Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppis | Kyllä jää monelta pienituloselta eläkeläiseltä tämä piristyshetki väliin

Ajattelin piristää itseäni menemällä kanttiiniin leivoskahville Päksissä. Jäi juomatta, kun näin mitkä hinnat siellä! Kyllä jää monelta pienituloselta eläkeläiseltä tämä piristyshetki väliin. Surullista.

Karjalankatu on todellakin väärä paikka neulanvaihtopisteelle. Käytetyt neulat heitellään pihoihin – päiväkodin lapset ja asukkaat niitä sitten löytävät. Katsoo suoraan silmiin ja viskaa neulan pihaan – tätäkö pitää sietää?

Triosta Hansaan silta rakennettiin yhtä aikaa, ei vuosikymmenien jälkeen. Älytön narina yhdestä sillasta!

Opettakaa lapsille liikennesäännöt suojatien ylityksessä pyörällä. On monia suojateitä, joilla pyöräilijän pitää väistää autoilijaa, koskee myös monia aikuisia.

Eikö olisi aika ruveta valittamaan lumenaurauksesta. Tie on kuin perunapelto. Kuka vastaa, jos menee lunta sandaaliin.

TV1 Prisma esitti noin vuosi sitten dokumentin pienmetallien kaivostoiminnasta. Vesi oli pikimustaa, maa kuollut, kasvit eivät kasvaneet ja ihmiset sairastuneet. Silmänkantamattomiin. Kammottavaa katsottavaa! Valitettavasti sitä dokumenttia ei enää löytynyt Prisman sivustolta. Luontoa on saanut aina käyttää hyväksi, sehän tarjoaa kaiken, ennen se tehtiin luonnon ehdoilla, sitä kunnioittaen, nykyään rahan kiilto silmissä.

Kiitos, ihana Minja, kauniista esityksestä Hollolan nonstopissa.

En hetkeen ole lukenut typerämpää artikkelia kuin 14.11. lehdessä ollut kuntosaliyrittäjän esittely.

Koulutuskeskus Salpauksessa valmistutaan merkonomiksi. Näin ne ajat muuttuvat. Toista oli ennen, kun Tekun miehet lauloivat: "Kauppaopiston naiset, ne kääntää mun pään..."

Kehitysyhteistyöministeri voisi nyt kehitellä kauppaa jo alikehittyneeseen P-Häm. Työvoimapula tehty juttu. Kaikki projektit hallitus kaavailee länsirannikon suuntaan. P-Häme täysin unohdettu. Väki pakenee.

Missähän se sellainen kahden hehtaarin rantatontti + kaunis metsä mahtaa sijaita? Olen fiktiivisesti kiinnostunut ostamaan kyseisen fiktiivisen palstan.

Kännissä ei kannata someilla: tulee aina kirjoitusvirheitä. Ja oma katkeruus paistaa läpi. Ja ihan itse aiheutettu.

Asioihin vuositolkulla takertuminen ei osoita hyvää terveyttä.

Nyt voidaan laskea hinnat sotaa edeltävälle tasolle. Yritykset tehneet huipputulokset ja kerryttäneet näin puskurirahastoa tulevien kriisien varalle.

Sähkön hinta heti alas! Yritykset tekevät huipputulosta. Ei sota-aikana tarvi tehdä huipputuloksia ihmisten perustarpeilla.

V. Putin: Armeijamme perääntyy järjestäytyneesti sitä täydellisen pakokauhun vallassa ahdistelevalta viholliselta.

Onko Lavrov loikannut, nyt kun viimein pääsi pois Venäjältä?

Elämää torille. Toriparkki 1 tunti ilmaiseksi. Kyllä elämää torille, kauppahalliin ja lähikauppoihin riittää. Eihän marketeissakaan pysäköinti maksa. Ei iso kustannus kaupungille. Kiitos.

Terveiset hallitukselle, saitte alv:n pienenemään. Yhtiöt nostavat joulukuussa kaikki hintojaan, että näin. Seuraavissa vaaleissa ihmiset, jotka huolehtii ihmisistä eikä, kuka loppaa paremmin tai laittaa lounasta pöytään.

Kesäajan kaipailijat voivat nousta aamuisin tuntia aikaisemmin nauttimaan "niin sanotusta" kesäajasta!

Olipa harmillista hallitukselta torpata Aleksin siltahanke isolta veronmaksajalta ja työllistäjältä. Se olisi ollut hyvän näköinen siihen paikkaan, minä en ainakaan äänestä seuraavissa vaaleissa näitä henkilöitä, jotka äänestivät hanketta vastaan.

Hollolan sote-keskus saa täydet pisteet. Kaksi tuntia soiton jälkeen olin jo hengityssairaiden vastaanotolla. Hoitaja teki tarvittavat tutkimukset ja lääkäri katsoi paperit ja määräsi labrat. Tehokasta ja nopeaa.

Suomen normaaliaika on UTC+2 ja kesäaika UTC+3. Moskovassa on ympärivuotinen normaaliaika UTC+3. Venäjällä "siirtymistä kesäaikaan pidetään jopa vaarallisena, koska ajan muuttumisen uskotaan vaikuttavan ihmisten terveyteen". Suomen normaaliaika on Itä-Euroopan aika: mm. Viro ja Ukraina. Suomen normaaliaika ei ole Moskovan aika.

Kytöläntien uusien asukkaiden "ilona" on autopurkamo, josta pauke ja jytinä kantautuu aamusta iltaan ja lisäksi auton raatojen näkymä "kaunistaa" maisemaa. Milloin kaupunki tekee meluvallin?!

Metsästäjä "makustelee" metsästyksen aiheuttamia voimakkaita tunteita ja kaato laukaisee jännityksen pois (ESS 13.11.). Metsästystä ja kaatoa mainostettiin nautintona ja laukeamisena. Kuvat raadosta koetaan hienona onnistumisena. Metsästys kuulostaa addiktiolta.

Enää ei saa euron päiviltä pikku-Oltermannia eurolla. Nyt hinta on noussut jo yli puolella! Kohta ei ole varaa enää edes ruokaan!

ESS:n Pirjo Kamppila, vai ovat Ruuhijärvi ja Salajärvi lahtelaisia pikkujärviä. Kerropas sitten, että missä meidän isot järvet ovat.

Keskustapuolue sotkee taas paniikissaan kaiken yhteistyön. Surullista. Toivottavasti ensi kevään vaalien jälkeen heitä ei hallituksessa nähdä.

Voisiko ESS ja Markus Pirttijoki tarkentaa, mihin pelottelu pitkistä sähkökatkoksista perustuu? On aivan oikein muistuttaa turhasta sähkön käytöstä, mutta pelon lietsominen ei ole.

Aleksin yli voitaisi tehdä katapultti, millä aamupalan syöjät voisi lingota ilmassa kadun yli. Jouluvalonäkymä ei tällöin pilaantuisi.

Onko ahdistuneisuuden ja addiktoitumisen ja ainekuolemien kärkisyy, että lasten oikeudet validoituu ja kaventuu elinodotteena; rakenteissa vaalittuna.

Keskusta kipuillut siitä alkaen, kun Halla-aho astui persujen johtoon ja sama jatkunut Purrankin aikana, Purra yrittää matkia Halla-ahoa. Puolueessa on mukana "vaikeasti" hallittavia, jyrkän (takapajuisen) kannan edustajia, muiden lisäksi. T. Diplomatia, onko sitä?