Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Taloyhtiöt miettikööt, toteutuvatko lasten leikkioikeudet

Jenni Kankalan kirjoitus 20.11. toi oikein esiin sen, että kukaan aikuinen ei saisi estää vapaata leikkimistä pihoilla. Leikit kehittävät ja tuovat iloa lapsen maailmaan. Rajoitteet tukahduttavat sen luovuuden. Taloyhtiöt miettikööt, toteutuvatko lasten leikkioikeudet talossa.

Hyvät vanhemmat, opettakaa lapsillenne, että suojatielle astuessa ei tuijotella kännykkää eikä juosta!

Opiskelijoille tehty "kiusaamiskysely", jossa kysyttiin, onko joku henkilöstöstä tai opettajista kiusannut, pitäisi tehdä myös oppilaitosten henkilöstöille, sekä yrityksissä. Kiusaaminen tms. näkyy myös näissä, mm. miten esimiehet kohtelevat alaisiaan. Itselle kävi niin, 40 v kelpasi, uudelle en, viimeiset 2 v, työurallani. T. Henkilökemia

Kiitos pyöräteiden liukkauden torjunnasta, arvosana 10. Luonnolliset auratut lumiset väylät ja kevyt hiekoitus, varusteiden puhtaus 10. Älypyörätien litkukemikalisoitu märkäsotkupinta, varusteiden, jalkineiden ja tassujen puhtaus 0. Eikö vieläkään ymmärretä mitkä haittavaikutukset ovat väylien litkutuksella pakkasilla?

Sähkövoiton lisävero. Eli asiakas maksaa ja Saarikko vetää välistä löysät pois.

"Näin vain pääsi käymään", ettäkö ihminen ei vaikuttanut tilanteeseen mitenkään! Palon rajaamisesta ei yritystäkään. Ilman suhmurointia olisi säästetty miljoonia euroja!

Lainaat Ahoa, että Suomi on puupäiden käsissä. Kuulut varmaan hyväosaisiin. Keväällä muut kuin puupäät typeryyttään tai ahneuttaan kyllä "auttavat" sinua varojen täydentämisessä. Köyhä ei voi ostaa kaikkia lääkkeitä, kunnollisia vaatteita ja ruokaa. Asuntokin on mitä on. Palataan vuosiin 2008–2019. T. Köyhä Mamma

Black Friday – alennukset paljastavat kaupan korkeat katteet. Tuotteita ei myydä tappiolla!

Hämeen Uutiset TV1 torstaina. Mitä tekee uutinen Jyväskylän Liikenteestä Hämeen Uutisissa!?

Lainaus Uusi-Lahti-lehdestä: "Lahdessa toteutettu inkluusiomalli on selvä säästötoimenpide ja lasten/ erityislasten heitteillejättö!" Lahden Seudun Vanhemmat ja 8 koulun vanhempainyhdistykset. Olen niin samaa mieltä.

Pitääkö lapsia kasvattaa/kouluttaa kuin broilereita jättiyksiköissä?

Ylimääräiset lapsilisät maksetaan juuri ennen joulua, tasapuolisesti myös joulua viettämättömille. Lapsilisän porrastus lapsiluvun mukaan ei sitä ole.

Valkohäntäpeuroja riittää (ESS 24.11). Miten siis kukaan ilkeää tuoda muita lajeja rasvaa kehnommin sitovan kuusipeuran Uuteenkylään palelemaan? Metsästäjäliiton käyttämä nimitys on kuusipeura, vaikka kyseessä ei edes ole peuralaji vaan jalokauris ja suositus nimeksi on täplä- tai persiankauris.

Lahti on muuttunut rikkaiden paratiisiksi. Köyhät kyykkyyn, niin kuin ennen sanottiin.

Apu katujengitoimintaan auttaa varmaan, kun maahanmuuttajarikolliset palautetaan omaan maahan ja oman maan vankilaan. Maahantulokielto Suomeen 10 vuotta. Tiukemmat vankilatuomiot Suomeen ja aseet kokonaan pois kaduilta. Puskaposti toimii ja homma hoituu.

Mediassa voisi selvittää laajemmin tätä EU:n ennallistamisasetusta. Rajuja rajoituksia myös kaupunkien maankäyttöön ja rakentamiseen.

Kannustaako Lahti terveyttä edistävään ulkoiluun? Ei vaan autoiluun! Ainakin, kun katsoo, miten suolaa kylvetään ajoteille! Ilmeisesti tämän tähden rahaa ei riitä kävely- ja pyöräteille, koska ei niiltä montaa hiekanjyvää löydä! T. Kevättä odotellessa

Paljonko kaupunki ihan aikuisten oikeasti säästää sillä, että torin jää jätetään lasten ja vanhempien iloksi tekemättä?

Pelolla johtamista myös lahtelaisessa palvelutalossa, esimies epäpätevä ja epäkohtiin puuttuvat joutuvat "listalle". Onko ylempi johto tietoinen ja kiinnostaako heitä edes oikeudenmukainen johtaminen?

Päijät-Hämeessä on tuhansia työttömiä. He eivät kuitenkaan ole olleet halukkaita tai heidän ei ole kannattanut tulla 1–3 kuukaudeksi poimimaan marjoja lähitiloille. Ulkomailta esim. Ukrainasta kannatti tulla (jo ennen sotaa). Jotain vialla? .

On tosi ällöä, kun joka paikassa huudetaan Black Fridayta. Samaan aikaan ihmiset Ukrainassa taistelevat hengestään ja meilläkin monet ovat pulassa rahojen riittävyyden kanssa kallistuneiden ruuan ja sähkön hintojen kanssa.

Missä tuulivoima luuraa? Kenen idea on rakentaa tyhjänpäiväistä energiatuotantoa. Asentakaa veivit ja pyöritätte sitten MW talkoilla.

Minulta meni väärinkäsitysten vuoksi puolessa tunnissa 30 vuoden pituinen elämäni paras ihmissuhde, eli se on niin pienestä kiinni?

Pääministeri matkustaa Australiaan ja Uuteen-Seelantiin. Matkalla voisi poiketa Singaporeen katsomaan, miten huumekauppa ja käyttöongelmat on ratkaistu, samoin vandalismi. Ottaisi opiksi eikä vain puhuisi!

Vieläkö Qatarin jälkeen Lahteen halutaan Uefan mittapuut täyttävä jalkapallostadion?

Pidetään kiinni KymiRingistä. Ilmastonmuutoksen jälkeen sataa vain vettä, hyppyrimäet on vain näkötorni ja romurautaa, nyt katsojatulvassa tarvitaan myös se Aleksin silta.

Tehdään Aleksin ylikulkusilta Ahtialaan! Make Ahtiala Great Again.