Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppis | Parempi, että marketit ovat Launeella ja Renkomäessä kuin Orimattilan puolella

Parempi, että marketit ovat Launeella ja Renkomäessä kuin Orimattilan puolella Lahden rajan tuntumassa. Kun suuria kauppapaikkoja lailla mahdollistettiin, kunnat kävivät kovaa kilpailua niistä. Lahti voitti eteläisten peltojen ansiosta. Keskikaupungin kaupat pärjäävät hyvällä palvelulla.

Kävin Ristinkirkon huumeisiin kuolleiden muisto-tilaisuudessa. Siellä sytytettiin kynttilä jokaiselle huumeiden uhrille. Siitä tuli melkoinen kynttilämeri. Kysymys kuuluu, olivatko he rikollisia?

Ei ympyrä ole ainoa paikka, missä vilkun käyttö sujuvoittaisi liikennettä ja jopa vähentäisi vaaratilanteita. Liian moni jättää käyttämättä ja niistäkin, jotka käyttävät, 90 % laittaa sen päälle aivan liian myöhään.

Vinopysäköinti Aleksi kympin eteen 2 tuntia kiekolla, niin ehtii käydä myös hallissa asioimassa.

Jos kännykkä ei toimi, voit joko rummuttaa tai lähettää savumerkkejä hätäkeskukseen.

Kuka tahansa lintujen tarkkailusta kiinnostunut voi omille mailleen, omalla kustannuksella rakentaa kosteikon, jonka voi sitten rauhoittaa metsästykseltä.

Kaupungeissa hukutaan paskaan, mikäli pitkiä sähkökatkoja tulee! WC:tä ei saa käyttää! Täytyy varata pari makkiämpäriä, mutta mihin ne tyhjentää? Lieneekö huoltovarmuudessa huomioitu? Loka-autot ei ehdi joka paikkaan tarpeen mukaisesti. Kerrostalojen pihoille makkisäiliöt jne.

Sanna Virta, oliko Tampereella yhtä paljon viisautta sijottaa KymiRingiin kuten Lahdessa veronmaksajan rahoja. Valtuutetut vaalit on tulossa?

Olisihan se hienoa, jos Lahdessakin olisi oma huokausten silta.

Montako insinööriä tarvitaan, että Lahdesta sammuvat valot, jotka palavat valoisaan aikaan. Kuka on viisaampi kuin insinööri? Se toinen insinööri.

Lämpimät kiitokset Hollolan Prisman henkilökunnalle avunannosta kaatuessani sairauskohtauksen vuoksi iltapäivällä. Kaikkea hyvää teille eteenpäin.

Lämpimät kiitokset ensiavun polin henkikunnalle ja lääkärille saamastani avusta ja kohtelusta iltapv. Ansaitsette tosiaan parempaa palkkaa. Kaikkea hyvää teille ja jaksamista työssänne.

Suomalaisia on todella helppoa viilata linssiin sähkön hinnalla. Pörssisähkö halvaksi yöaikaan ja tavalliset kansalaiset, eläkeläiset kärvistelemään kylmässä päiväsaikaan. Jos käytät sähköä päivällä, se maksaa maltaita. Kiitos poliitikot, ei kannata enää äänestää. Toivottavasti tavalliset ihmiset vihdoin herää huomaamaan, kuinka meitä viedään kun pässiä narusta. Sähköyhtiöiden johtoa hävettää kertoa julkisuudessa suurista voitoista.

Kun ase laukeaa ja kaato tulee, samalla laukeaa voimakkaat tunteet ja jännitys vastakohtana stressaavalle työelämälle (ESS 13.11). Mistä noita diplomi-insinöörejä oikein tulee: raskas työ vaatii kaadon ja raadon.

Puhetta ja kälätystä joka paikassa. Prkle, hermo pinnassa. Silence is golden.

Oppositiopuolueen puheenjohtaja on sitä mieltä, että päivystyksen ruuhkautuminen johtuu hoitajapulasta. Todellisuudessa kansalaiset joutuvat turvautumaan päivystykseen, koska julkista terveydenhuoltoa ei enää ole riittävästi. Sote-rahoituksella pitää helpottaa hyvinvointialueiden asukkaiden hoitoon pääsyä. Julkisilla varoilla ei kuulu tukea yksityisiä hoivakoteja eikä monikansallisia terveysjättejä.

Peter von Baghin mukaan kaikki elokuvat ovat "elämää suurempia"? Niinkö, eikö silloin, kaikkein huonoimmat elokuvat ole lähempänä keskinkertaista todellisuutta, kuin ns. arvostetut laatuelokuvat?

Voisiko Merrasjärven suoralta poistaa 30 km:n nopeusrajoituksen. Remontti on jo loppunut.

Eikö Lahden Talot seuraa, missä kunnossa pihat on, kun puista on lehdet pudonneet. Pitäs käydä välillä katsomassa, miten Palmia hoitaa pihoja vai varttuvatko, että sataa lumen. Julkisivu on aika törkynen Loviisank. tässä älypyörätien vieressä.

Olettehan huomioineet, että jotkut kaupat mainostavat eteläafrikkalaisia pensasmustikoita sekä portugalilaisia vadelmia!

Lukiolaisten vanhojen tanssit eivät ole linnan juhlat. Miksi pojille frakki päälle? Aikoinaan samana päivänä pukeuduttiin ullakolta löytyneisiin vaatteisiin.

Oliko sinulla vaihtoehto Fortumin "ostokselle" naapurista. Onko sinulla metsää muutama sata tai tuhat hehtaaria, sillä pääsisimme kaikki lämmityksen alkuun. Ai niin, mehän asummekin suurin osa kerrostalossa; emme voi käyttää puuta lämmitykseen. Siis vaihtoehto esiin, sähkölaskunkin maksuun lämmityksen lisäksi. T. Vaihtoehtoa odotellen