Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Koska vihreä kaupunki Lahti julkaisee ennallistamissuunnitelman?

Koska vihreä kaupunki Lahti julkaisee ennallistamissuunnitelman? Olisi aika paljon ennallistettavaa!

Kiitos! 30 vuoden odotus palkittiin, Ämmäläntiestä tuli hienompi kuin osasin odottaa. Lapset tykkäsivät katsella työkoneita. Terveisin jalkakäytävän suurkuluttajat.

Ei ajokorttia 17-vuotiaille, kerkii kyllä autoilemaan myöhemmin. Ennen oli 80:n lätkä ikkunassa vuoden ajokortin saamisesta, ei ollut huono asia. Nämä ovat sellaisia asioita, joita vanhemmat määräävät, eivät ole lasten päätettävissä. Vielä poliiseja pitäisi saada lisää nuoria kuskeja sitten valvomaan. Muutakin rahanmenoa on riittävästi.

EU:ssa on jo autettavana tarpeeksi kehitysmaita, jotka vaan ottavat eivätkä anna mitään vastineeksi. Ei yhtään lisää banaanivaltioita elätettäviksi.

Oikeudessa saa kuvata ennen varsinaisen istunnon alkamista. Sen jälkeen (yleensä) tuomari kehottaa paljastamaan kasvot. Jokainenhan voi yleensäkin välttää kameroita, syyttömätkin.

Eläkkeetkin voisi lapsilisien tapaan maksaa korotettuna joulukuussa.

Mikä järki Lahden kaupungilla on pitää pyörätiet sulana kemikaaleilla, jotka sotkevat kengät ja vaatteet. Kuinka moni ympäristötoimen työntekijöistä kulkee ja pyöräilee näillä kemikaalien sotkemilla pyöräteillä? Viime talven jo luulisi opettaneet. Lunta yritetään sulattaa kemikaaleilla huonolla menestyksellä. Lopputulos peilijää ja sohjoa monta senttiä.

Valtio haluaa mukaan energiayhtiöiden ylisuuriin voittoihin verottamalla niitä. Miksi ei auteta suoraan kuluttajia asettamalla energialle hintakatto?

Kyllä YK:n aika on ohi, ellei se pysty uudistumaan muuttuneessa maailmassa. Nythän sotarikollinen terroristivaltio voi veto-oikeudellaan mitätöidä omia rikoksiaan tuomitsevat päätökset. Ainakin YK:n rahoittamisen pitää loppua, ellei rikollista suljeta päätöksenteosta!

Vihdoin on alettu tutkia, voivatko opettajat kouluissa kiusata oppilaitaan sekä yritysjohtajat firmoissaan alistaa ja vainota alaisiaan. Kyllä voivat!

Iso kiitos Päijät-Hämeen keskussairaalan päiväkirurgian työntekijöille! Teette hyvää työtä ja jaksatte olla lisätöissä lauantaina purkamassa leikkausjonoa! Itse pääsin leikkaukseen 4,5 kuukauden jonotuksen jälkeen.

Miltä tuntuu työttömien tai muutoin vähävaraisten suomalaisperheiden vanhemmista ja lapsistaan, kun mainoksissa näytetään ylellistä joulukulutusta?

Hallitus aikoo verottaa sähköyhtiöitä. Onko tämä taas omaan napaan tuijottelua? Kuluttajalle hintakatto olisi selkeämpi strategia!

Taas alkoi vappusatasten jako

Onkohan Lahden kaupunginhallituksessa tosiasioiden näköharhaa. Ensin tämä Aleksin silta ja sitten koululeikkaukset?

Kyllä Orpo juoksupoikineen iskee heti pienituloisten tukiin.

Papistolla taitaa olla "huijari syndrooma", kun pitää tehdä kysely siitä, mitä kirkkokansa haluaa heille saarnattavan. Koska Raamattuun "kirjaimellisesti" suhtautuvat fanaatikot ovat aktiivisimpia, kaikki jatkuu entiseen tapaan!

Miksi kokoomuksen poliitikkojen ja erityisesti miesten annetaan julkisuudessa puhua ihan huuhaata? Vastaus: Media ja sen omistajat ovat pääosin oikeistolaisia. Paikallisesti toivoisin ESS:n toimittajilta itsenäisempää otetta, vaikka Keskisuomalainen on omistaja.

Kärkikolmiosta on hyötyä talvella. Liikenne on sujuvampaa ylämäessä heille, jotka voivat etuoikeudella risteyksessä ajaa mäkeä ylös.

Mitä sinä Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen olet mieltä, kun kaupunkimme Lahti aikoo vähentää noin miljoona euroa koulutuksesta? Vastaa viitaten kirjoitukseesi ESS:n mielipidesivulla!

Kyllä on Aleksi hyvä ilman sitä siltaa, avaruus säilyy. Kiitos teille, ketkä ratkaisitte asian lopulta näin.

Kyllä kaupunginhallitus on nolannut itse itsensä. Turha on toimittaja Vili Uuskallion politikoida.

Ensi keväänä on eduskuntavaalit. Puolueissa ehdokkaat kilpailevat paikoista. Lahden kokoomuksessa viimeinen paikka ratkaistiin arvalla. Sari voitti Markon.

Sibbetalon lähistöllä rannassa on vaarallisia ja korkealla olevia silta- ja muita rakenteita ja sanonko hökötyksiä. Miksi? Eivätkö luonnon omat muodot olisi kaikista kauneimpia ja ihmisystävällisimpiä? Luonto itse osaa hoitaa istutuksetkin.

Upeasti valaistu, kaunis joulukuusi torilla! Loistavaa, kiitos!