Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Ei valtionhoito ole mitään Idols-kisaa. Jos olisi, niin Antti Tuisku pääministeriksi.

Ei Marin ole huippusuosittu, pikemminkin huippuinhottu. 75 prosenttia haastatelluista ei halua jatkoa. Ymmärtävät, ettei valtionhoito ole mitään Idols-kisaa. Jos olisi, niin Antti Tuisku pääministeriksi.

La 26.11. Aurinna Weismanilta mielipidepalstalla hyvä teksti. Niin totta.

Työnantajat itkevät työvoimapulaa, ja heidän edustajansa uhkaavat perua neuvotteluissa sovitut palkankorotukset, vaikka inflaatio syö työntekijöiden ostovoimaa vauhdilla. Suomesta on tullut välinpitämättömien, hyväpalkkaisten pomojen yhteiskunta, työntekijä ei merkitse heille mitään muuta kuin taskujen täytettä. Hirvittää, mihin Suomi on menossa. T. Mie

Älä usko kaikenlaisia psykologeja. Ei se huvittavaa ole laulaa surumielistä musiikkia. Jo normaali seitsemänvuotias ymmärtää laulamansa sanat.

Olen vaivalla saanut kolmessa vuodessa säästettyä muutaman tuhatta euroa perheemme lomamatkaan. Matka jää tekemättä, koska minun täytyy lahjoittaa säästämäni rahat upporikkaalle sähköyhtiölle täysin perusteettomasti nousseiden sähkön hintojen muodossa. Lohdutanko itseäni sillä, että eipä saa matkan järjestäjäkään mitään?

Aurinna Weisman kirjoitti totuuden tästä hulluudesta, se menee juuri noin.

Tämäkö on tulos, että lapset ja nuoret voivat entistä huonommin, kun alle yksivuotiaasta heidät lykätään jo päiväkoteihin? Siitä kouluun, ja aika olla vanhempien kanssa on minimissä. Jos lapsilta kysyttäisiin, mikä olisi vastaus, haluaisiko he olla kotona pidempään?

Ukrainasta Olkiluotoon asentajat lainaan. Siellä saadaan voimalat ohjuksien vaurioilta kuntoon parissa päivässä.

Mitä järkeä on verottaa sähköyhtiöiden ylisuuria voittoja? Yhtiöillä on lauma verojuristeja piilottamassa voitot verottajalta. Jos jotain saataisiin, vasemmistohallitus jakaa rahat yhteiskunnan vapaamatkustajille. Ylihinnat jäävät edelleen asioistaan huolehtivien maksettaviksi. Selvempää olisi määritellä sähkölle hinta, jota korkeampaa ei tarvitsisi maksaa. Taas kerran nähdään, miten vähällä järjellä tätä maata hallitaan.

Jalkapallon ystävät (ja lehden tilaajat) saavat kärsiä uutismedian maailmanparantajaroolista. MM-futikselle ei löydy tilaa, ja se nyt on sentään maailman seuratuin urheilutapahtuma. Missä on lukijakunnan palvelu?

Saa nähdä suljetaanko Kariniemen kuntoportaat yhden talvikäytön jälkeen, kuten Lauttasaaressa. Portaat olivat nastakenkien jäljiltä aivan reikäiset.

Toivottavasti kissasi tulee meidän kuistin alle hiiriä metsästämään. Siis tiukkapipojen kuistien sijaan. Meillä kun ei ole allergian takia omaa kisua.

Maailman väkiluku on tuplaantunut 50 vuoden aikana. Jos Lahden kaupunki lahjoittaisi ehkäisyvälineitä myös afrikkalaisille, maailma pelastuisi.

Pelastakaa nyt AlfaTV-kanava. On sitä rahaa ollut laittaa turhempaankin. Ainut hyvä kanava meille suuren ikäluokan ihmisille, vai onko lopetus ikäsyrjintää? Kanavalla on hyvät asiaohjelmat, konsertit ynnä muut ilman hirveää rokin huudatusta.

Vein kahdet pohjista rei'ille kuluneet mutta ehjänahkaiset talvikengät suutariin. Uusi pohja vanhoihin paksuihin nahkoihin. Aivan upeat!

Totta kirjoitti Aurinna Weisman. Pörssiyhtiöt lihovat, kun me köyhdymme, ja kaikkea perustellaan Ukrainan sodalla. Pörssiyhtiöt avustamaan köyhiä ja pakolaisia.

En osta mitään savustettua. Paitsi epäterveellistä myös pilaa ruuan. Sillä voidaan peittää kalan ja muun ruuan vanheneminen.

Kiikkulankadun autoilijoilla ei saa olla niin kiire lähikauppaan, että pitää oikaista kävelytien kautta. Aiheutatte vaaratilanteita pienille koululaisille ja vanhuksille sekä muille tiellä liikkuville .

Jos Venäjän ohjusvarasto noin hupenee, niin kohtahan noilla tunareilla ei ole enää mitään, millä tapella. Ja joo, tuo sähläys ei ole enää "taistelua".

Konsta Hietasen konsertti Asikkalan kirkossa oli kyllä katsomisen ja kuuntelemisen arvoinen. Olet lahjakas artisti. Kiitos sinulle, pianistille ja sellistille, kun toitte joulun sydämeeni. Hyvää joulua teille kaikille. Kiitollinen mummo

Urheiluhullun toive; kun nyt tulee hiihtoa ja jalkapalloa molemmilta kanavilta, niin pitäisi saada moottoriurheilu myös johonkin väliin!

Miten niin, "julkisen sektorin paisuttaminen pitää lopettaa". Edelliset hallitukset toteuttivat rankat säästöt julkiseen terveyden- ja vanhusten huoltoon. Poliisin ja koulutuksen määrärahoja leikattiin. Näyttää siltä, että maton alle lakaistaan yritysjohtajien riskillä tehdyt liiketoimet, jotka ovat jo aiheuttaneet miljardien tappiot. Verottajan on syytä tosissaan estää veronkiertoa.

Lattialämmitys pois pesuhuoneesta sähkön säästön nimissä. Älkää itkekö vakuutusyhtiötä korvaamaan kosteusongelmaa. Järki käteen säästökiimaan.

Miksi vöyhkätään sähkönsäästöstä? Sähköpula voi tulla vasta, kun Helsingissä on miinus 25 astetta pakkasta. Vaikka säästät itsesi kuralle, hinta ei sen takia halpene.

Kiitos Pia Kuparinen vanhusneuvola-kirjoituksesta. Se olisi todella tarpeen. Ottakaa se vaaliohjelmaanne, niin eiköhän ääniä ala tulla.

Kävin vierailemassa Järvelässä. Edelleenkin korkeat korokkeet Kouluntiellä! Ihme on, että valtuutetut lupaavat asioita, mutta mitään ei saada hoidettua loppuun. Ei saa vastinetta verorahoille. On erittäin ihmeteltävää!

Harri Seppä, kirjoitit asiaa sunnuntain 27.11. lehdessä. Tämä energian kanssa leikkiminen ei mene monenkaan kalloon. Sähköpomoilta vaan rasva suupielestä valuu, ja kuluttajat eivät pysty edes valoja polttamaan. Pimeässä tapaturman vaara kasvaa, ja lonkkamurtumat ovat kalliita.

Minkä takia kivimaan uimahallin kylmäallasta ei saada korjattua?