Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Millä perusteilla esimerkiksi poliitikot ja johtajat saavat ansioristejä?

Millä perusteilla esimerkiksi poliitikot ja johtajat saavat ansioristejä? Eivät ainakaan hyvästä työstä tai johtamisesta.

Lipputankojen puute omakotialueilta johtuu siitä, kun on tullut järjetön määrä niin sanotusti turhia liputuspäiviä. Aikoinaan liputuspäivien määrä oli hallittavissa. Nykyään joutuisi liputtamaan melkein joka kolmas päivä.

Onneksi meillä ei ole Juhana Vartiainen kaupunginjohtajana!

Vastaus: Tuulimyllyssä on pitkät kapeat lavat, koska niillä saadaan satakertainen energia verrattuna perinteiseen tuulimyllyyn. Insinööri.

Voitaisiko pitää seksi, sirkus ja muu tekosuomalainen räähääminen pois kirkoista. Sitä on muualla jo tarpeeksi. Ettehän halua, että yökerhoonkaan tullaan sinne kuuluvaa tunnelmaa pilaamaan ja laulamaan virsiä ja pitämään jumalanpalvelusta.

Salpikselle kiitos lentispelin järjestelyistä. Kiitos myös Hämeenlinnan lentopallokerholle.

Hyvä että Päijät-Hämeessä on Kalle Jokisen jälkeenkin kokoomuksella varteenotettava ehdokas. Ilkka Viljanen on rakentavaa yhteistyötä edustava poliitikko toisin kuin Lahden eripuraiset edustajat.

Media hehkuttaa kannabiksen laillistamista, sukupuolettomuutta, sukupuolien moninaisuutta ja muuta sellaista. Mistähän johtuu nuorten pahoinvointi joka tilastojen mukaan vuodesta 2015 on jyrkästi lisääntynyt?

Miekkiön tie jälleen auraamatta. Ala-arvoinen hoito jatkuu tänäkin talvena. Kuka on vastuussa?

Milla Bruneaulla kaunis kirjoitus siitä, mitä pitäisi tehdä työttömyyden alentamiseksi. Ei kuitenkaan konkreettisia toimia asian hoitamiseksi. Odotan toimintaa.

Suomessa on talvi. Litkun ajaminen tielle on tosi ikävää. Maksaa lähes saman verran kuin lapsilta otettiin pois rahoja. Järkevyyttä päättäjiltä. Missäköhän on matkailtu ottamassa oppia?

Sergei Lavrovin mielestä siviilien tappaminen on ok, mutta ruotsalaiset vessat ovat kauhistus.

Marinin hallituksen suurin anti on se tieto, että en halua sellaista Suomea, johon he toimillaan ja ajatuksillaan tähtäävät.

Ministereille pitää saada pätevyysvaatimukset. Heiltä pitää myös evätä mahdollisuus toimia samanaikaisesti muissa luottamustehtävissä, kuten puolueensa puheenjohtajana tai kunnallispolitiikassa.

Toimittajat kysyvät aina lasta haastatellessaan, "pelottaako". Miksi? Jättäkää lapset rauhaan, kun ette osaa lähestyä heitä oikealla tavalla (Lapin uutiset).

Miksi Suomeen rahdataan tonneittain bataatteja, ehkä ryöstöviljeltyjä? Miksi kotimaista perunaa syrjitään laitosruokailussa, jopa itsenäisyysjuhlassa?

Päätös Nato-jäsenyydestä on saatava valmiiksi asti nopeasti. Onko eduskunnan puhemies Matti Vanhanen nyt isänmaan vai enemmänkin Suomen Keskustan vasemman siiven ja Suomi–Venäjä-seuran jäsenten asialla? Näyttää vaalipeliltä!

Sokoksella outo pysäköinnin rahastuskoneisto. Ihmiset (vanhuksia enimmäkseen) jonottavat, kun laite tarjoaa maksuvaihtoehtoa: Rehti maksu (ja joku muu vaihtoehto). Mikä Rehti maksu? Ja jos onnistut saamaan hinnan näytölle, kysyy laite Visa-kortilla maksajalta: Siirry ostoksiin? Mitä se tarkoittaa? Ostatko lisää poistumisaikaa 22 minuuttia? Pankkiautomaatin näyttöruutu on metrin korkuisella ja näytön teksti himmeää 5–6 millimetrin korkuista. Ei tullut suurennuslasia mukaan.

Keskustan kannatus hiipuu. Syyllisiä Saarikko ja Lintilä, koska eivät ole tehneet oikeita toimia sähkönhinnan kohtuullistamiseksi. Keväällä kannatus kepulla kolme prosenttia, jos sähkönhinta ei laske!

Yhdessä vahvistuen vahvuuksia arvostaen. Mittatikku itsestä lähtien.

Ei kyllä ole mitään parannusta tapahtunut bussikuskien käyttäytymiseen tuolla liikenteessä. Sama piittaamattomuus jatkuu liikenne sääntöjen noudattamisessa. Esimerkiksi nopeusrajoituksien noudattamatta jättäminen.

S. Niinistö kirjoittaa liikunnan myönteisistä vaikutuksista terveyteen ja sairauksiin. Heinolassa samoin Asikkalassa ja hyvin monessa muussa kunnassa yli 65-vuotiaat saavat ilmaiseksi kaikki kunnan liikuntapalvelut: uimahallit, kuntosalit jne. Mitä Te olette tehneet monivuotisena kunnan päättäjänä yli 65-vuotiaiden liikunnan hyväksi Lahdessa?

Norja on velaton maa. Myös tuhannen miljardin öljyrahasto jemmassa. Rikastuu vielä sodastakin, kun muut köyhtyvät! Öljyä, kaasua, vesivoimaa ja turskaa. Mutta Ukrainaa ja Suomea tukee kitsaasti. Norski on Roope Ankka tai Hannu Hanhi, Suomi taas reppana Aku Ankka.

Tyhmä kysymys, paljonko on jo latuja urheilukeskuksessa. Tosi kuntoilija ei kysele, vaan menee katsomaan. Taitaa olla näitä textiilihiihtäjiä.

Krista Mikkonen on sanonut, että ulkomaalaistaustaiset jengiläiset tulisi kotouttaa. Miten se siitä muuttuisi? Rikolliset tulisi karkottaa.

Unkarin pääministeri lupasi presidentillemme, että Nato-ratifiointi tapahtuu joulukuun alkupuolella. Nyt lupaus on, että helmikuun alussa. Mutta minä vuonna?

Työllistetään Lahden nuorisoa auttamalla senioreiden masennuksen hoitamisessa.

Hallitus ei ole tarkistanut budjettiaan, vaikka korona ja sota olisivat edellyttäneet. Seuraavalla hallituksella pitää olla talousajattelua!

Rytminen voimistelu on terveydelle vaarallista: se pitää kieltää Suomessa!

Lahden talvikunnossapito on säälittävää räpeltämistä. Ei pitäisi lumen olla mikään yllätys. Kuitenkin Lahti markkinoi itseään talvikaupunkina. No onhan se, kun ei edes katuja ja jalkakäytäviä saa pidettyä vapaana.

Sotaveteraanien ja lottien, jotka ovat maallemme itsenäisyyden ansainneet, olisi pitänyt olla kunniavieraana Linnassa itsenäisyyspäivänä!

EU:lla on Unkari ja Orban. Suomella on kepu ja Saarikko. Mitä muuta eroa on kuin ympyrän koko?

Sinfonia Lahti kävi Hämeenlinnassa soittamassa hienon Sibelius-konsertin, mutta lopetus oli nolo. Salintäysi yleisö oli valmiina kajauttamaan ohjelmaan merkityn Maamme-laulun, mutta sai hämmentyneenä seurata, kun orkesteri kokosi soittimensa ja lähti lavalta!

Miten rikkihapporekka kaatui kehätiellä, kun se on tasainen ja turvallinen väylä? Ja valotkin aina päällä.

Sanoit, että liikkumisen esteenä ovat urheiluliikkeestä puuttuva plus-koot. Sopivat kengät kävelyyn riittävät. Ja halu kuntoutua.

Mika Kari, eteläisellä kehätiellä Lahden keskustan kohdalla on rikkihapporekka nurin. Pitäisiköhän se tie turvallisuussyistä tehdä kuitenkin Renkomäkeen?

Kiitos, Tuomo Hämäläinen, mielipidekirjoituksesta 9.12. koskien päättäjien sokeutta Venäjän suhteen. Naton kannattajana jo 1990-luvulta olen vihaisena seurannut naiivin kansan ja päättäjien suhtautumista Venäjään. Silmät ummistettiin asioilta, ja 10 viime vuotta meillä on ollut muka optio Naton jäseneksi. No nyt näemme, mikä se optio on. Lapselliset johtajat ja osa kansastakin.