Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Torilla seisova kuusi sopi kyllä paremmin entiselle paikalleen. Oli upea lajinsa edustaja ja maiseman komistaja.

Torilla seisova kuusi sopi kyllä paremmin entiselle paikalleen. Oli upea lajinsa edustaja ja maiseman komistaja.

Kyllä kirkon pitäisi palata juurilleen. Tukea ja turvaa sieltä odotetaan, ei mitään karnevaalimeininkiä. Ala-arvoinen adventtilähetys tv:ssä.

Jännä juttu, että firmat siirtyvät esimerkiksi Viroon. Näinhän sitä "tuetaan" suomalaisten työllistymistä. Jestas sentään!

Inflaation kompensointi palkankorotuksella edellyttää myös veron kompensointia!

Kyllä on ollut vuosi ihanan rauhallista elämää, kun ei pidä yhteyksiä ikäviin ihmisiin. Heillä on varmasti ikävää.

Minkä lain nojalla Yle lähettää evankelisluterilaisen propagandaa televisiossa ja radiossa? Eihän noista tuuteista tule muidenkaan aatteellisten yhdistysten tai puolueiden ohjelman julistusta. Menkööt paasaamisineen maksullisille kanaville.

No mutta Anita. Sanoit, että pyöräilyhankeohjelmassa on useita kohteita, jotka voisi laittaa heti toteutukseen, esimerkiksi Fazerin kanssa tehtyyn sopimukseen on luvattu pyöräteitä. Suunnitelmakartassa ei ainutkaan pyörätie mennyt Karkkilaan. Eli ohjelman ulkopuolelle jää pyöräteitä, jotka nostavat pyöräilyinvestointeja huomattavasti.

Ensilumenladusta kitisijät voisivat laskea ladun kustannuksen per käyttökerta ja verrata sitä esimerkiksi uimahalleihin ja lätkähalliin. Latu on kaupungille erittäin halpaa terveydenhoitoa. Raikkaassa ilmassa kuntoilu saattaisi jopa parantaa jonkun pääkopankin.

Pääministerimme vierailee Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Kyseessä lienee opintomatka: lehtitietojen mukaan "Australian pääministeri haali itselleen salaa lisää valtaa pandemian aikana".

Olipa raikas ja toivoa antava Jumalanpalvelus Paavalin seurakunnasta adventtina. Jospa minäkin, pian 80, saisin kirkosta lohtua siihen, että kelpaan.

Eivät kuluttajat kurita lihantuottajia (ESS 29.11.). Sähköyhtiöiden toiminta kurittaa kaikkia muitakin tuottajia.

Kuka viskoo raakoja kananmunia ikkunoihin Riihelässä? Haluan vastuuseen tällaiset tekijät. Vanhemmat: ottakaa selvää, mitä lapsenne touhuavat iltaisin. Olen liian vanha kiipeämään tikkaille, joten en pysty jälkiä siivoamaan. T: Vanhus

Millaisen baanan "ahdistelija" haluaa Matkakeskus–Iskun kampus -välille pyöräilijöille, koska pyörätie kulkee kyseisellä välillä nyt?

Kumma kun pyöräteihin käytetään miljoonia, mutta pieniä lähikouluja lakkautetaan, vaikka ihmiset haluavat asua maalla. Entä lasten eli yhteiskuntamme tulevaisuus ja hyvinvointi?

Israel miehittää Palestiinan alueita vastoin YK:n päätöslauselmaa ja vastoin kansainvälistä lakia. EU ja Suomi asiasta hiljaa. Pitäisi kohdella samoin kuin Venäjää.

Lukekaa Raamatusta ajatuksella Jeesuksen ratsastus Jerusalemiin. Vaikuttiko meno hartaan hurskaalta ja värittömältä? No ei. Olen vierastanut Kari Kanalan Ensitreffit-ohjelmaa, mutta viime sunnuntaina tavoitettiin jotain olennaista. Kuuntelitteko saarnaa?

Onko teidenhoidosta kadonnut terve järki, kun suolataan kuivia teitä ja auralla raavitaan lumettomia uusia asfaltteja rikki.

Noloa keskusta, todella noloa!

AlfaTV:n lopetus oli iso menetys. Kanavista mielenkiintoisin, ajankohtaisia tärkeitä aiheita. Yksin parempi kuin 10 muuta kanavaa. Toivottavasti tulee takaisin. T. mies 55 v., yrittäjä, tj.

Vihreä siirtymä alkaa kyllästyttämään. Liian kallista, ja mitään sillä ei saavuteta. Nyt järki käteen ja poliitikkojen virheitä korjaamaan. Turvetuotanto käyntiin ja uutta ydinvoimaa rakenteille. Tuulienergia pilaa maiseman ilman luotettavaa sähköntuotantoa.

Marin voisi lopettaa viihdeohjelmissa vierailut. On jo niin nähty.

Joo, Antti Tuisku pääministeriksi, se on hyvä ehdotus! Ennen sitä kuuntelee ja katsoo kuin Marinin omahyväisyyttä, jota on ihan tarpeeksi nähty. Australia oli vielä verovaroilla näkemättä.

Pyöräteihin tuhlattu jo liikaa miljoonia. Käyttäjiä vain kesäkuukausina. Kahdeksan kuukautta vuodesta pyöräilijöitä on vain muutamia. Lopettakaa jo typerä tuhlaus heti.

Vartiainen, Monroe ja muut taiteilijat tienasivat satoja tuhansia vuodessa. Saivat kuitenkin tukia kymmeniä tuhansia. Eikö hävetä? Perittävä takaisin pikaisesti, jos eivät itse ymmärrä maksaa.

Kyllä nyt uutisoidaan, kuinka huonosti Venäjä pärjää sodassa, ja ollaan niin huolissaan. Apuako meidän pitäisi heille antaa? Ja ruumiita lisää.

Meitä on iso joukko, joka kannattaa leikkauksia puoluetuista ja kehitysavusta!

Nyt kun energian tarve uhkaa jo kansalaisten terveyttä, pitää säätää energiaturvallisuuslaki. Jos joku vastustaa tuulivoimalan perustamista, hänelle miljoonan euron uhkasakko. Tämä laki saadaan kyllä viikossa aikaan, kuten potilasturvallisuuslakikin.

Lapsuuden turvattomuus, henkinen ja fyysinen väkivalta kotona, koulussa. Tv, netti ja väkivaltapelit. Yhteiskunnan systeemien luomia ongelmia, kehtaatte ihmetellä. Rahaa on ollut luoda nämä, mutta ei rahaa poistaa, samoin päihteet. Tarkoituksellistako, kuten moni muukin niin sanottu ongelma. Ja näillä myös rahastetaan. Raha, uskonto ja sota.

Radio Suomen aamu tiistaina, naislaulajien kavalkadi, joista kaikkia ei voisi laulajiksi kutsua. Parin tunnin sisällä Anna Puu kaksikin kertaa.

Läheisriippuvuus on kuormittava ja surullinen asia. Kannattaisi pitää huolta lähinnä omista asioistaan.

Valtion kassaa olisi helppo lihottaa valvomalla Nastolan stop-risteyksiä ja aamun työliikenteen nopeuksia!

Saarikko ja Pohjanmaan pojat opposition kanssa tuovat kaaosta Suomeen. Kyllä olemassa oleva harmi olisi jo riittävää.

McCarronille miljoona on kai niin pieni raha, ettei siitä saisi tuntitolkulla jauhaa. Parempaa tekemistä ilmeisesti kokoomusmiehellä.

Ei miljoonaa ole varaa lapsien koulutyöhön antaa, mutta 30 miljoonaa voi taas upottaa pyhiin pyöräteihin. Milli menee jo vuodessa älytien hinkkaamiseenkin.

Ihmettelen Harjun terveyden viestintää. Sain tänään viestin, ettei reseptiäni uusita, ja kas kummaa se olikin uusittu. Mikä minulle todella tärkeää, ei lääkärikäyntiä. Lääkettäni tarvitsen hyvin harvoin, silloinkin akuuttiin tilanteeseen.

Minkä ihmeen takia luterilaisen kirkon pitäisi hyväksyä kaikki mahdollinen huuhaa, kun eivät muutkaan uskonnot niin tee. Jäi jumalapalvelus katsomatta, kun näin sen karnevaalikulkueen.

Niillä, jotka työntävät lunta kaupungin tontille, ei ole ollut selvästikään varaa tarpeeksi isoon tonttiin.

AlfaTV oli ihan hyvä, mutta sielläkin alkoi olla liikaa uusinnan uusintoja. Miksi televisiossa yleensäkään tarvitsee olla ohjelmaa 24/7, kun ohjelmia voi tallentaa ja katsoa silloin kun haluaa.

Kokoomuksen leikkauslista koskee vain pienituloisia ja työttömiä.

Heti loppuu kokonaan ruisleivän syönti, jos siitä jätetään suola pois. Käy syömään pahvia, niin ei ole liikaa makua eikä varsinkaan suolaa.

Ennen, jos lapsi ei jostain ruuasta tykännyt, hän ryhtyi olemaan sille allerginen. Nyt lapset ovat huomanneet, että kivasti saa sympatiaa, huomiota ja rahaa, kun heittäytyy masentuneeksi. Psykologitkin tykkäävät, kun hyvin palkattu työ on taattu.