Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Näppis | Avantosaunabuumia voisi hyödyntää Messilästä Mukkulaan

Avantosaunabuumia voisi hyödyntää Messilästä Mukkulaan. Oiva lisä talvimatkailuun!

Venäjällä ei näköjään osata tehdä ikkunoita niin hyvin suljettavaksi, ettei sieltä aina pääse joku äijä putoamaan. Vai ihan itsekö ne avaavat ikkunan?

Mikä ihme kemikaali maistuu Vesikansan hanavedessä? Onko enää turvallista käyttää? Nyt infoa asukkaille, Lahti Aqua!

Silmätikku on yleinen, yhdistäväkin vaiva...mutta että ammatillinen välttämättömyys?! Ei ihme, että lapsi/nuoriso ahdistuu tulevaisuudennäkymissään. Näkevät vielä sydämellään enemmän.

Hiihtää jouluenkeli hiljaa kuutamolla.

Oomin ryöstöhinnat ovat tulonsiirtoa lahtelaisilta Jounin lompakkoon bonareina!

Keski-Lahden srk:n joulumessu 25.12. oli pettymys. Missä joulun ilo ja riemu? Pappi puhui kuin lapsille, vaikka kirkossa oli lähinnä aikuisia. Ensi vuonna paremmaksi!

V. 2017 vuodeosastot lopetettiin ja hoitajia siirrettiin pyykkihuoltoon ja siivoamaan vanhuspalveluihin. Näin paljon osaamista arvostettiin. Päättäjät, kannattiko?

Hyvä uudenvuoden päätös, lopetetaan monopoliyhtiöissä tulospalkkioiden maksaminen, ja kohtuullistetaan hinnat ja vaihdetaan poliitikot maan ja kansan asioita hoitaviin, ei loppareiden puolestap.

On se väärin, ettei myö eläkeläiset saatu joulukuussa ylimääräistä eläkettä. Ja kaukolämpölaskuihin pitäs saada korvausta, samoin kesäpaikan sähkölaskuihin. Ja yhteiskunta vois toimittaa muutaman motin koivuhalkoja meitille, joilla on takkoja ym. tulisijoja. Halot on kalliita.

Ei syytä huoleen. Kyllä seuraavat kolme kuukautta kuullaan aatteellista ja poliittista propagandaa useamman vuoden edestä. Jokainen voi valita, mitä haluaa katsoa ja kuunnella.

Ei järkeä roudata Suomeen peuroja, jotka pienikavioisilla jaloillaan eivät kykene lumen alta kaivamaan itselleen ruokaa. Nyt sitten toivotaan niiden runsaslukuisesti kuolevan kylmään ja nälkään (ESS 28.12).

Ihana 3,5 h kävely koti–Päks–koti. Ja ekaa kertaa pelkkä liike oli tärkeintä, vaikka oli myös päämäärä. Nyt mahtavat tönkköjalat.

Koronaa on koko ajan ollut, mutta nyt nousee Kiinasta uusi, vahva aalto. Rajat kiinni kiinalaisilta ja lähialueilta tulevilta. Parempi heti kuin liian myöhään.

Kyllä Helsingin herrat taas sähkörötöstelyillään kansan kärsivällisyyttä koettelevat! Jos Veikko Vennamo olisi pelissä vielä mukana, niin kyllä "rötösherrat" otettaisiin kiinni!

Opposition tehtävä on olla vastapaino hallitukselle, ettei tulisi pelkkää sanelua kulloinkin voimassa olevan poliittisen suuntauksen mukaan. Nykyisessä hallituksessa olevat ovat tehneet oppositiossa välikysymyksiä. Ja tulevat jatkossakin tekemään, erilaiset mielipiteet ovat sallittuja. Tätä kutsutaan demokratiaksi.

Miksi PHKS:n uuden pääsisäänkäynnin ulkovalaistus on olematon? Sisääntulo on todella pimeä, synkkä ja ankea. Vai onko kesken vielä? Toivottavasti.

Taisi olla pääministeri Marinin mukana Australiassa myös Kempowerin myyntitykit, kun ostavat nyt latausasemia sinnekin. Hurraa, Sanna Marin ja Kempower. T. veronmaksaja.

Ylen uuden vuoden lupaus. Kiinnittäisittekö huomiota kohdeyleisöönne eli yli kuusikymppisiin. Ja siistisitte kielenkäyttöänne. Kirjakieltä Hesan murteen tilalle. Nuoret eivät seuraa Ylen kanavaa, uskokaa pois.

Yle-verolla kustannetaan vuosia vuosia kisa-studiota, jota talvikautena useita kuukausia. Siellä asiantuntijat jaarittelee. Muut Ylen ohjelmat aliarvoista, uusintoja ja sellaista, mikä ei kiinnosta suurtakaan osaa katselijoista.

K-kauppiaiden äiti surusilmäinen ja tekohymyinen joulumainoksessa.

Askarruttaa, mitä voi tehdä, jos tulee yllättävä sähkökatko juuri, kun olen käynnistänyt pesukoneen, ja kone linkoaa ja ottaa vettä.

Kunnat, mm. Heinola, on ryhtynyt kiinteistöjobbariksi sotessa. Kuka lopulta hyötyy? Kuka kärsii? Sekavaa! Kuka tietää? Mihin johtaa?

Iiro Viinasen ohjeiden (29.12.) noudattamisen voisi aloittaa julkiselta sektorilta lisäämällä tehokkuutta ja vähentämällä tuhlaamista!