Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Kaupungin keskustassa kaikkien katujen täytyy olla tasa-arvoisia ja aina oikealta tulevalla etuajo-oikeus

Rautatienkatu/Vuorikatu-risteys on Lahdessa tyypillinen tapa, jossa toinen katu on liikennemerkillä osoitettu etuajo-oikeutetuksi. Kaupungin keskustassa kaikkien katujen täytyy olla tasa-arvoisia ja aina oikealta tulevalla etuajo-oikeus. Poistakaa kaikki kärkikolmiot ja opitaan kunnioittamaan toisia autoilijoita.

Työllisyysaste paranee sitä mukaa, kun väkeä lähtee eläkkeelle. Nyt on käynnissä eläköitymisbuumi, joka näkyy tilastoissa. Hallituksella ei osaa eikä arpaa.

Voiko kukaan poliitikko ja puolue ylpeillä, että on saanut jotain aikaiseksi? Ei voi! Keskittyisivät nyt porukalla sähkön hinnan säätelyyn ja hintakattoon. Onnistuu kyllä muualla Euroopassa. Meillä vaan mietitään, kuka on oikea saamelainen!

Käytännön työtä tekevät terveydenhuollon ammattilaiset eivät ole voineet vaikuttaa terveydenhuollon toimintojen suunnitteluun ennenkään eikä sote-uudistuksen jälkeenkään. Nyt nähdään tulokset terveydenhuollossa, kun päätökset ovat tehneet poliitikot ja hallinto.

Onko pakkosäästetty kalliiksi tullutta sähköä ja siirrytty puihin ja muihin lämmityslähteisiin? Ja mikä merkitys on hurjasti lisääntyvillä aurinkopaneeleilla?

Tilastot hammashoitoon pääsystä ei päde: marraskuussa varasin aikaa, helmikuulle sain.

Eikö ihminen itse ymmärrä, minkä kuvan he itsestään antavat olemalla kuin peikot metsästä, jotka esim. nyt aamulla ovat esillä asiantuntijoina tärkeässä asiassa. Ei hyvä!

Nyt toivon kovasti Hollolan päättäjiltä strategian mukaista kykyä olla rohkea, tulevaisuustaitoinen kuntalaisia arvostava ja ketterä vielä muuttamaan suunnitelma uimahallia koskevassa päätöksessä. Rakentakaa ensin laajennus käyttöön ja vasta sitten peruskorjaus vanhalle uimahallille.

Lahtelaisilla opittavaa. Sibbetaloon konsertin 22.11. jälkeen osa ihmisistä nousi ylös taputtaakseen solistin vielä kerran esiin. Mitä teki suurin osa yleisöstä. Nousi ja käveli ulos.

Iäkäs ystäväni sairastaa vakavaa hammassairautta. Hoitoa tautiin pitäisi antaa puolivuosittain, mutta Harjun terveydestä seuraava aika löytyi 9 kk päähän ed. hoitokerrasta. Tämä hammashoidon lyhyistä hoitoajoista.

Prismassa jo laskiaispullia myynnissä ja Runebergin torttuja. Vietetään joulu ensin ja sen jälkeen muut juhlapäivät. Onko leipomoilla liian vähän töitä..?

Paras työpaikka PHhyky? Vai mitä Louna? Kiitos 25 e jouluruoka ja muutkin edut pois. Tyhy-päivät siirretty pois tältä vuodelta eli onko nekin rahat kadonneet parempiin suihin?

Olkiluoto viivästyy taas! Kuka on vastuussa tekijöiden tuotevastuusta? Ei voi olla ostaja? Hallituksemme valvonta tarkistettava!

Tilasin ke 23.11.22 suunnitellun hammaslääkäriajan, minkä oli tarkoitus olla 2/23. Sain ajan 10.5.23, eli lähes puoli vuotta joudun odottamaan, miten tämä on mahdollista?

Pitäisköhän median laittaa se Jaajon naama jo tauolle!

Työntekijöillä pitäisi olla yhtäläinen mahdollisuus ja oikeus nostaa tuntipalkkaansa vastaamaan nousseita kustannuksia, hehän myyvät aikaansa työnantajille. Kaikki muut myyjät nostavat jatkuvasti hintojaan.

Sähkönsiirtoyhtiöt nostavat siirtohintojaan, Caruna aloitti jo. Ei paljon vaa'assa paina, vaikka on tehty huipputulosta. Syitä kyllä aina löytyy, myrskyt, osahintojen kallistuminen ja ahneus. Lintilä vaan hykertelee, eikä kukaan muukaan puutu nostoihin. Pieni ihminen kärsii.

Nyt poliisi yrittää välttää vastuunsa julkaisemalla ajatuspierun, että illalla liikkuessa tulisi olla turvallisuussyistä kaveri mukana. Mistä kaveri otetaan joka lähtöön, onko poliisilla tarjota avec-palveluita?

Kuinka kauas taaksepäin ennallistaminen määritellään? 100, 1000 vai enemmän vuosia? Entä vieraslajien paluu?

Katujengirikollisuuteen hyvä lääke olisi kodinturvajoukot laajoilla valtuuksilla. Tuloksia tulisi nopeasti!

Kodinturvajoukot torjuisi myös vandalismia ja varkauksia koska poliisi ei jouda.