Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | KymiRingille rahaa vaikka joukkorahoituksella

KymiRingille rahaa vaikka joukkorahoituksella. Järjetöntä jättää lähes valmista areenaa käyttämättä! Poliitikkojen söhläämä julkinen rahoitus täysin väärä taho kaikessa urheilutoiminnassa ja vastaavassa!

Nyt Lahden johtavat virkamiehet ja poliitikot, jäitä hattuun ja lopettakaa kaikki yhteistyö Kymi Ring -radan toimintoihin. Veronmaksajien rahaa on mennyt jo täysin hukkaan. Tehkää selkeitä päätöksiä, jotka sitovat myös kaupungin johtoa ja yhtiöitä.

Päättäjät, älkää säästötoimissa koskeko opetukseen, lapsilta ei voi ottaa säästöjä, ne tulee myöhemmin maksettavaksi ongelmineen, siellä kaupungin omistuksessa on turhakkeita, joita voi punakynällä merkitä, ei tarvita suojatyöpaikkoja.

Pihaleikit kuuluvat kerros- ja rivitalojen pihoille. Lasten äänet kuuluvat myös pihoille. Kotirauha ei tarkoita sitä, että aina olisi hiljaista. Kaikkien täytyy mahtua sovussa näihin asumisyhteisöihin, ja lapsilla on oikeus olla lapsia omilla pihoillaan!

Lukiessani ESS 22.11 ollutta artikkelia hyvinvointialueiden johtajien kultaisista kädenpuristuksista, pisti vihaksi. Yhteiskunnan palkkaamat johtajat nauttivat eroturvasta, jollaisesta normaalit työssäkäyvät eivät voi edes uneksia! Julkisissa työpaikoissa ei tulisi matkia yksityistalouden johtajasopimuksia, sillä maksajina olemme me eli veronmaksajat. Muutenkin julkisen alan palkat ovat nousseet liian korkealle tasolle.

Suomikin kannattaa EU:hun liitettäväksi uusia jäseniä kuten Romania, Kroatia ja Slovenia. Miksi Suomi haluaisi taas lisää maksettavaa, ollaanko me todella niin rikkaita. Täyttä hulluutta.

Moukat ja huijarit pärjäävät aina järjestäytynyttä yhteiskuntaa vastaan. Unkari kiristää rahaa EU:lta sisäiseen korruptioonsa ja Turkin "urkki" varmistelee Naton kautta vaalimenestystään, hoh hoi, tarvitsemmeko tosiaankin tuollaisia "kumppaneita"?

Meitä kehotetaan säästämään sähköä, jopa varautumaan parin tunnin katkoksiin. Mitenkäs esim. kalliin harrastuksen firmat, kuten laskettelu tms. Tykit pauhaa vedestä lunta, sähköllä? Entä hiihtohissit, sähköllä? Jäähalleja on moitittu jään jäädyttämistä, ylläpitäjänä seurat tms. Tasapuolisuutta katkoksiin.

Kerrotaanko sähkökatkokset talven aikana etukäteen miten tarkasti ja missä?

Milloin busseista tulee kännykkävapaita?

Kyllä oli kultasia ihmisiä auttamassa, kun kaaduin Päijät-Hämeen keskussairaalan pääoven edessä. Kiitos teille, kun ette vain kävelleet ohi, vaan jäitte auttamaan.

Kyllä on upeat valot torikuusessa. Kiitos!

Juhlakautena kannattaa varoa tyrmäystippojen voimin naisseuraa metsästäviä roistoja.

Tiedätkö, minne kissasi rientää, kun päästät sen ulos? Suoraan naapurin kuistin alle tarpeilleen, ovensa merkkaamaan, sitten pikkulintuja metsästämään.

Ottaa päähän, ettei hallitus saa lopetettua heti kiinteistökauppoja venäläisille. Lakia voisi vatuloida myöhemmin.

Harjun Terveyden tiimit estävät saada lääkärille aikaa. Soittopyyntöihin ei vastata. Kiirepolilla saat istua 4–5 t.

Onko Lahden päihdekuntoutuksen maksusitoumuksista vastaavalla henkilöllä omat mutuun perustuvat kriteerit kuntoutukselle?

Pienet on kuviot, jos kauhee hinku päästä hiihtämään. Ei noita järviäkään jäädytetä pilkkjöille, latu maksulliseksi. T. Pilkkijä

Miksi Yle-kisastudio keskittyy olosuhteisiin ja ihmisoikeuksiin, ei itse asiaan, onneksi on MTV3.

Ranskalaisten voimalahärpäke olisi viisainta purkaa ja myydä rautaromuksi. Näin saataisiin suurin hyöty mokomasta.

Nälänhätä on tulossa, kun elintarvikevirasto vaatii koirien rekisteröintiä.

Suomen oikeuslaitos on läpimätä. Taas menetti nuori nainen henkensä, kun tuomion jo saanut rikollinen kulki vapaalla jalalla.

Ensimmäiset hiihtämässä jo latuja tekevien koneiden perässä. Ei hyvää päivää!

Lahti houkutteli ulkomailta tammi-lokakuussa 665 henkeä keskuuteemme. Löytyyköhän jostain tilasto, mistä kaikkialta maailman ääristä olemme onnistuneet "houkuttelemaan" uusia veronmaksajia joukkoomme?