Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Ja paljonko menee Lahen logon umpiturhaan uudistamiseen?

Lahden opetustoimen säästettävä ensi vuonna 1,5 milj. e?! Kertokaahan puupäät, paljonko meni älypyöräteihin, stadionin järjettömään pyörätieympyrään tai ympäristöpääkaupunki-höttöön? Ja paljonko menee Lahen logon umpiturhaan uudistamiseen? Mihin kaikkeen muuhun aiotaan tuhlata opetuksen sijaan?

Talviaika = normaaliaika pysyväksi, ihmisen luontaiselle rytmillä tutkitusti parempi, siis oikea.

Ketä kiinnostaa toisten verotiedot, ei minua ainakaan. Lehteä tuhlataan sivukaupalla selostamalla moista aivan turhaa tietoa.

On se kauheaa, miten verottaja ryöstää eläkettä ja eläkkeellä tehtyä työtä. Että jos eläkeläisiä halutaan töihin, niin verottajan pitää radikaalisti laskea ko. veroja.

Ei siltaa Aleksille, vaan kiskoilla kulkeva näköalavaunu, joka napista painaen kulkee hissin tavoin puolelta toiselle eikä muuta maisemaa kuin hetkeksi.

11.11. 22. Päiväni on pelastettu, lehti oli nidottu. Se on saavutus näinä avaruustekniikan aikoina täällä itäisen itäisen Hämeen perukoilla! Toivon, että tämä ilosanoma julkaistaan ihan paperilehdessä, joita pyörittelee moni lehtenne kestotilaaja ja ei ehkä enää niin näppärin sormin.

Haluan katetun sillan Lahessa ihan joka paikkaan. En halua kastua, jäätyä tai luopua kesäkengistäni ikinä. Enkä aamiaisestani.

Isot kiitokset PHKS ensihoidon, akuutin ja kirurgian osaston henkilöstöille hyvästä hoidostani. Olette hienoja ihmisiä ja huippuosaajia. Kokonaisuutena julkinen terveydenhoito on laadukkaampaa ja kustannustehokkaampaa kuin yksityistäminen.

Onpa hyvä, ettei ministeri Kiuru toimi perusammatissaan opettajana. Lapset eivät saisi hänen puheessaan mitään selvää, kun ei sitä ymmärrä aikuisetkaan.

Jollekin sopii normaaliaika, jollekin toiselle ns. kesäaika. Näillä leveysasteilla useimmille normaaliaika.

Jum...ta katsokaa vaikka jostain karttajutusta (satelliitti) Suomea ylhäältäpäin, näkyy vain pelkkää vihreätä, eli metsää ja puuta täynnä koko maa. Älkää höpöttäkö, että kaikki metsät on hakattu.

Eduskunnassa luottamuksen tarkastus, ihan pellen toimia. Aina hall. saa luottamuksen. Lahtelaiset hei nyt tarkkana äänestyksessä. Nykyiset pois ja uusia tilalle. Vanhoilla ei luottamusta.

Miten ihmeessä Hollolassa on tänä syksynä siivottu lehdet niin huonosti? Jalkakäytävien vierustoissa maatuvaa mössöä, joka tukkii sadevesikaivot. Kai nämä joku siivoaa vai onko tarkoitus aurata sotkut lähitalojen nurmikoille? Soramäessä päiväkodin edustakin samanlaisessa sotkussa.

Eläkeläisiä halutaan takaisin töihin. Verotus on ongelma. Eläke on ansaittu, niin miksei eläkettä ja ansiotuloja voi verottaa erillisinä. Toisi pätevät takaisin.

Sähkön hinta alas. Ei sota-aikana tarvi tehdä huipputuloksia. Röyhkeää.

Väestösuojat nyt akuutimpi asia kuin hotellin sillat. Onko Hämeenmaalla kunnossa?

Aiempi sähkölasku 180 euroa ja nyt 530 euroa. Mikään ei muuttunut kuin sähkön korotettu hinta. Sähköyhtiöt takovat voittoa. Onko mitään järkeä enää? Kuinka ahtaalle kotitaloudet joutuvat?

Jos joku seurakuntavaaliehdokas ilmoittaa olevansa vegaani, niin hän saa minun ääneni? Nim.merk. Vegaani

Valehtelijoita vähän sääliksi käy. Valheilla lyhyt jäljet.

Lahden Talot nykyään rakennusfirma. Myydään huoneistoja ja kerrostaloja ja uusia rakennetaan.

Meitä ryöstetään sähkölaskujen muodossa eikä kukaan puutu asiaan! Hallitus kyllä lupaa veroalennuksia talvella, se ei riitä, jos sähkölasku on kuusi tai kahdeksan kertainen viime vuoteen verrattuna. Sähköyhtiöiden tulokset on pilvissä! Kansaa kyykytetään olan takaa.

Nonniin, nythän se kuultiin, sähköyhtiöiden tehtävä on ylisuurista voitoista maksaa osinkoja omistajilleen. Nythän Lahtikin odottaa hienoja tuloja. Ei toivoakaan sähkön hinnan alentamisesta. Meitä on huijattu.

Minä en ymmärrä, miksi suomalaiset antavat niin paljon rahaa maailman lapsille (Nenäpäivä). Jos kerättäisiin varoja Suomen lapsille, olisikohan summa samanlainen?

Euroopan onneksi Putin ja 9 oligarkkia tuhosivat Neuvostoliiton armeijan varastamalla ja korruption avulla.

Luultavasti koko energiakriisi on tehty juttu ja kusetetaan kansaa, jotta taas rikkaat osakkaat saavat suuret voitot. Ja ihan sama myös muu hintojen nousu, ei kaikkia hintoja olis tarvetta nostaa. Johtajat vetävät kovat tulospalkkiot. Että silleen.

Nyt olisi helppo olla nerouden äärellä. Kun poistettaisi talviaika ja otettaisi kesäaika vakituiseen käyttöön.

Kesällä oli lehdessä kuvia Pile Marinista, lauantaina hieno kuva Pile Koskisesta.