Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Missä on Kisapuiston uuden pesäpallokentän katsomorakenteet?

Missä on Kisapuiston uuden pesäpallokentän katsomorakenteet? Vielä niitä ei näy. Kentän laidalle on kuitenkin ilmestynyt jotain härveleitä, jotka ei pesäpalloon ainakaan kuulu. Yleisöä ja pelaajia pitää huomioida pesäpallossakin.

Luonnon ennallistaminen 1952 tasolle. Mikäs siinä. Kunhan aloitetaan oikeasta asiasta. 1952 maapallolla oli asukkaita vajaa 3 miljardia. Nyt 8. Jos palataan kolmeen miljardiin, maapallon kuormitus vähenee huomattavasti. Jos ei väkimäärälle edes yritetä tehdä mitään, kaikki muu on tyhjää höpinää.

Biojätelaki astuu voimaan 2024. Kuitenkin Salpakierto vaatii tekemään kompostointi-ilmoituksen jo 30.11.2022 mennessä. Miksi?

Tämän lehden pääkirjoituksessa 18.11. kannettiin aiheellisesti huolta pitkistä ja kasvaneista leikkausjonoista, mutta miten ja mihin pelkkä kirjoittelu auttaa tilanteen ratkaisemiseksi? Osaamattomat päättävät tahot eivät tähänkään mennessä ole saaneet mitään aikaiseksi tilanteeseen, siis miten samat henkilöt saisivat mitään merkittävää aikaiseksi vielä vaikeammassa tilanteessa sote-keskusaikoina?

Reilua olisi, jos arvonnousuvero tulee, niin pitää tulla myös arvonlasku verovähennys.

Eikö Harjun terveyden toimintaan kukaan puutu, kun marraskuun puolivälissä on seuraavat lääkärin ajat vasta tammikuulle. Särky vie hermot.

Kuuntelen säännöllisen epäsäännöllisesti radion hartauksia. Olen pitänyt ortodoksikirkkoa patavanhoillisena. Mutta piispa Sergei resonoi sanomallaan, että viljasta menee yli puolet eläinten ruokkimiseen, ja se on mieletöntä!

Toisin kuin lehden pääkirjoituksessa 18.11.2022 väitetään, kirurgian osastoilla tehdään 3-vuorotyötä. Näin ollen palkkaus tuskin on pääsyy, miksi osastoille ei saada rekrytoitua hoitajia. Päivätyötä tehdään päiväkirurgisessa yksikössä.

Ympäristökaupunki? Ilmanlaatu välttävä! Kesän roskat poistamatta, viime talven sepelit jalkakäytävällä ja uutta jo levitetään.

Hesarin arvomaailma vs. ESS:n arvomaailma? Vastaus taitaa löytyä perjantain 18.11. uutisoinnista ja ei-uutisoinnista liittyen kohta alkaviin futiksen MM-kisoihin. Katsotaanpa, petraako Etlarin jengi tulevana viikonloppuna?

Nythän kuulostaa hyvältä Salajärven ja Ruuhijärven ennallistaminen. Edessä aikamoinen lomamökkien purku-urakka, jos halutaan palata luonnontilaa kohti.

Rahaa tuntuu Suomessa olevan, vaan kansa tuntuu olevan ainoa ,jolle sitä ei heru. Aita on kyllä yksi Sannan kukkasista.

Julkisen terveyshuollon tietoinen alasajo on varmasti ollut alkusysäyksenä terveydenhuollon kaaokseen, jonka seurauksena hoitojonot ovat hallitsemattomat. Monikansalliset terveysjätit eivät tätä ahdinkoa pelasta.

Lopettakaa löpertäminen henkilökohtaisesta päästökaupasta, kun ei huomata lemmikkivillitystä.

Ihmettelen todella FimLabin ahtaita, infektiotautien leviämisen kannalta suotuisia tiloja. Kuitenkin influenssarokotuksiin pitää varata aika, ettei taudit leviä jonossa! Käsittämätöntä ristiriitaa ajattelussa!

Vähän aikaisemmin Päivi Räsänen kolumnissaan kirjoitti, että huumeiden "myynti, osto ja käyttö" pitää olla edelleen rikollista? Minusta he kuolivat huumeriippuvuussairauteen? Joten päihdelaki pitäisi saada ajan tasalle?

Moottoripyörän pysäköinnistä kommentoinut. Ole hyvä ja lue ohjeistus Lahti.fi -sivuilta. Moottoripyöriä ja mopoja koskevat eri ohjeet pysäköinnin suhteen.

Eipä tarvitse laskea sisäilmalämpötilaa 18–20 asteeseen. Se on ollut minulla kokoajan nykyisessä asunnossani, kauan. Jaloissa pakkasilla kahdet villasukat, pitkät kalsaritkin on "rautaa". TV:tä katsellessa shaalilla lisää lämpöä. Rivarikaksioni ulkoseinissä lisälevyt vuosia. Ylimääräinen villatakkikin auttaa. Kotitöissä liike lämmittää. Mukaan vaan asteiluun! T. Mummu/Isomummo

Jäähyjen takia hävitään jatkossa pelejä?

Kiitos Esko Alho! Suomi on todellakin puupäiden käsissä. Annamme ulkomaisten kaivosfirmojen raiskata Suomineitomme. Seuraamme tapahtumaa vain sivusta.

Kaikki omakotitontit ovat käytännössä kaupungin vuokratontteja. Maksan tontista(ni) 680 euroa vuodessa veroa. Plus rakennuksesta tietty siihen päälle.

Voi taivas, mikä narina jatkuu sillasta, saunasta ja aamiaisesta. Helpoin tapa on tehdä saunat ja aamiaiset Sokoksen puolelle. Ja asiakas vain valitsee, kummalle puolelle haluaa.

Toki juoruilijoillakin oma tehtävänsä ehkä, mutta aina ei voi ymmärtää.

Timo Soini on ainut, joka voi pelastaa keskustapuolueen kannatuksen lopullisen romahtamisen. Minäkin voisin taas äänestää keskustaa, mikäli Soini asettuu ehdolle keskustan eduskuntaehdokkaana.

On se joillekin ongelma, kun ei halua muuttaa keskustaan. Minäpä kerron syyn, jos vuokraneliön ero on 3 e, niin laskepa paljonko enemmän joutuisin maksamaan vuokraa 50 neliöisestä asunnosta, kannattaa miettiä.

Normaalisti odotetaan ensimmäistä adventtia ja valaistaan ja koristellaan, mutta voihan voihan toiset oottaa vastaanottaa aurinkovarjon kera marraskuun lopussa!

Mihin ihmisillä on kiire liikenteessä? Karmeita ohituksia näen päivittäin. Poliiseille enemmän määrärahaa, jotka sen sen ansaitsevat.

Kun ystävyydestä puuttuu luottamuksellisuus siitä puuttuu kaikki.

Radio Voiman kotiotteluiden selostus menny lätinäks ja turhan nauramiseks, ei jaksa kuunnella!

Ostakaa sen verran iso tontti, että kaikki paska ei tipu naapurin rajalle! Tai edes siivotkaa paska ja roina rajalta!

Tulevan hallituksen kannattaa ottaa ohjelmaansa päihdehaittojen puolittaminen. Se toisi valtion kirstuun vuosittain useita miljardeja euroja eikä kyse olisi kuitenkaan mistään kieltolaista.

Kuka on joku "Väykkä" jalkapallolähetyksissä? Se ei voi olla kenenkään oikea nimi! Onko liian sisäpiiriläistä. Miksi puku ja kravatti päällä pitää olla urheilulähetyksessä. Verryttelypuku asiallisempi kontekstiin.

Harjun ja Tiirismaan yhdistäminen estettävä! Noin tuhannen lapsen koulu ei missään tapauksessa tue lasten hyvinvointia ja lieveilmiöiltä ei voida valtavassa kompleksissa välttyä.

Haloo, Jenni, pesäpallo jne. ei todellakaan kuulu tal. yht. pihalle, vaikka se tekisi lapsesi kuinka onnellisiksi tahansa.