Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Koulujen "kehittämisen" tekevät bisneskonsultit ja hallinnon virkamiehet mutu-tuntumalla

Oppimista on ansiokkaasti tutkittu Suomessa kymmeniä vuosia. Tuloksista ei välitetä nykyisin vähääkään. Koulujen "kehittämisen" tekevät bisneskonsultit ja hallinnon virkamiehet mutu-tuntumalla.

Kyllä sen totaalikieltäytymisen jossain pitää tuntua, jos ei halua edes siviilipalvelusta suorittaa!

Kumma juttu, kun kokemus hammashoitoon pääsystä on aivan eri kuin tilasto. Kumpi valehtelee?

Noinkohan tuon Hollolan täytyy palata rakastamalleen keski-ajalle, kun ei saa rakentaa kierrätyskeskusta eikä mitään energiaa tuottavaa infraa. Eiköhän lopeteta Hollolan jätteiden vastaanotto ja energian jakaminen heille. Siipiveikot kuriin.

SDP lupaa laittaa ensi vaalikaudella asiat kuntoon, kuluvalla kaudella ollut näytön paikka ei vakuuta.

Kansanedustajan kirjoitus hänen puolueelleen tyypillinen ihmisten jakaminen heihin ja meihin. Mikseivät puolueen miehet sitten tee lapsia, pelkäävätkö jotain? Pohjanmaan väki ei pelkää, siinä esimerkki. Mikäli kirjoittajalla on lapsia, viimeistään he ja heidän lapsensa kokevat ilmastopaniikin, kiellot eivät auta. Tulvat ja kuivuus, jopa Euroopassa = kuumuus/metsäpalot Keksittyäkö, mieti sitä? T. äänestäjä -47

Miten on mahdollista, että Harjun terveys ilmoittaa suuhygienistille pääsyn onnistuvan välittömästi? Varasin aikaa ja minulle ilmoitettiin, että vapaita aikoja ei käytännössä ole ja ensimmäinen vapaa aika on helmikuun puolivälissä. Mieheni odotti hammaslääkärin aikaa puoli vuotta. Kysymys kuuluukin, että miksi tilastot ja asiakkaiden kokemukset eivät kohtaa?

Nainen saatiin kiinni buffetista. Eräässä Launeen buffassa käy tosi paljon ilmaisia ruokailijoita. Helppo varsinkin ruuhka-aikana sulautua joukkoon.

Pihaleikit ovat kivoja, mutta ne voivat häiritä toisia asukkaita. Usein ikkunat ovat vanhoja ja äänet kuuluvat asuntoihin. Pallo- ja muut kovaääniset leikit sopivat koulujen ja liikuntapuistojen kentille. Kaikilla on oikeus kotirauhaan. Keinu ja hiekkalaatikko sopivat kotipihalle.

On Lahdessakin jo hiekoitettu asfalttipintoja kevyen liikenteen väylillä. Viime vuonna kummastelin, vaikka syykin selvisi. Tänään lenkillä totesin, että fiksu veto, sillä sulan näköinen asfaltti oli aika liukas, hiekalla oli hyvä kävellä.

Olipa ihana, lämmin ja kiihkoton kirjoitus sinulta Lulu Ranne sunnuntain ESS:n mielipidepalstalla. Erityisesti lämmitti ajatuksesi pojille ja miehille. Lämmin kiitos.

KymiRing on esimerkki päättäjien todellisuudentajun puutteesta. Fossiilisiin polttoaineisiin perustuva "urheilu" lisää hiilidioksidipäästöjä. Rahoitus on ollut eräänlaista uhkapeliä. Alue on purettava ja ennallistettava!

Hiihdon asiatuntija Toni Roponen aina äänessä. Veks. Samanlainen jääkiekossa. Veks.

15.11. Sibeliustalolla, Ismo Leikola, olin paikalla, kaduttaa. Täysin mautonta alapäähuumoria. Kyllä tämä oli "Sibbe"- talon pohjanoteeraus.

Harjun Terveys valehtelee Etlarissa 20.11.2022.! Lokakuussa soittaessani kiireetöntä hammashoitoaikaa, sain ajan 13.02.2023! Elikä neljä kuukautta jonotusta?!

Yhdeksän päivää jonotus Harjun Terveyden kiireettömään hammashoitoon?! Ei pidä paikkaansa. Ensi vuoden puolelle menee vapaat ajat.

Jalkapallolegenda Jari Litmasta arvostellaan siitä, että hän ei ota poliittista kantaa Qatarin jalkapallotapahtumaan. Qatarissa toimitaan beduiiniuskonnon ikivanhojen oppien mukaan. Valtaosa väestöstä on muslimeja. On erittäin tärkeää, että tänne Suomeen tavalla tai toisella tulleet islaminuskoiset sitoutetaan pohjoismaisen demokratian normeihin. Jari Litmasen iso tietämys on jalkapallossa. Politiikan ammattilaiset ja toimittajat ottakoot kantaa laajempiin maailman ongelmiin ja jättäkööt Jari Litmasen ja muut jalkapalloilijat rauhaan!

Jos ilmastokokouksissa ei saada aikaan sopimusta ihmisten määrän rajoittamisesta, on muut toimet jotakuinkin turhia.

Ihme touhua Padasjoella. Luontopolkuopasteet kertoo harvinaisista sammal- ja jäkäläalueista Kullasvuoressa. Eihän niitä enää siellä ole. Kaikki on tallottu frisbeen heittäjien toimesta, luonto on pilattu täysin.

Ihmettelen, mikä siinä oikein piettää, ettei osata tehdä päätöstä Aleksin alle tehtävästä tunnelista, joka kaikkein paras vaihto-ehto.

Mahdollisista sähkökatkoista kerrottu mediassa, se saa irvailijat liikkeelle. Onko sinulta vesikin loppu nyt juuri. Meitähän on pyydetty varaamaan vettä esim. ämpäreihin. Kaada sitä "peesi" perään wc-pyttyyn, siinä "makkia" ei pihallekaan tarvita. Ikäihmiset ovat kokeneet kummempaakin, joten eiköhän nämä "reippaat" nuoretkin sähkökatkoja nyt pari tuntia silloin tällöin jaksa. T. mie

Hei haloo! Lipputankoon saa vetää vaikka mummon kalsarit. Typerää kertoa omia sääntöjä totuutena.