Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Näppis | Nyt kun hiilinieluista kovasti puhuttu, eikö Suomen miljoona kuusta olisi voinut jättää kasvamaan?

Nyt kun hiilinieluista kovasti puhuttu, eikö Suomen miljoona kuusta olisi voinut jättää kasvamaan? Näin joka vuosi tuhlataan. Voisivat kasvattaa ruuan hinnan nousun takia syötävää. Saisitte rahaa siitäkin.

ESS 27/12 Pääkirjoitukseen: Totta kai Afganistanin operaatio oli Suomelle tarpeellinen. Pitihän niitä Nato-suhteita jotenkin hoitaa, kun johtavat poliitikot ja puolet kansasta harasi vastaan. Asiaperusteinaan lähinnä UKK ja YYA. Nämä päättäjät ovat nyt vastuussa siitä, että roikumme tuulikaapissa Turkin armoilla. Ei ollut meillä herraonnea enää, ei.

Rautjärvellä järkytyttiin 1881 rakennetun puukirkon tuhopolttoa. Lahdessa seurakunta tuhosi itse 1890 rakennetun puukirkon.

Meillä ei Salpakankaalla sähköä säästellä. Kaikki mahdolliset valot palaa ja meillä on varaa polttaa niitä päivälläkin!

Voi, voi. Kaukolämpö nousi talvikuukausina jopa sataan euroon, eli koko talvenkauden aikana maksat siis kolmesataa lämmityksestä. Sähkölämmittäjälle summa ei riitä edes kuukaudeksi, ja kehtaat valittaa.

Sota riehuu Ukrainassa, Euroopassa. Miksi ammumme raketteja? 1939–44 ammuttiin riittävästi.

Olisi todellakin siistijöiden palkat korkea aika saada kuntoon. He tekevät todella tärkeää työtä!

Messin tylyttäjälle tiedoksi: "Tekevälle sattuu!"

Onkohan sellaisia kävelykeppejä, joissa nappia painamalla piikit esiin ja piikit pois? Ei niitä kumitulppia voi aina rempoa, kun sisälle menee. Ei ne kestä.

Raketit paukkuu pian taas, vammoja ja turhaa meteliä ja saastetta. Ukrainalaiset jotka nyt täällä, saaneet kokea pauketta kotimaassaan, miltä sinusta paukuttelija tuntuisi heidän tilanteessaan?

Kiinassa koronapandemia riehuu samoin kuin kolme vuotta sitten, toivottavasti sieltä ei anneta turistien tulla Suomeen.

Ja minä kun luulin, että vartijat ovat suojelemassa meitä kansalaisia. Uskaltaako ikäihminen enää kulkea kaupungin sivukaduilla, kun suojelijoistakin on tullut pahoinpitelijöitä. Onneksi ei sentään kaikista. Vartijoiden taustat tutkittava, kannattavatko tiettyjä "porukoita". Nämä eivät siedä muita kuin itsensä kaltaisia. Ollaan me senioritkin valppaita.

Kristillisdemokraatit oikeistoa vai vasemmistoa. Kai olet olet jo huomannut, että seisovat nykyhallitukselle välikysymystehtailussa oikeiston rinnalla ja samoin istuvat eduskunnassa oikealla. Kuuntele puolueen pj:n puheenvuoroja medialle tai eduskunnassa, ihan kuin kokoomus puhuisi. Eivät ole köyhän asialla? Yllätyt, niin minäkin. T. Mamma