Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppis | Miksi ihmeessä Rakokiven bussikatosten kalliit lasiseinät pitää aina korjata, kun ne heti taas rikotaan?

Miksi ihmeessä Rakokiven bussikatosten kalliit lasiseinät pitää aina korjata, kun ne heti taas rikotaan? Antaa nuorison nauttia raikkaasta ilmasta.

9. 11. Katsoin samaa, että onpa ruuhkainen tuo pääkatu. Missä on kaikki näkymän ihailijat? Saisiko järkeä keskustaan ja mahdollistetaan autolla tuleminen.

Osuitpa Ari Hyvönen naulan kantaan kysyessäsi (ESS la) ajaako hallituksessa kukaan Suomen etua.

Puolue, jonka mielestä suomalaisissa on vain rikkaita ja hyvätuloisia ja jotka taas saavat seuraavalta Orpon johtamalta hallitukselta loputkin, siis kaiken haluamansa. Orpo unohtaa puolet kansasta heikoille, siirtämällä heiltä hyvätuloisille, entiseen tapaan, Ameriikan malliin. Emmekö olekaan ruoan, asumisen ja soten yms. suhteen saman arvoisia. Emme kokoomuksen ja apupuolue persujen mielestä. Tähänkö on tultu, ikävä kyllä!

Miksi kotitalouksissa on pääsääntöisesti polttomoottoriauto kakkosautona sähköauton rinnalla?

Miksi raksoilla ei suom. työntekijät viikonlopputöissä, kuten ulkomaisien työntekijöiden kohteessa? Missä valvonta ja vastuut? Jopa kaupungin työmaalla.

Ei kaupungin pääkadun tule olla kävelykatu. Se lamauttaisi koko kaupungin. Kävelykatua on jo Lanunaukio ja osa Rautatienkatua. Riittävät pieneen Lahteen.

Kirjoitit samasta asiasta, josta olen kirjoittanut jo monest, tilanne vain pahentunut. Pomoja 4, pää, alue, osa, yksikkö. Entisiä jää taloon, kun uusi tulee. Tätä on hyky, nyt sekä että = omia ja Mehiläisen, "vahtikoirat" vahtii toisiaan. Rahaa palaa, pois hoidoista (lääkäreistä ja hoitajista), miksi ihmeessä? Harju karsittu pilalle. Ketkä oikeasti saavat hoitoa? Mehiläiselle (LähiTapiolalle) myydään ties mitä? Väärinkö, kyllä. Hoitoa kiitos!

Prisma Syke Lahti. Nyt kannattaa kouluttaa henkilökunta noudattamaan kuluttajansuojalakia. Asiakasta ei koskaan neuvota ottamaan yhteyttä valmistajaan. Lain mukaan ainut yhteydenottopaikka on myyjäliike. Varsinkaan, kun yhteystietoja ei edes ole.

Kyllä luonnon monimuotoisuus kärsii nykyisestä kaivoslaista, jos koeporaukset tai jopa kaivokset perustetaan. Vihervassarit ei ole ainakaan vielä puuttuneet mitenkään.

Asikkalan A-koulun kunnostuksesta on ollut laskelmia moneen otteeseen Etlarissa ja Päijät-Hämeessä. Ei ne liikuntatilatkaan ilmaisia ole, käyttäjät ja seurat maksaa. Vääksyn vanhalla nuokulla on tilaa.

Tässä se nyt nähtiin: Venäjän armeijan kulissi kaatui. Surkeat joukot, surkea varustelu, surkea johtaminen, surkea huolto. Pelkkä ryövärijoukko.

Ostakaa vaan niitä ilmastoystävällisiä sähköajoneuvoja. Kaivoshankkeet Suomessa sen kun vaan lisääntyvät, ja siitä ei todellakaan mitään hyvää seuraa.

Juha Tapiolalle kiitos mielipidekirjoituksestanne ESS 12.11.

Lahden kaupunkikuva on menettänyt paljon ominaislaatuaan keskustan muutoksilla. On menetetty toimiva pääkatu, tori ja bussiliikenne. Kadut vaarallisen kapeita hätätilanteita varten. Minne väistää hälytysajoneuvoja?

Ajankohtainen sävelmä: "Viimeisen kerran katson Dnepriin – ennen kuin lähden täältä pois..." á la Matti Mukka bassolaulaja.

Hyvä Raimo, kirjoitit asiaa. On se joo kumma, ettei meidän veronmaksajien omistamaan vesitorniin ole enää pääsyä. Tuli itsekäs johto, jotka lukitsi oven.

Kokoomukselle vihje. Meitä äänestäjiä on paljon, joilla ei ole taskut täynnä sitä, mitä puolueenne sanoo rahaksi. Veronalennukset palkkatulosta ovat vain hyvätuloisille eduksi, meille se menee suoraan ruokaan tms. välttämättömään ja silti tingimme kaikesta. Haluatte meille vain lisää kurjuutta. Koska persujen kannattajat ymmärtävät tämän ja lopettavat peesaamisen, säälittävän sellaisen. T. Köyhä eläkeläinen, jota vielä köyhempäkin on, runsaasti

Pitääkö joulukuusen sähkökynttilät vaihtaa oikeisiin kynttilöihin? Riittääkö sähköä jouluruokien tekoon ja kinkun paistoon?