Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppis | Suomen urheilijat, jättäkää kännykät ja digipelit pois! Keskittykää omaan lajiinne.

Suomen urheilijat, jättäkää kännykät ja digipelit pois! Keskittykää omaan lajiinne. Mallia Ruotsin ja Norjan hiihtäjistä! Ympäriltä mediahössötys pois!

Suomalainen haluaa myydä venäläisille, iso raha kelpaa jokaiselle. Ei pelätä mitään. Se kannattaisi. Jälkiviisaus ei. T. Mie

Pakastekalapaketin hinta, joka muutama kuukausi sitten oli 3–4 euroa, on nyt yli 5 euroa! Miten tämä muka liittyy meneillään olevaan sotaan eikä vain ja ainoastaan kaupan johtoportaan ahneuteen?

Sähköntuotantoa on myyty gallupien johtajapuolueen siunauksella. Odotankin, mitä elintärkeää yritystä, varmuusvarastonkin kannalta, myyvät. Varmasti jotain löytävät, isotuloiset porukat odottaa jo. Itketään sitten taas.

Liikakansoitus on ongelma täällä maapallolla. Miksei siihen oikeasti puututa? Siitä johtuu esimerkiksi nälänhätä ja ilmastonmuutos.

Harri Seppä puhuu asiaa.

Menkää yksityiselle niitten hampaittenne kanssa. Pääsee heti, ja nykyään hintaerokaan ei ole hirveän iso verrattuna kunnalliseen.

Kyllä oli kamalaa katsottavaa tv:ssä adventtisunnuntain jumalanpalvelus. Oli oikein karnevaalitunnelma. Mihin tämä maailma onkaan menossa? Ihan itkettää, kun sitä menoa katselin.

Kohta suuret ikäluokat ovat hoivan tarpeessa. Mistä heille riittää paikat ja hoitajat?

On myös yksityishammaslääkäreitä olemassa.

Montako homoparia vihitään maamme seurakunnissa vuodessa? Jääkö yhtään vihkimättä siksi, ettei löydetä vihkijää? Eikö kirkon asioissa ole muuta uutisoitavaa?

Voisiko jo avata walk in -influenssarokotuksen edes yli seitsemänkymppisille, että oltaisiin joulun aikaan vastustuskykyisiä?

Uskontoallergiset nillittäjät rajoittavat lapsilleni (päiväkoti/koulu) tarjottavia kristillisiä joulujuhlia.

Adventin shokki tuli joka suuntaan kumartelevalta evankelis-luterilaiselta kirkolta. Ei gospel-renkutuksia vaan sambakarnevaalit ristisaatossa! On enää ajan kysymys, milloin messu korvataan kirkossamme striptease-esityksellä.

Lahden torilla ei ole koskaan ollut noin hienoa joulukuusta. Terv. Ropsi

Tuurin kyläkaupan omistaja osti lähes miljoonan euron auton. Työntekijöille ei edes palkankorotusneuvotteluja. Tiedän mihin en mene.

Miksi raportoidaan, että myrskyn tai tulvan "odotetaan jatkuvan"? Miksi ei "arvioidaan jatkuvan"? Ei kai kukaan odota.

Islamilaisista maista tänne Suomeen syystä tai toisesta tulleiden integroituminen Pohjoismaiden demokraattiseen yhteiskuntajärjestelmään ei näytä sitten millään onnistuvan, esimerkiksi huivikielto koetaan syrjiväksi. Pitäisikö meillä Suomessa ottaa oppia heidän omasta sharia-rikoslainsäädännöstään ainakin ryöstöjen ja raiskausten osalta, jotta he tuntisivat olonsa tässä yhteiskunnassa turvallisemmaksi?

Yhdysvaltojen rajaseudulla oli 1800-luvun puolivälissä järjestyskomiteoita niissä yhteisöissä, joissa ei ollut riittävästi lain edustajia järjestyksen ylläpitämiseksi. San Franciscossa järjestelmä toimi hyvin. Täällä Suomessa katuväkivalta ryöstelyineen on räjähtämässä käsiin. Puhutaan paljon ennallistamisesta. Myös yhteiskuntarauha pitää palauttaa. Suosittelisin parivuotista järjestyskomiteakokeilua esimerkiksi Lahdessa ja Tampereella.

Luistinrata torille lapsia varten. Joku älypyörätie on aikuisille tehty. Lapsissa on tulevaisuus.

Mitä itua on kylvää suolavettä Mukkulankadulle, toiset kadut on kuivia. Samoin on Mustankallion ja hautausmaan välinen tie!

Lahden oma poika Peetu Pasanen on ihan paras futis-studioisäntä.

Taas poliitikot hyppii koronarokotteen vaatimisen kanssa terveydenalan ammattilaisten sanaa vastaan.

Etlarissa sunnuntaina 27.11. Harri Sepällä erittäin hyvä mielipidekirjoitus sähkön hinnan julkeasta spekuloinnista . Allekirjoitan tuon kaiken, mitä siinä sanottiin. Sähkön hinta on saatava alenemaan, muuten ihmiset ovat pahassa pulassa.

Kyllä ihmetyttää Fifan arvostelijoiden määrä jalkapallon MM-kisoihin liittyen, ESS mukaan lukien. Missä kaikki nämä organisaatiot ja henkilöt olivat silloin, kun Qatar asetettiin ehdolle ja tuli myös valituksi. Jälkiviisaus on helpoin ja inhottavin viisauden laji.

Vaikka nyt on tiukka tilanne Suomessa lähes kaikessa mahdollisessa, niin eivät ne liity mitenkään koiriin saati muihin eläimiin. Elintarvikevirasto pitäköön näppinsä erossa koirista. Jättäkää jo koirat rauhaan.

Adventin kirkonmenot ovat nykyään sambakarnevaalit. Napapaidoissa tanssittiin virsien tahdissa. Jotain kunnioitusta.

Ristinkirkon adventtijumalanpalvelus! H. Lehdeskoski, Jeesuksen aikana ei pelattu jalkapalloa. Miksi kansa taputti loppusoiton jälkeen? Meni vähäinenkin hartaus.

Sunnuntai-iltana aurat kolasivat ainakin Hollolassa lumia. Lumen hälytysraja ei kyllä toteutunut. Ehkä teroittivat aurojen leikkuusärmää. Kunnan vastuuhenkilöt nyt tarkkana, kannattaako laskua maksaa, kun sen luultavasti saatte!

Hyvä Harri Seppä, menossa vuosisadan kansankusetus. Valtio antaa ryöstää meidät kansalaiset sähkön 10-kertaistuneilla hinnoilla. Luottamus mennyttä.

Hallitus antoi lapsilisät tuplana, minä saan vain jättisuuren sähkölaskun, juuri ennen joulua. Että joulu oli siinä.

Olisi jo aika Radio Suomen musavastaavan vaihtaa valikoimaa, kun aina aamulla soivat samat levyt. Valikoimaan myös vanhempia levytyksiä, esimerkiksi M. Allanin, O. Virran ja Kalevi Korven hienoja lauluja.

Ensilumenlatu on ja tulee Lahteen, vaikka nuorten pahoinvointiin ei olisi yhtään rahaa. Ai niin, nuorillehan tämä latu on...

Lahti panostaa mieluummin katuremontteihin kuin lapsiin? Kivat arvot. Ei auta muu kuin katsella uutta kotia naapurikunnista.