Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Kohta se taas alkaa. Lumen kolaus omalta tontilta kadun yli.

Kohta se taas alkaa. Lumen kolaus omalta tontilta kadun yli.

Yksi syy, miksi en enää käy yhdessä keskustan kahvilassa aamukahvilla: radiosta huudatetaan mainoksia kovalla pauhulla.

Kuljin taksilla Lahdesta Nastolaan. Matkan varrella oli kauppa, jonka nimi Kylähullu. En ollut siitä tietoinen. Muistui mieleen sanonta, jonka mukaan yksi kylähullu hoitaa lähiympäristöä tehokkaammin kuin 10 psykiatria. "Jonkunhan sekin homma on hoidettava", sanoi taksikuski lakonisesti.

Lahti on 120 000 asukkaan kaupunki. Lahtelaisena hävettää, ettei 4 500:n jäähallia saada peli-iltoina täyteen.

Niin kauan, kun kirkko ei noudata yhteiskunnan säädöksiä ja lakeja, on turha toivo yhtenäisyydestä, äänestysprosentin kasvusta ja jäsenmäärän putoamisen loppumisesta.

Missä on Lahden aurauskalusto? Yritetäänkö saada tiet vielä huonompaan kuntoon kuin viime vuonna? Toimintaa!

Mielipiteessä kysyttiin, missä ovat koulujen seinistä lakkauttamisilla säästetyt rahat? Iso osa niistä on väistötilojen seinissä.

Kyllä on ihmiset tosi pässejä, kun tuodaan kerrostaloon isoja koiria. Sitten kaiken lisäksi ovat niin laiskoja, ettei käytetä koiraa lenkillä. Koira pitkästyy, haukkua louskuttaa ja häiriköi naapureita. Omistajat eivät tee sen eteen mitään.

Miksi Lahden Vanhusten asuntosäätiö ei ilmoita vapautuvista asunnoista kuten muutkin vuokrataloyhtiöt?

Vuosikausia olemme huvittuneina seuranneet aamusohotteluasi ikkunoihimme. Jatkossa tulet näkemään myös kasvoni niissä yhä useammin. Jätä myös postilaatikkomme rauhaan!

Karnevaalit kirkossa? Katsoin pätkän Paavalinkirkon adventtijuhlan alkua, ja se totisesti riitti! Kuinka voidaan meillä Suomessa sallia tällainen hörhelömeininki? Ja ennen lähetyksen alkua esitetään muunnos Hoosiannasta? Miksi pitää pilata kaikki nykyään? AA

Kyllä minä niin olen hämmästynyt, kun nykyään kaikkien firmojen palveluissa on ruuhkaa ja musiikit ja paina sitä ja tätä. Ei kaikilla ole tietokonetta, eikä haluta omistaakaan nettiä.

Oksettaa katsoa hiihtäjien räkäistä naamaa, onko pakko kuvata niin läheltä? Pyyhkäisisi vähän rukkasella, kun tulee maaliin makaamaan.

Näppiksen idea katoaa, kun palsta täyttyy pitkistä jutuista. Lyhyitä, nasevia mahtuu paljon. Mielipidekirjoitukset erikseen.

Jos Saarikko vetää löysät pois sähkövoiton lisäverosta, niin miksi Marin ei tee mitään? Marin kykenemätön?

Golfkentät voisi ennallistaa. Säästyisi paljon rahaa, polttoainetta ruohonleikkaamisesta, kasteluvettä ja rikkaruohomyrkkyä.

Teille, jotka elätte sosiaaliturvalla, ettekä silti ole äänestäneet. Seuraavien vaalien aikaan muistakaa Mykkäsen Kain sanat "leikataan sosiaaliturvasta".

Onko tasa-arvo kohdillaan, kun lahtelaisten veroeuroilla kustannetaan ulkopaikkakuntalaisten hiihdot ensilumenladulla? Kenen tasa-arvosta tässä onkaan kysymys?

On täysin käsittämätöntä, että Suomessa julkisuuden voimakkaalla tuella ajetaan tavalliset ihmiset todella kovaan ahdinkoon sähköpelureiden toimin. Missä on järki?

Maailma näyttää hyväksyvän Venäjän toiminnan säilyttämällä sen pysyvän paikan YK:n turvallisuusneuvostossa. Miten kauan tämä irvokkuus jatkuu?

Miksi leipiin laitetaan suolaa? Joskus kauan sitten lisäsin kaurapuuroon suolaa tyhmyyttäni, nyt puuro maistuisi kauhealta suolattuna. Kaikkeen tottuu. Siis leipomot, jättäkää se suola pois. Jokainen laittaa kuitenkin esimerkiksi juustoa leivälle, ja juustossahan on jo paljon suolaa.

Kouluvirasto täynnä pomoja. Laittakaa nyt pihalle ne "määräaikaiset" aluerehtorit ja karsikaa virastosta! Sieltä tulee säästöt, ei opettajia ja avustajia vähentämällä, ryhmäkokoja kasvattamalla.

Järjestöillä on tosi kiire ilmastoasioissa, kun seuraava hallitus ajaa yrityselämän tavoitteita. Siksi haastavat oikeuteen. Nykyinen hallitus edes yrittää jotain ilmaston ja ympäristön hyväksi. Persutkaan eivät tunnusta mitään ilmastokriisiä. Kokoomus taas tietää, mikä on pakko EU:n yhteistyön kannalta, muuten tuskin kuuntelevat ketään. Vihreät ja vasemmistoliitto eivät tule olemaan kokoomuksen vetämässä hallituksessa.

Kylmää ja kaurapuuroa. "Siltä se mökinmummon joulu maistuu."

Uutisoinnin mukaan Rapalalta jää Asikkalaan osaamiskeskus. Siirretäänkö Viroon siis Rapalan osaamattomat toiminnot ja sen myötä osaamattomuuskeskus?

Lopettakaa se formiaatin kylväminen teillemme. Hölmöläisten touhuille ei näy loppua!

En ole 75 vuoteeni nähnyt nykyhallituksen kaltaista holtitonta rahankäyttöä. Siksi odotankin innolla uusia vaaleja.

Jos ryyppäät ja käytät huumeita reippaasti tai murhaat muutaman ihmisen, voi olla mahdollisuus tulla kokemusasiantuntijaksi. Kun tietenkin masennut, olet kiusattu ja elämäntapataiteilija sekä työnvieroksuja, olet erikoiskokemusasiantuntija. Myöhemmin, kun olet kokenut ja nähnyt kaiken, olet emerituskokemusasiantuntija. T: Tuntija-Kymäläinen

Ukrainaa halutaan tukea, samoin lapsiperheitä, lapsilisät tuplataan. Kukaan ei tue köyhän yksinelävän taloutta, kukaan ei muista yksinäistä!

Tämäkö on kansasta hyvä, ettei hallitus käyttää vain rahaa turhiin ratahankkeisiin eikä peru.

Siis ainoa oikea henkilö seuraavaksi presidentiksi on totta kai nykyinen ulkoministeri Pekka Haavisto. En voi käsittää sitä, että joillekin puolison sukupuoli on tärkeämpää kuin tieto-taito ja kokemus?

Kehitysapumme jäihin heti, välittömästi, niiltä Afrikan mailta, jotka menevät mukaan "setä aurinkoisen" johtamaan Kremlin remmiin!

Hallitus ja eduskunta päättävät sodasta ja rauhasta, mutta eivät pysty laittamaan ahneita sähköyhtiöitä ruotuun! Tässä yhtälössä jokin haiskahtaa pahasti!

Paljonko AlfaTV:n konkurssi maksaa ESS:lle? Keskisuomalainen-konsernin älytön maailmanvalloitus on säälittävää seurattavaa.

Olkiluoto 3 pidetään tekosyillä talven pois tuotannosta. Näin taataan kallis sähkö ja energiafirmoille miljarditulot.

Kevään vaalit heijastuvat Lahden valtuustoon nurinpäin. Jos peruskoulukin jo kärsii niukkuudesta, opettajat ovat aina vaan tiukemmilla. Koululaisten opetus tarvitsee määrärahansa. Lahti on esimerkki väärästä tavasta säästää tai heittää veronmaksajien rahat hullutuksiin. Tehkää nyt kerrankin jotain järkevää. Trio saa lisää porukkaa, sekö on tarkoitus? Ihmettelee mummu.

Onko meillä valtuustossa aikuisia ollenkaan. Keskustelut näyttävät olevan hiekkalaatikkotasoa, varsinkin oikealta ja ääri... Tätä kiukuttelua pitää kestää vielä vuosia, varjelkoon. Täytyy seuraavissa vaaleissa muistaa. Nyt malli onkin valtakunnan taholta. Oikean laidan vaihtoehto vie leivänkin pienituloisilta, joilla on nyt jo tosi tiukkaa. Välinpitämätöntä heitä/meitä kohtaan. Muistuu historia sata vuotta taaksepäin!

Muista jatkossa, että nyt lapsiperheet saivat vähän sähkölaskunsa maksuun. Ehkä jo seuraava ja varsinkin sitä seuraava joulu tulee meillä kaikille yhtä kalliiksi. Lapsiperheille oikean laidan "budjetti" lupaa vain piiskaa (leikkauksia) koko seuraavaksi vaalikaudeksi. Millä ihmeellä pienituloiset oikein pärjäävät. Ihmettelen.

Hollolassa olisi sakotuksen paikka, koska joku ajaa autolla yöaikaan Ahertajantie–Uurastajantie, josta sitten kevyen liikenteen väylää pitkin Hopeakalliontien alitse tunnelin kautta Matkakeitaalle.

Tie 24 Jämsään, liikenne on lisääntynyt selvästi, esimerkiksi raskas liikenne. Jos itäpuolella Päijännettä on tiellä jotain ongelmia, niin länsipuolella liikennemäärät kasvavat ja tien kunto heikkenee vuosi vuodelta, vaikka tästä on puhuttu kymmeniä vuosia. Mitä on tehty 24-tien liikennejärjestelyiden parantamiseksi? Ei mitään, vaan päinvastoin. Päijät-Hämeen kansanedustajat saamattomia, muistakaa vaaleissa äänestää kantahämäläisiä.