Yläilmoissa lentävän lentokoneen hiilidioksiidipäästöt lämmittävät ilmakehää ja kiihdyttävät siten ilmastomuutosta. Pääministeri on lentänyt jatkuvasti maasta toiseen jopa Aasiaan useasti. Sitten puheissa halutaan vähentää hiilijalanjälkeä ja ilmastomuutoksia. Kaksinaismoraalia.

Tv, ei rahaa kotimaiseen sontaan, uusia elokuvia, rahat on veronmaksajien.

Aikoinaan en erikoisemmin tykännyt Erno Laisin kolumneista, taisin palautettakin laittaa. Mutta nyt, kun kirjoittaa politiikasta, on ihan ok!

Aika huimaa on vartijoiden touhu Lahdessakin. Esim. Prismassa joulun aikaan monta vartijaa istui käsirautoihin sidotun miehen päällä.

Sähköyhtiöiden ylisuurten voittojen verottaminen on sama, kuin jos pankkirosvolle sanottaisiin, että anna 30 % valtiolle niin saat pitää loput. Helkkari soikoon. Järjetön hinnoitteluperuste pitää purkaa ja sen hyväksyneet panna linnaan.

8/1 –23 mielipidekirjoitus. Yli-innokas demari moittii presidenttiä ja kehuu hallitusta.

Harjun terveydestä on ollut näppiksellä huonoja kirjoituksia. Minä olen vahvasti eri mieltä, olen viime vuoden ja nyt vuoden vaihteessa joutunut hakemaan apua vaivoihini ja apua olen saanut. Meillä on Harjun terveydessä mahtavan hyvä hoitohenkilöstö, josta meidän lahtelaisten pitää olla ylpeitä, ainoa huono puoli, että heitä on niin vähän ja meitä sairaita ja vanhuksia todella paljon.

Älkää laittako sudokujen ratkaisuja aivan viereen, jokainen haluaa miettiä ratkaisua itse! Enkä viitsi lapuilla peittää ratkaisua.

Olisi voinut kertoa lehdessä, kumpaa Saksaa Innsbruckin olympiasankari Rosi edusti.

Aki Lindénin olisi pitänyt jatkaa perhe- ja peruspalveluministerinä vaalikauden loppuun.

Suomalaisten selkärangan rappeuma. Ruoka ja sähkö on hinnoiteltu futuurihinnoilla, verottaja verottaa olettamalla (hankintameno-olettama ), valtion antamia verohelpotuksia hintojen alentamiseksi ei siirretä hintoihin, vaan ne pannaan omaan taskuun, kaikki. Ei edes gluteenittoman ruuan valtiontuki näy hinnoissa. Olemme moraalisesti ajautuneet itäisen naapurimme tasolle.

Armahtakaa meitä Yle-veron maksajia ja urheilusta kiinnostuneita katsojia. Tarjotkaa meille laadukkaita ohjelmia sen sijaan, että jonnin joutavissa ja tunteja viikossa kestävissä Urheilustudio-lähetyksissä myöhäisteini-ikäiset toimittajat ja entiset urheilijat pelleilevät ja "analysoivat" tyhjänpäiväisiä asioita. Me veronmaksajat joudumme vieläpä maksamaan nämä Ylen pelleilyt. Siirtäkää nämä höpinät teineille suunnatun Inez TV:n ohjelmiksi.

Markkanen!

Sierraleonelaismiehen Gibril Massaquoin tutkinta jatkuu. Käräjäoikeuden lasku ollut jo yli 2,5 miljoonaa ja syytteet hylättiin. Nyt puolestaan Hovioikeus tekee lisämiljoonien laskun. Mies ollut vangittuna n. 2 vuotta. Saa sitten korvaukset vapaudenmenetyksestä. Irakilaiskaksosethan saivat joku aika sitten siitä yht. 426.000 euroa. Tällaisiin meidän verorahoja. Hirvittävää.

Koiranpitokielto kerrostaloihin heti.

Koskien Vesijärven rataa, liikuntatoimen Ahokkaan vastaukset. Tiedätkö, mönkijä keksitty. Aina menet isojen koneiden taakse.

Olipa pettymys, vaikka tiedoksi lehdessäkin annettiin, että formiaattia ei enää kävely-/pyöräteille levitetä. Niin, kuinka ollakaan; hiljaisuudessa onkin sitä tököttiä levitetty hiekan mukana Kärpäsenmäelle Hämeenlinnantien kävely-pyörätielle. Hetken jo koiran omistajat ja jalkaisin liikkujat iloitsivat, ettei koirien tassut ja kengät eivät enää mene piloille. Miksi siis jatkuu formiaatin levittely?

Seurasin ikävää tapahtumaa, joka kertoi käytöksellään ihmisten lämmön ja empatian puutteesta jäätävällä tavalla. Kerrostaloyhtiössä oli käynnissä kuolleen omaisen asunnon tyhjennys. Paikalle tuli talon asukas, nainen, joka tuohtui, kun ei saanut sillä hetkellä autoansa tiettyyn ruutuun. Kaiken lopuksi vielä haistatti iäkkäälle omaiselle. Omaiselle, jonka läheinen oli kuollut.. Uskomatonta miten kukaan voi olla näin kylmä?

Kiitoksia Kellosalmen lossikuskille hyvästä palvelusta.

Suomen hiihtäjiltä puuttuu yritystä ja kuntoa, vain 4 viitsi hiihtää tourin loppuun!

Lahdessakin järjestyksen valvojien toiminnassa paljon moitittavaa! Alan yritykset suomalaiskansalliseen tapaan leväperäisiä palkatessaan alalle sopimattomia ihmisiä!

Lahden keskustan kehittämisvisiossa 2030 on neljä teemaa: elinvoima, vetovoima, viihtyvyys ja saavutettavuus. Kehittämisen voi aloittaa kolmesta ensimmäisestä ja jättää kadut rauhaan. Sitten nähdään, kuinka onnistutaan.

Normaalisti käyttäytyvä ihminen ei tarvitse lupaa ollakseen toinen ihmisen kanssa "silleen".

Erinomainen leikkauslista Mika Walkamo. Lisään vielä: kaikki virat muutetaan työsuhteiksi tulos tai ulos -periaatteella. Ei poliittisia nimityksiä vaan riippumaton rekrytoija valitsee. Kyllä tehokkuus paranisi. Eduskunnasta puolet pois turhaa istumasta. Äänestäjät valitsemaan ehdokkaat osaamisten ja aikaansaannosten perusteella, ei kaverisuhteilla. Säästökohteita kyllä löytyy.

Lahdessa mallia mm. Espoosta, automarketit pellolle, ei keskustaan. Mainitsemassasi Jyväskylässä on toimittu toisin, kaupat todella ovat keskustassa. Emme voi toimia enää samoin, marketteja pitkään vain yksi, Paavolassa, Anttilankin poistuessa, nyt sentään pari. Isot automarketit keräävät nyt kauppoja sisälleen tai ympärilleen. Lahteen ei sovi eikä tarvita yhtään lisää kävelykatupätkää. T. Autoton