Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Nyt voi tulla torikuusen mitasta useampi oikea arvaus

Nyt voi tulla torikuusen mitasta useampi oikea arvaus, helppo käydä mittaamassa ilmakuvan osoittamassa paikassa.

Olisi hyvä selvittää myös Immilänjoen patojen vaikutus matalan ja vedenlaadultaan kehnon Sylvöjärven tilaan.

Etelän ihminen: Lapin teeristä ja luonnon hiljaisuudesta ja rauhasta voi saada voimakkaita luontoelämyksiä muutenkin kuin ampumalla; luontoa voi tarkkailla, luontoyhteyttä kokea ja kauniita luontokuvia ottaa kuvausretkillä ja vaelluksilla.

Ei tainnut valjeta Lahden valtuuston Tampereen matkalla mitenkään se todellisuus, että Tampereen kasvun ja muun voimakkaan kehityksen moottori on valtakunnallinen rautatie- ja maantieyhteyksien moninainen risteytyminen Tampereella. Otettaisko taas keskusteluun se rata Jyväskylä-Heinola-Lahti.

Pääkirjoituksen näkemys Lahti Energiasta on erikoinen. LE tilanne on poliittisen ohjauksen tulos, ahneet osinkovaatimukset tuloksesta riippumatta, samalla satoja miljoonia investoidaan. Ikuisen ymmärtämisen sijaan lehti voi vaatia päättäjiltä myös vastuuta. Korjataan virheet eikä päivitellä strategioita!

Paljon kirppareita ja kierrätyskeskuksia kierrelleenä huomaa, miten hintaeroja on... Ahneuttakin. Osalla kirppareista ihan liian korkeita hintoja lahjoitetusta tavarasta. Kierrätys olisi nopeempaa, kun hieman alennettaisiin hintoja.

Ihmisten tatuointi on etovaa. Mustetta iho täyteen. Turha valittaa laskuista, kun tähän riittää rahaa.

Pääkirjoituksen kirjoittaja, kuka lie, ei kertonut meille, mikä Oomin vaikutus on Lahti Energiaan.

Ei talvi kunnossapitoa! Talviipas!

Kumpi oli ennemmin, autopurkamo vai talosi? Mitäs rakensit sinne.

Ketkä politiikan vaikuttajat hyväksyivät KymiRingille miljoonat ilman vakuuksia? Lahtelaisten veroeuroilla!

Hommaa koira, ihan vaan naapureiden riesaksi!

Fimlab Lahti todella ahdas ja valtavasti ihmisiä iäkkäitä jonottamassa. Korona ja influenssa tarttuvat helposti, siksikö juuri liian ahtaat tilat?

5. ilmainen koronapiikki saatu. Kiitos hyvästä palvelusta Nastolan tk:n rokottajille.

Suomen Nato-optio oli yhdenlaista harhaa, jossa me suomalaiset elimme monta vuotta. Nyt on totuus tullut esille, kun Turkki ja Unkari estävät jäsenyyden!

Milloin ESS julkaisee listan maksetuista veroista. Olisi mielenkiintoista tietää kuka tätä yhteiskuntaa pitää pystyssä. Mitä merkitystä on yksittäisillä tulotiedoilla (kateus)?

Juurikin niin! Vain kännissä voi tulla kirjoitusvihreitä.

Äänestämisessä syytä huomioida edustajan työmoraali. Kiitos osuvasta kirj. Vetri. Edustajaa ei näy kyselytunneilla, muissa kuvissa. Mutta näkyvästi ollaan esillä esim. puh. joht. ominaisuudessa pankin ym. tied. tilaisuudessa. Ja millä taidoilla, asiantuntemuksella. Hohhoijaa! Se oman edun tavoittelu!

Heh heh!

On se niin väärin! Monella onnekkaalla on sähkösopimus noin 4 sentin kilowattihintaan vielä pitkään, mutta yhä useampi joutuu uusimaan sopimuksen melkein 10-kertaiseen hintaan. Talviajan pieni verotukikaan ei tätä eroa kavenna. Energialaitokset tahkoaa hyvää tulosta. Jotain kohtuutta täytyy löytyä hintahaitariin! Pitäskö jonkun tehdä jotakin?

Päivi Piiraisen kolumni 14.11.2022 kaivoksiin liittyen: Kyllä me valveutuneet kansalaiset olemme huolissamme kaikista niistä kaivoksista, jotka aiheuttavat ympäristöongelmia, vaikka ne olisivat missä päin maailmaa tahansa. Katastrofeja ei valitettavasti ole osattu välttää tai ei ole haluttu välttää.

Kun Venäjä poistuu Ukrainasta ja maksaa jälleenrakentamisen niin oikeus on toteutunut.

Nyt on kaunis, hieno kuusi torilla! Mutta joku sen haukkuu kuitenkin. Odotellaan.

Kirjoituksessa ( ESS 15. 11. ) pastorit Jaana ja Juha Sahamies puhuvat "kauniisti" homoseksualistien rakkaudesta, mutta ei sanaakaan siitä, että parannuksen, mielenmuutoksen armon Jeesus tahtoisi antaa heillekin, niin kuin meille muillekin itsess. syntisille ihmisille. Kaikkia kutsutaan erotuksetta yhteisiin jumalanpalveluksiin ja seurakuntien tilaisuuksiin.

Nyt alkaa pääministerin peräänantamattomuus näkyä muussakin kuin Tampere-ratahankkeessa.

Laaksokatu 14 kohdalla on pakkasten tullessa jalankulkijan vaarallista kulkea, kun puista pudonneet lehdet jäätyvät. Pyöräilijöitä tämä ei koske, koska hehän eivät saa siinä pyöräillä!

Koronan aiheuttama asiakkaiden kato ei ole asiakaspalvelua ainakaan parantanut. Luokatonta käytöstä, asiakas nolla, baaritiskillä viihtyvä sydänystävä tarjoilijalle tärkein. Käykääpä esimiehet joskus tarkastamassa...

Myös Suomi tuo nikkeliä Suomeen viikoittain 160 miljoonalla edistäen Ukrainan tuhoamista. Ehkä meidän muitakin EU-maitamme! Omaakin?

Kymmeniä vuosia sähkönhinta ollut asiallinen ja asiakkaat kilpailuttaneet hintoja, yhtiöt ovat tehneet tulosta! Kuten välistävetoyhtiöt myös. Nyt 10 kk mennyt, niin mikään ei enää riitä. Samoista joista, ydinvoimaloista yms. virta tulee edelleen.

Nyt ei hyvä heilu: Venäläisohjukset ovat iskeneet Puolaan eli Nato-maahan.

Viron on aivan turha verrata itseään Suomeen liittyen Venäjään tai yhtään mihinkään. Meillä on 1 300 km Venäjän rajaa sekä Euroopan vahvimmat omat puolustusvoimat. Viro ei pääse lähellekään. Haluavat vain hyötyä meistä.

Sähköyhtiöt ovat nostaneet pienen ajan sisään hintojaan reippaasti yli 350 %. Nyt on päivänselvää, että nettoeläkettä nostetaan ainakin saman verran, koska laskut maksetaan nettoeläkkeestä! Jään mielenkiinnolla odottamaan noston suuruutta?