Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Lopettakaa jeesustelu, ottakaa opiksenne ja keskittykää peleihin!

Jalkapalloyhteisö ml. urheilujohtajat, toimittajat, selostajat jne. hyväksyitte Qatarin! Lopettakaa jeesustelu, ottakaa opiksenne ja keskittykää peleihin!

Yle hehkuttaa Qatarin potkupallokilpailuja. Mutta missä ovat ampumahiihtolähetykset. A-hiihto vaatii todellista taitoa ja kestävyyttä verrattuna pallon edestakaisin potkimiseen.

Niin kyllähän meluisimmat kaupunkiliikenteessä on pakoputkivirittäjät, mopot, moottoripyörät, mönkijät ja keltaiset bussit! Nykyään ei poliisit sakota melusta? Tosin harvoin niitä näkee keskustassa.

Mistä ihmeestä Harjun terveys keksii tyytyväisyysasiakkaat? Luomen tarkastukseen kuukausien jonot ja lääkärille en ole päässyt koko vuotena, kun jo hoitaja evää puhelussa pääsyn (ei kuulema voi antaa aikaa) sekä tekee diagnoosin näkemättä. Jopa kehottaa yksityiselle menoa. Aivan tekaistu asiakaskysely, johtajat vääristelee hoitoon pääsyä. Omalääkärit takaisin.

Kiitos Hollolan ja Kalliolan harmonikoille hyvästä konsertista. Miksi yksi hyvä solisti jäi kukittamatta? Tuliko moka?

Tarkistakaapa vakuutuksenne, vak.yhtiön lekuri kumoaa erik.lääkärin lausunnot, koska olet syntynyt = olet elänyt, olet rappeutunut, asia ei johdu tapaturmasta, olet romu! Tarkista, mistä maksat, Karpoa kaivataan! B

LaBan jenkit kanssa vaihtoon. Eivät ole joukkuepelaajia. Kysykää Lassi Tuovia.

Munattomia nää kaiken maailman rikolliset, murhahenkilöt, raiskaajat ym. hörhöt. Ei uskalleta näyttää omaa lärviä oikeudessa, vaan istutaan huppu tai pipo silmillä!

Epäilty tuomittiin puoli vuotta sitten törkeästä ryöstöstä yli kahden vuoden ehdottomaan vankeuteen. Taustojakin runsaasti. Kuinka ollakaan, herra oli jo nyt vapaalla, pääsi ohimennen tappamaan postimiehen.

Mitä järkeä on kylvää hiekkaa sileälle asfaltille? Lunta kun sataa päälle ja se vielä jäätyy, tie onkin aikamoinen luistinrata! Ei auta sauvat, eikä rollaattori! Kuka korvaa murtuneet raajat? Kumpi on halvempaa hiekka vai henki? AA

Kylläpä oli surkeasti kirjoitettu juttu jo otsikosta alkaen Teemasuomalaisessa 21.11. Sulavasti sekaisin muun muassa kilowatit, ledit ja plasmat. Tuskin ison IT-firman asiantuntija just tällaista puppua olisi suoltanut? Aina kannattaa pyytää juttu tarkistettavaksi. Suosittelen toimittajalle ihan alkuun fysiikan opintoja.

Myanmar (Burma) vapauttaa 6 000 vankia. Milloin ensimmäiset ehtivät Suomeen muista maapallon kolkista 2022 turvapaikanhakuun tulleiden 5 000:n seuraksi?

Nyt on kauniit valot torin hienossa kuusessa. Vielä kun saatais uudet jouluvalot Aleksin kulahtaneiden tilalle!

Vai ei koirat saisi haukkua ohikulkijoita! Haukuthan sinäkin koiria ja niiden omistajia vieläpä julkisesti.

Säästäkää nyt hyvät ihmiset sitä sähköä, että riittää edes autojen lataamiseen!

Kerska- ja ylikulutukseen "Black Friday"-lietsominen on ajattelematonta, kun suomalaisilla pieneläkeläisillä ei ole enää varaa lämpöön ja lääkkeisiin.

Rautatienkatu/Vuorikatu on risteys, jossa teillä, jotka ajatte Vuorikatua on väistämisvelvollisuus. Muutaman kerran viikossa, kun Rautsikkaa ylös autolla tulen meinaan saada auton kylkeeni.

Taas se järjettömyys alkoi! Keinotekoinen lumenteko veronmaksajien rahoilla.

Toisesta tuutista toitotetaan koko ajan , että pitää säästää sähköä. Toisesta tuutista toitotetaan, että kaikkien on ostettava sähköauto. Ristiriitaista on.

Pääministeri puhuu kuin vasemmistolainen, mutta toimii kuin porvari.

Kiitos Lahden Tanssiopistolle mahtavan hienosta Syysnäytöksestä 21.11!

Maanantaista MOTia katsellessa juolahti mieleen, Suomessa päiväkoti-ikäiset lapset ja hoitolaitoksissa sekä kotihoidon palveluiden piirissä olevat vanhukset ovat täysin satunnaisen hoidon varassa, joko tarkoituksella tai henkilöstöpulan takia. Halpaa pitää olla, muusta viis. Miljonäärejä omistajista yksityisellä puolella ainakin tullut. Tietysti. T. mie

Valtiovalta voisi ottaa sähköntuotantoyhtiöt haltuunsa poikkeuslailla. Syy olisi kohtuuton kiskonta hinnoittelussa. Lain mukaan sähkön on oltava kohtuuhintaista!

Käykää nyt Avi tai muu ylempi viranomainen ihmeessä tarkastamassa niin yksityisiä kuin julkisia vanhusten palvelutaloja! Lääkeluvattomat (aina ei edes mitään hoitoalan koulutusta) tekevät varsinkin viikonloppuisin pitkää päivää ja edes minimitason laadukkaasta hoidosta ei ole tietoakaan. Kuka tekee moisia työvuorolistoja ja rekrytointeja, laitettava vastuuseen! T. Omin silmin omaisena nähnyt ja kokenut

Kunnan on järjestettävä varhaiskasvatusta siinä laajuudessa ja sellaisin toimintamuodoin kuin kunnassa esiintyvä tarve edellyttää. Näin lukee laissa. Tänään A-studiossa haastateltiin opetusministeriä varhaiskasvatuksen henkilöstöpulasta. Hänen ohjeensa mukaisesti jos työvuorossa ei ole riittävästi henkilöstöä tulee henkilökunnan soittaa vanhemmille ja käskeä heidän hakemaa lapsi hoidosta. Mitähän työnantajat tuumaavat, jos työntekijä poistuu työpaikalta ilman, että lapsi sairas ja kuka maksaa palkan, jos poissaolo jatkuu useita päiviä? Olikohan ihan harkittu ja laillinen neuvo?

Viitaten pääkirjoitukseen, niin jos Marin tarjoaa silakoita, sitten kokoomus syöttäisi pelkkiä ruotoja.