Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Lukijalta | Ruoho ei ole naapurissa vihreämpää – seistään omiemme puolella

Olen jo vuosikymmenet seurannut tätä omituista vaalipiirijakoa täällä Hämeessä, missä lahtelaiset ehdokkaat edustavat Päijät-Hämettä ja hämeenlinnalaiset Kanta-Hämettä. Tämä jako on yhä perua vanhasta läänijaosta, eikä se taivu vieläkään koko maakunnan eduksi. Molemmissa maakunnissa on hyviä ehdokkaita, mutta en vieläkään usko, että heidän intressinsä olisi aidosti naapurin puolella.

Meidän päijäthämäläisten tulisi ensisijaisesti varmistaa, että äänestämme oman alueemme ehdokkaita. He asuvat ja elävät täällä keskuudessamme ja tietävät takuulla parhaiten murheemme ja toiveemme.

On vaikea kuvitella, että hämeenlinnalainen tai forssalainen ehdokas olisi aidosti kiinnostunut murheistamme. Heillä lienee omissa nurkissa omat murheet. Toki tämä on myös toisinpäin päijäthämäläisten osalta.

Kohta se kampanjointi alkaa. Seistään yhdessä omiemme puolella ja pidetään huoli, etteivät äänet jälleen kerran valu naapurin tontille.

Kirjoittaja on kansalainen Villähteen Lahdesta.