Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Nyt kun haudoillakin on lumipeite, niin voisitteko kunnioittaa vainajia ja olla kävelemättä haudan päällä, ainakaan muiden?

Nyt kun haudoillakin on lumipeite, niin voisitteko kunnioittaa vainajia ja olla kävelemättä haudan päällä, ainakaan muiden? Vuosia naapurihaudalla käynyt isojalkainen mies talloo aina myös meidän haudan, omansa lisäksi. On ajattelematonta ja ikävän näköistä.

Hei kuulet, mää vaa kysy, et voik tota digilehre ristikk täytt kapulal? Kiitti tiaroist jo etukätte ja hyvä joulu vaa!

Toimitus vastaa: Kyllä voi.

Lahti, ympäristökaupungin nimeä kantava, kylvää kemikaaleja kaduille pitääkseen ne epätoivoisesti sulina. Samalla säästää perusopetuksen kuluissa.

Täytyy sammuttaa happilaite, vie sähköä pirusti.

Keskustapuoluetta en ole koskaan kannattanut, mutta nyt olen heidän kanssaan täysin samaa mieltä. Pisteet sinne.

Pitää pääministeri Marinilla kiirettä, että ehtii kiertää mahdollisimman monta maata verorahoillamme virkakautensa aikana, vaikka olisi kotimaassa asioita hoidettavana vaikka kuinka paljon.

Herralan kylässä riehuu nuorisoporukka sekä ulkomainen sakki. Asukkaita häiritään yöllisillä vierailuilla, ja passeja myöden tavaraa häviää. Mitä voidaan tehdä?

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

Hennalan alueen liikennejärjestelyt saataneen lähiaikoina valmiiksi. Kiitos! Voisiko jotain tehdä portille, joka johtaa S-marketille? Sitä käyttävät kaikki "vauvasta vaariin". Lisäksi sen polun hoito ei kuulu kenellekään, vaan se on liukas ja vaarallinen talvella.

Lämmin kiitos hiihtäjille, jotka auttoivat minut ambulanssiin ensilumenladun Kärpäsen puolen mäestä. T. Mummu, 77v.

ESS (1.12) puhui ravihevosesta kuin maaliin laukaistavasta potkupallosta tai tykinkuulasta. Tiedoksi vain, että elävä ja tunteva eläin ei ole esine tai urheiluväline.

Lahti Events, Kiinan formulakisa on peruttu. Nyt on aika toimia, jos Kymi Ringillä on tilaa.

Talveksi tulee jalankulkuväylille portaiden luo kyltit "Ei talvikunnossapitoa" ja lisäksi barrikadiksi rautatanko. Se tanko joutaa hiiteen. Ihminen saisi itse päättää, meneekö.

Kyllä huomaa vaalien lähestyvän. Lahtelaisena esiintyvä Asikkalassa perheensä kanssa asuva ehdokaskin ottaa kantaa kaikkiin asioihin tarjoamatta mitään konkretiaa.

On todennäköistä, että Venäjän öljyn ja kaasun tuotannot alkavat hiipua. Tuotannot perustuvat länsimaisiin koneisiin ja laitteisiin, joihin varaosat pitäisi saada länsimaista.

Love... actually on tosi hyvä elokuva. Katsoin sen eilen kerran ja kelaan tänään alkamaan jo kolmatta kertaa peräkkäin.

Ikävää, että AlfaTV loppui, mutta kiitos Etlarille, että TLC:n ohjelmat tulivat tilalle. Turha kanava? No, meitä on niin moneksi. Kiitos Etlari! Hyvää joulua!

Koululaiset lintsaavat. Hyvää esimerkkiä antavat kansanedustajat. He saavat vielä palkkaa siitä.

Voisiko joku vastata kysymykseen, kuinka paljon energiaa säästyisi, jos mastoissa poltettaisiin värivalojen sijasta vain huomiovaloja? Kun nyt kaikkia kehotetaan säästämään sähköä.

Kallis itärajan aita ei toimi missään. Jalkaväkimiinat halpa ja toimiva ratkaisu.

Pelsu liitää!

Kun Föhn-tuuli (ikiaikainen ilmiö) puhaltaa Norjasta lämmintä, huudetaan "ei ole koskaan ollut näin lämmintä marraskuussa". Kun oskillaatio tuo normaalia kylmempää pohjoisesta, ollaan hiljaa.

Saarikko siellä, Saarikko täällä ja tuolla? Mediasuhteet lienevät kunnossa, kun 10 prosentin kannatuksella on joka päivä uutisissa ja muissa medioissa.

Jos vanha linja-autoasema on suojeltu, niin luulisi ympäristönkin olevan suojelun piirissä, ettei vanhaa kulttuurimaisemaa pilata betonijärkäleellä.

Väärää tietoa lämpöisen veden käytöstä sähkökatkon aikana. Pumppu pysähtyy, eli vettä ei tule. Joten yli kuumaa vettä ei tule.

Onhan se hienoa, että kirkko herättää keskustelua.

Kirkossa sambakarnevaalit? Minä menen kirkosta hakemaan lepoa, rauhaa ja voimaa arjen askareisiin, kuulemaan Raamatun sanomaa. Kirkoista ei saa tulla karnevaalipaikkoja. Niitä löytyy kyllä riittävästi muualta. Joulurauhaa!