Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppikset | Kyllä ensilumen ladun käytöstä voisi Lahden kaupunki pienen maksun pyytää

Kyllä ensilumen ladun käytöstä voisi Lahden kaupunki pienen maksun pyytää, on se muuallakin maksullinen.

Moottoripyörän pysäköinti Lahdessa! Voi pysäköidä jalkakäytäville tai pyöräteille ym. yleisille alueille puiden viereen tai muuhun sellaiseen paikkaan, jossa pyörä ei haittaa jalankulkijoita tai muuta liikennettä! Pys. valvojat lukekaa kaupungin ohjeet!

Mukava lueskella ESS-aamulehteä, kun ei ole nidottuja sivuja! Helppo siirrellä lukuetäisyydelle! Kiitos!

Hyvä Oomi, olen ollut sinulle uskollinen vuosikymmenet. Olen ihmetellyt sitä, miten kallis sinusta on tullut. Nyt olet yksi kolmesta sähköyhtiöstä, joiden suuria hinnankorotuksia Kilpailu- ja kuluttajavirasto tutkii. Minulla ei ole enää varaa kumppanuuteemme, joten adios.

Sokoksen hotellihuoneista voidaan lähteä saunaan Seurahuoneelle. Kipität kylpytakissa Veskun valoihin seisomaan, sitten yli ja kipität toista puolta Seurahuoneelle. Eihän Sokoksen kohdalla ole edes suojatietä, sen ei pitäisi maisemaa pilata.

Vainajan muistolle sytytetään kynttilä ja sä mietit olivatko he rikollisia? Kyllä mä surin omaistani.

Työtä tarjolla: Veturinkuljettaja välille Sokos–Seurahuone.

Kiitos pojat/nuoret miehet, jotka soititte ambulanssin äidilleni 14.11. entisen konserttitalon läheisyydessä!

Käsittämätöntä tämä lännen eskaloitumispelko. Venäjän kaukokantoiset ohjukset murentavat Ukrainaa asumiskelvottomaksi, eikä heille anneta saman kyvyn omaavaa aseistusta puolustautumiseen. Jälleenrakennus tulee näin ollen päivä päivältä kalliimmaksi, eikä Venäjä siihen takuulla osallistu!

Jos haluatte, että Kymijoki näyttää Aurajoelta – harmaata töhnää – niin tervetuloa poraukset ja kaivostoiminta.

Talviaika on normaaliaika. Se pitäisi jäädä pysyväksi. Eikä sitä siltaa tarvita Aleksille, jotta hienohelmat pääsisivät lämpösästi aamupalalle.

Tuli mieleeni sellainen ajatus tuosta Aleksin yli menevästä silta keskustelusta. Tehkää kadun yli kondoolihissi. Vaijeri ei pilaa näkyvyyttä ja asiakkaat pääsevät kuivin jaloin rakennuksesta toiseen.

Vastauksena lukijalle Hollolasta, miksi kyselytunnilla salin oikea reuna on täysi, mutta vasemmalla vain muutama. Kyselytunti on oppositiolle oiva tilaisuus tentata hallitusta. Seuraava oppositio on ehkä keskemmällä salia.

Pakko muuttaa kotoa pois sillan alle, ei rahat riitä enää sähköön.

Ajatelkaa, menin 15.11. vapaaehtoisesti Sibeliustalolle, kuuntelemaan Ismo Leikolan, hauskana? pitämää puhetta paskasta, sen "pituudesta" ja "lutkuttamisesta" ym. siihen liittyvästä. Järkyttävää. Olikohan tämä Sibeliustalon tapahtumien "pohjanoteeraus"?

Orimattilan puolella kaikki parempaa. On aloitettu teiden hiekoitus. Sulalle asfaltti pinnalle levitetty kunnon paksu sorapatja. Siinä olisi jo mökin omistajakin kateellinen. Joskus maalaisjärki olisi paikallaan liukkaudenestohommissakin.

Se, mitä jää taskunpohjalle hallituksen ja sähköyhtiöiden kurituksen jälkeen, ryöstetään ruokakaupoissa. Hieno meininki.

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus Vattenfallin kanssa. Sähkön hinta 55 c/kwh. Olisko tutkinnan paikka?

Suomen poliitikot ja media on Nato-kuumeessa niin kovasti, että USA:kin jää jälkeen.

Koiranpentu pitää opettaa heti alusta asti olemaan haukkumatta ohikulkijoita. Ei se sitä itsekseen opi.

Nelon korttelin seinään tulee taideteos, joka haastaa nuoria kiipeämään kiviä pitkin. Seinäkiipeily on muotia ja jatkossa iso riesa! (Kuva Uusi Lahti 16.11.)

Kyllä, suomalaiset työntekijät myös viikonloppuisin töihin. Kaikesta entisestä halutaan luopua, niin miksi sunnuntailisät, ei kuuluta enää kirkkoon. Myös juhlapyhät suurimmaksi osaksi kirkollisia. Työviikko 5 pv, kaksi vapaata, ei väliä viikonpäivillä.

Uutena lahtelaisena olen löytänyt ihania kauppoja. Mausteita ja karkkeja, nappeja ja ompelutarvikkeita, kynttilöitä. Teekauppaan seuraavaksi. Rautatienkadulla taitaa olla ja jotain mielenkiintoista. Joulu on tulossa käydään niissä.

Hyvä Trump!

Saitko nastarenkaat ite vaihettua?

Onko vieläkin kauppoja, jotka mainostavat lipputankoon jouluvaloja! Haloo! Lipputankoonhan kuuluu vain valtakunnan lippu tai viiri!

100 kansanedustajaa riittää Suomelle, siinä suuri säästö näin pienelle kansalle!

Silta Aleksin yli riittävän korkealle eli katolta katolle. Ei häiritse näkymää kadun päästä päähän ja valotkin saa olla paikallaan. Sillalta olisi komeat näkymät kadulle.

Ti 15.11. Sibeliustalo. Olisiko ollut paljon pyydetty, jos Ismo Leikola olisi katsonut kuulijoittensa ja palkkansa maksajien ikähaarukkaa, ennen kuin alkaa paskan jauhamisen. Kontrolli on pettänyt pahasti, että jotain rajaa.

Kyllä Harjun hammashoitoon pitää saada suomalaisia lääkäreitä, jotta ymmärtävät potilasta.

Miksihän kokoomus ei saanut Lahdesta kunnon ehdokkaita kevään eduskuntavaaleihin?

Jeesus muutti veden viiniksi. Orimattilassa muutetaan asfalttitiet hiekkatieksi. Levittämällä hiekoitus hiekkaa paksuna mattona sulaan tien pintaan. Äly hoi. Mitenkä meni niin kuin omasta mielestä.

Linnustajille pitäisi olla ampumakoe, koska ampuvat paljon lintuja siipirikoiksi. Tarkkuuden lisäksi tarvitsevat myös malttia, huolellisuutta ja varovaisuutta, etteivät ammu harvinaista lintulajia tai vahingossa ihmistä metsona.