Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppis | Kiitos sulatetusta talviväylästä! On ilo liikkua Hollolan ja Lahden väliä jalkaisin, kun yksi väylä on aina sula.

Kiitos sulatetusta talviväylästä! On ilo liikkua Hollolan ja Lahden väliä jalkaisin, kun yksi väylä on aina sula. Samaan suuntaan menee monta hoitamatonta väylää. Vaihtoehtoja on valittajille.

Tulkaa kaikki -liikkeen aktiivi, ehkä olisi paikallaan myös miettiä kirkon tilaa. Miten on käynyt, kun Jumalan sanasta ja Raamatun totuudesta on luovuttu. Kirkot ammottavat tyhjyyttään ja tyhjemmiksi käyvät, kun päätökset tehdään vastoin pyhää Raamattua. Totuus on rakkautta, ja vain syntinen saa armon! Kirkko ei ole Seta!

Sain lääkäriajan kahden kuun päähän, jotain on pielessä Lahessa!

Keskustan Saarikko sen vanhan sanonnan "keskusta pettää aina" todisti taas todeksi.

En olisi uskonut, miten ison aukon iltaani jätti AlfaTV:n lopettaminen.

Terttu Pihlava, samaa mieltä. Myös uutiset kertovat otsakkeen, ja "lisää voitte lukea nettisivuillamme".

Törkeää kerätä rahaa uuteen varastohalliin kyseenalaisilla tiedoilla. Helluntaiseurakunta toissijaisena saajana, jos perhe kuolee, ei perikunta? Koti taitaa olla kunnossa, ja kukaan perheestä ei loukkaantunut palossa.

Teemu Kinnari, hyvä kirjoitus yrittämisen puolesta! Milloin saataisiin kouluihin yrittämiseen kannustava ilmapiiri? Opettajille haastetta?

Emmehän me voi olla pelkästään Don Quijoten tuulimyllyjen varassa olla! Kyllä perusydinvoimaa vielä toistaiseksi tarvitaan. Joet on jo valjastettu !

Sitä vähemmän tarvitaan koulupsykologeja, mitä enemmän koululaisille on mielekästä tekemistä. Opettajat, ideoikaa ja antakaa lasten perustaa ja pyörittää omia yrityksiä! Me leikittiin kauppaa jo 6-vuotiaina...

Kiitos Paavalinkirkon ihmisläheisestä ja iloisen modernista adventtijuhlasta! Kyllä rohkea J. Nasaretilainenkin olisi tykännyt! AH

Keitä minun pitäisi nyt auttaa, kun en itsekään enää pärjää näillä Suomen ryöstöhinnoilla?

Enemmän hävettää, ettei perinteisessä jalkapallokaupungissa saada yli 2 000:ta katsojaa futismatsiin.

Filippiineiltä asti tuodaan ihmisiä oppisopimuskoulutukseen hoitoalalle. Eikö nyt pitäisi kiireesti aloittaa ukrainalaisten oppisopimuskoulutus? Kulttuurien eroavaisuus ei olisi ihan niin suuri, helpottaa sopeutumista.

Paavalinkirkon adventtijuhla oli hyvä muistutus siitä, että jumalaa voi palvella hymyssä suin, ilolla eikä otsa rutussa kengän kärkiään katsellen. Hieno veto kirkkoherralta.

Onko tehty tutkimusta tämän älypyörätien käyttäjistä, olisiko pyöräilijöiden älykkyysosamäärä mahdollisesti noussut. Vai onko kaupunki tapansa mukaan syytänyt veronmaksajien rahoja täysin turhaan.

Nykyään mainoshenkilöt osaavat kohdentaa sanomansa heille, joilla väljää rahaa on. Enää eivät edes kelkkailevat mummot huutele, että jaffat tuloo.

Alkoholin käyttö vähentynyt nuorilla, mutta mikä on tullut tilalle: huumeet.

Loistaapa torilla upea, tyylikkäästi ja kauniisti koristeltu kuusi. Ihana!

Hyvä, että valtuusto päätti vähentää opetuksesta. Opettajat ovat tottuneet käyttämään euroja reilusti, talousosaaminen vähäistä.

Yrittääkö keskusta kosiskella kokoomusta ajatuksena hallitukseen pääsy tukipuolueeksi, mikäli kokoomus voittaisi seuraavat vaalit?

Hyvä, Näppikseen vain lyhyitä kommentteja.

Aleksi kävelykaduksi Rauhankadun ja Vesijärvenkadun väliltä. Saadaan elävä keskusta tähänkin kaupunkiin.

Missä suomalaisten urheilijoiden käytöstavat haastatteluissa kilpailun jälkeen? Katsokaa ja ottakaa opiksenne ampumahiihtäjien haastatteluista: He katsovat toimittajaa silmiin, keskittyvät haastatteluun, ovat kohteliaita ja kiittävät haastattelusta (myös suomalaiset ampumahiihtäjät). On ilo seurata ampumahiihdon kilpailuja!

Miksi meitä kiusataan tuolla formiaatilla? Saisiko lehteen kartan käsiteltävistä väylistä, että tietäisi kiertää ne? Suurin osa ei tykkää!

Voi miten iloiseksi tulinkaan, kun katsoin Helsingin Paavalinkirkosta lähetettyä adventtijuhlaa! Mikä ilosanoma sieltä välittyikään!

Viimepäivinä on sekä valtakunnan että Lahden politiikassa nähty toimia, joissa demaripoliitikot eivät ruusuja ansaitse. Valtakunnan tasolla on vielä mahdollisuus pestä kasvonsa näyttämällä kepulle ovea hallituksesta.

Karnevaalit? Olisit katsonut koko ohjelman, niin olisit yllättynyt positiivisesti. Olisit kuullut aitoa rukousta ja julistusta sekä Raamatun lukua ja tulkintaa. Siunattua adventin aikaa sinullekin!

Ovatkohan miljonääriyrittäjät suoneet ajatustakaan, miten eläkeiän kynnyksellä "tuotannollisista ja taloudellisista syistä" irtisanotut nyt pärjäävät?

Juhlitaankohan Suomen itsenäisyyspäivää linnassa jo nyt värikkäin ja ilahduttavin sambaesityksin, stripparein, bongorummuin, lohikäärmein ja pakkasukoin?

Sami Korkiakosken normaali-ihmisiä pilkkaava kirjoitus AlfaTV:n konkurssista paljastaa hyvin hänenkin "suvaitsevaisuutensa". Se siitä moniarvoisuudesta. Jotain rajaa, Sami.

Syrjinnästä 3 000 euroa korvauksia, kun ei saanut käyttää maskia. Oikeudessa 3 800 euroa korvausta raiskauksesta.

Kirkon lain pitää olla Jumalan lain mukainen, ei Jumalasta luopuneiden ihmisten tekemien määräysten mukainen. Silloin kirkko on Jumalan "maja maan päällä"!

Tuli selväksi ESS:n kirjoituksista, että kaikki leikkaukset koulutuksesta ja sosiaaliturvasta ovat ok. Turha itkeä Lahden vetovoiman hiipumisesta.

Hälvälän terve koulu aiotaan sulkea ja oppilaat siirtää Tiilikankaalle, jossa jotain korjattiin taas syyslomalla. Miksi terveeseen kouluun ei siirretä Tiilikankaan oppilaita?

Onneksi meidän ei tarvitse kytätä, ketkä ikkunoitamme ja postilaatikkoamme kyttäävät, heh.

Kysymys, kuka tietää: Onko Olkiluoto kiinni ainoastaan, jotta sähköntuottajat saavat paremman hinnan tuotteelleen? Kiinni olevat voimalat varoiksi talveen, ei tarvitse pelotella ihmisiä!

Äly hoi! Lopettakaa Tapparakadun kevyen liikenteen väylän litkutus alkuunsa, kun siitä ei näytä tulevan lasta ei paskaa!

Kumpi parempi: Nykyisin ajokortti jo 17-vuotiaille ja ruumiita kolareissa kasapäin ja ylinopeudet on luokkaa 150 km/h. Vai kuten jo vuosikymmeniä sitten ikä kortille oli 18 vuotta ja 1 vuoden sallittu maksiminopeus oli 80km/h?

Lahden kaupunginteatterissa pikkujoulumenu tosi herkullista! Kiitos!

No niin, nyt on valot Hennalan lippukentän lipputangossa ja Marskin rintakuvalla, jännityksellä odotan josko Lahden kaupunki saa itsenäisyyspäivän liputuksen hoidetuksi siellä.

Media, myös Yle! Eikö teitä hävetä, että saattaa suomalaiset paniikkiin, kun sähkölaskut ja ruoan hinnat nousevat. Sama monessa muussakin asiassa. Ajatelkaa Ukrainaa ja kehittyviä maita, joissa ei ole vuosiin satanut. Monella ei ole ruokaa joka päivä. Muistakaa omaa 1950–60-lukuamme. Jotain suhteellisuudentajua!

Homoliittoja vastustavat, kertokaa minulle, mistä tiedätte, miten Kristus toimisi tänään noin 2 000 vuotta kuolemansa jälkeen. Kiitos! Minä en ainakaan tiedä Kristuksen mielipidettä vuonna 2022.

Päivi Räsäselle ja muille kirjaimellisesti Raamattua tulkitseville: Vanhimmat Raamatun tekstit ovat vuodelta 70 jKr. Pyydän, että alatte lukea raamattua sydämellä, ei älyllä, kysyen itseltänne, miten rakkaus toimisi tässä asiassa. Näin pääsette lähemmäs Kristusta.

Eikö kirkon olisi paras erota valtiosta? Näin on esimerkiksi Ranskassa ja Yhdysvalloissa. Rekisterin pidostahan valtio voi edelleen maksaa. Nykyinen malli on epädemokraattinen muita uskontokuntia kohtaan.

PHKS:n vatsakeskuksessa potilas erittäin taitavien kirurgien käsissä ja gastrohoitajat mahtavia ja huippuammattitaitoisia. Myös kirurgian osasto R5:llä hoitajien ammattitaito ihan täyttä terästä! Hirveässä paineessa joutuvat lääkärit tekemään töitä, resurssien vajaus harmittaa heidän puolestaan.

Suolan, formiaatin ja muiden kemikaalien käyttö tiestössä pitäisi lailla kieltää! Näiden käyttö aiheuttaa hirvittävää sotkua joka paikkaan. Jalkakäytävilläkin on hankala kävellä suolamössössä.

12, 40 ja 55. Mitä ihmettä te teette joukkueessamme? Ei ole liiga teidän paikkanne.

Lahden Taloissa muuttopäivänä eräät muuttavat taloon aamuyöstä niin, että koko talo herää. Aikuiset ihmiset tekevät mitä lystäävät, ei mitään sääntöjä.

Paavalinkirkon Jumalanpalvelus iloinen tapahtuma, kuten Jeesus ratsasti Jerusalemiin. Iloista pääsiäistä teille eronneille, avionrikkojille ja niin edelleen. Ettehän te edes kirkossa käy. Älkää arvostelko.

Lahden seudulla ei ole Tokmannin tuoreruokamyymälää, lähin on Mäntsälässä. Mistähän johtuu?

Onko unohtunut, miksi kirkko on muuttanut "tunnelmaansa". Siksi että mekin, siis sinäkin, kävisit siellä useammin. Koska muuten kävit viimeksi jumalanpalveluksessa? Minä kävin lapsena naapurin mummon kanssa asuessamme Hollolan kirkon lähellä 1950-luvulla, samoin joulukirkossa kävin Lahdesta parina vuonna, naapurin perheen kanssa. Vanhempani eivät olleet kiinnostuneita, eikä meillä ollut varaa omaan autoon silloinkaan.

Ei sinun 80-vuotias tarvitse kirkossa sambaa tanssia eikä mielistellä hölmöä kirkkoherraa, olet ihan hyvä juuri sellaisena kuin olet.

Marinille "irvistelijä", kohta saat sitä, mitä haluat. Vallankahvaan näyttää tulevan pomo, joka ei pienestä ihmisestä paljoa välitä, lupaa rangaista heti, kun on mahdollista. Kaveriporukka vielä auttaa minkä voi, se siitä koko kansan mukana pidosta. T. Mie