Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | No niin, hiihtoniilot saavat ensilumenlatunsa, mutta lapset eivät saa torille luistelukenttää

No niin, hiihtoniilot saavat ensilumenlatunsa, mutta lapset eivät saa torille luistelukenttää. Ihmetyttää tämä Lahden päättäjien touhu. Ai niin, vaalit on tulossa, lapsethan eivät saa äänestää.

Jos varastaa tavaraa kymmeniä kertoja vuodessa, liikkeen ovenpieleen kuva pärstästä. Lopetetaan myös tällaisissa yhteyksissä lapsellisen "näpistys" sanan käyttö. Miksi rikollisia suojellaan. Rikosilmoitusten tekeminen turhaa, kun niitä ei edes tutkita.

Johtuukohan nykyvalmentajien tutkiminen siitä, että valmennettavat eivät siedä totuuksia?

Pitäisi saada liikennevalistusta kouluihin. Tiedettäisiin punaisen valon, suojatien ja pyörätien merkitykset!

Naishenkilö sanoi haastattelussa kellojen siirrosta: Varsinkin syksyllä, kun siirretään taaksepäin, en jaksa nousta. Ajatteli: 5 on aikaisemmin kuin 6. Joudun nousemaan aikaisemmin.

Hämeenlinna on lähes puolet pienempi kuin Lahti, silti kokoomuksen kansanedustajaehdokkaita saman verran. Ei oikein.

PHKS:n sydänkeskuksen henkilökunnalle kiitokset ihanasta palvelusta ollessani sepelvaltimoiden varjoainekuvauksessa. T: PS

Miettikää, Aleksanterinkatu oli joku aika sitten torin kohdallakin nelikaistainen ja keskusta täynnä elämää.

Suuret kiitokset Aatu Raniselle Qataria ja Litmasta koskevasta kirjoituksesta! Sopii ihmetellä, miten Litmanen kehtaa vaieta orjatyövoiman käytöstä ym. Qatarin kauheuksista? Rahako tässäkin suurin vaikutin?

Mitä hyötyä Suomelle on Natosta? Jos Venäjä pommittaa Suomea, tarvitaan kaikkien Nato-maiden hyväksyntä avun saamiseen. Mm. Turkin ja Unkarin. Siinä se artikla 5!

Mikä tuo Jumalan siunauksen kirkolle? Raamatun Sanaan pitäytyminen. Jos se hyljätään, ihmisten siunaaminen ei ole kestävä, ei edes pappienkaan. Piste! Läksyksi aikaamme osuva virsi 599.

Kauppojen hävikkiruokalahjoituksia tarvitaan juuri nyt, koska avuntarvitsijoita on yhä enemmän.

Eläinrääkkäystä. Pieni koira juoksee polkupyörän perässä. Omistaja ajaa melkoisen kovaa vauhtia. Pakko juosta hihnan päässä.

Kerro, minkä sillan alla sähkö halvempaa, niin minäkin muutan sinne.

Leevi and the Leavingsien konsertti oli mainio. Konsertissa kuulutettiin, että on kuvaamis- ja taltioimiskielto. Silti muutamat kuvasivat kännykällä toistamiseen ja häiritsivät näin muita. Miksi? Kuvaamiskieltoa olisi pitänyt valvoa.

Ihmetyttää nuo Toriparkin ilmaisen tunnin kerjääjät. Jos on varaa autoon, on varmaan varaa maksaa parin euron parkki, kun menee ostamaan sisäfilettä hallista.

Saako Suomessa enää puhdasta ruisleipää; aina jotain jauhoja sekoitettu ruisjauhojen lisäksi! Ja kahvin olen vaihtanut jo ruotsalaiseen, kun kotimaiset kahvin valmistajat eivät näköjään arvosta suomalaista kuluttajaa!

Miksi Lahden vesitornissa palaa valo koko yön (la 12.11. )? Onko mahdollista myös yöpyä tornissa? Aamulla auto parkissa oven lähellä.

En kyllä käsitä, että joku ehdottaa että Toriparkissa 1. tunti ilmaiseksi tai Aleksi 10 eteen vinoparkki kiekolla tunniksi. Onko oikeasti niin, että asiointi hallissa tai torilla on tästä kiinni, ei voi olla!

Postille jakelusta pitäisi puhua robotille, asiakaspalvelulle jakelu ei kuulu, mutta jakelu tosi surkeeta. Ei ehdi lehteä lukea ennen töihin lähtöä. Pakko lopettaa tilaus kohta.

Voisiko ilmastomuutoksen ykkösprioriteetti olla väkirikkaiden maiden pakollinen perhesuunnittelu?

Ketkähän Suomea hallitsee? 1. EU-komissio, 2. Sähkön tuotantoyhtiöt, 3. Suomen hallitus. Tämä on oikea järjestys, ikävä kyllä!

Kuluttaja- ja kilpailuvirasto vaatii kolmelta sähköyhtiöltä selvitystä hinnankorotuksista. Epäillään ylihinnoittelusta. Yksi yhtiöistä Lahti Energian yhteistyökumppani Oomi.

Laittakaa biojätepussin ohje Etlariin. PS. Ilman niittejä helppo taittaa.