Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Tehkää yhteistyötä, eikä riidellä, saatais jotain aikaan

Naurettavaa toi kyselytunti, syytellään toisia, kuka teki mitä ja kuka ei tehnyt mitään. Tehkää yhteistyötä, eikä riidellä, saatais jotain aikaan.

Etlarin kansikuvassa 9.11. Aleksin "kävelykadulla" 3 betonilammasta ja 2 naakkaa. Eikö tähän voisi tehdä autoille vinopysäköintiä? Saataisiin torille ja liikkeisiin niitä kaivattuja asiakkaita.

Lähiluonto on parasta, kiitos hyvästä kirjoituksesta Veera Rantanen.

Hämeenmaa voisi rakentaa kadun yli kulkevan funikulaarin? Mikä olisi mukavampaa, kuin istua herra hississä, kun lämmin kabiini kuljettaa loskaisen tien yli aamupalalle!

Metsänomistajat, haloo. UPM:n Pesosen verotettava tulo 4,6 miljoonaa. Ei mikään ihme, että puusta ei voi maksaa!

Täysin käsittämätöntä uusi laihdutuslääke. Pistetään ja odotetaan laihtumista ja kun paino on saavutettu, laihdutusleikkaukseen tekemättä itse mitään. Sama kun keuhkoahtaumapotilaat. Mitään ei tehdä, odotetaan vain hoitoa sitoutumatta itse elämäntapamuutoksiin.

Pieni voi ponnistaa niin korkeissa stilettikoroissa, kuin ikinä haluaa. Ja silti on miehen kuin miehen rinnalla pienempi. Ihanaa!

Onhan se yhdenlainen tapa valittaa, kun joku valittaa valittajista?

Ihmettelen ministeri Skinnarin asioiden hoitamisen tasoa ja vastuuta. Ministeriaitiossa tänä vakavana aikana vitsailee ja naureskelee kuin pelle.

Fortumin toimitusjohtajalle 3,2 miljoonaa euroa, kun korkea sähkön hinta siivitti yhtiön 421 miljoonan liikevoittoon. Helppo homma.

Mikä ministeri Skinnaria aina naurattaa, vaikka kyse olisi vakavasta asiasta!

Miksi Suomeen annetaan tulla synnyttämään ja saamaan kansalaisuus lapselle? Eiköhän nämä asiat voisi hoitaa siellä kotimaassa. Ei meillä ole varaa siihen. Ei meitäkään ulkomailla tällä tavalla hoideta.

Huoltomiehille lisää liksaa. Vaikuttaa koko alueen ihmisten mielenterveyteen, jos ei ole asiakaspalvelutaitoja ja huonolla tuulella.

Miksi pääkirjoitustasolla ESS pelottelee ihmisiä pimeydellä ja sähkökatkoilla? Jotain rajaa uhkauksille. Suomi oli lokakuussa seitsemänä päivänä sähkön nettoviejä. Eikös tätä kannattaisi kertoa?

Miten saan yhteyden hätänumeroon, jos kännykkäyhteydet eivät ole toiminnassa sähkökatkoksen vuoksi? Onko enää olemassa vanhoja puhelinlinja vai onko nekin yhteydessä johonkin kännykkäverkkoon?

Mitä tässä oikein pitäisi tehdä. Kansalaisia pidetään ihan idiootteina. Mahdottomat voitot sähköyhtiöillä. Me vaan saadaan maksaa. Sodan syistä?

Sähkön hinta alas. Ei sota-aikana tarvi tehdä huipputuloksia. Röyhkeää.

Etlari on ilmeisesti kesäajassa, kun digilehti ilmestyy vasta kello 2.

Nyt kun kalliin sähkön vuoksi ei torille tehdä luistelupaikkaa, niin turhan älypyörätien lämmitys pitää myös unohtaa.

Unohtakaa tämä virheellinen nimitys. Ei ole mitään talviaikaa, on vain normaaliaika ja kesäaika. Ja se normaaliaika on se, minkä pitää jäädä pysyväksi.

Koska Suomessa muusikot pitää ison konsertin köyhien suomalaisten puolesta? Heitä on jo paljon, rahat jaetaan heidän tilille, koko maailmallehan näitä järjestetään, omatkin kait pitäis muistaa!