Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Onnittelut kaikille listatuille isotuloisille!

Onnittelut kaikille listatuille isotuloisille! Teidän maksamien verojen suojassa on pienveromaksajan hyvä köllötellä.

Verotietojen julkisuuden laajentamisesta käytävä keskustelu koskee tällä hetkellä median julkaisemaa tietoa. Ja se valitsee itse tiedot, jotka haluaa julkaista. Verotiedot ovat julkisia, niistä ei nykyään vain paineta erillistä paperista lehtistä, joka oli suosittu teos aikanaan, vaan kaikki tiedot ovat verotoimistossa tietokoneen uumenissa. Vaivaa on siis nähtävä enemmän kuin lähikaupan lehtihyllyllä piipahtaminen. Käydä toimistossa, tilata tarvitsemansa tai jopa soittaa annettuun palvelunumeroon.

Eikö viime vuoden Euroopan ympäristöpääkaupunki Lahdesta ole ketään kertomassa YK:n ilmastokokouksessa, miten maailman ilmasto- ja muut ympäristöasiat pitää hoitaa?

Ollaan tarkkana, opposition suurin puolue vastustaa nyt myös omia aikaisemman hallituskautensa aikana tehtyjä päätöksiä. Onko ymmärrystä omista tekemisistään, vai luulevatko he meitä äänestäjiä huonomuistisìksi = seniileiksi. Toive ei kyllä taida toteutua. Muisti pelaa, ainakin vielä. T. Seniori.

Ensin tuhotaan kaikki metsät (esim. Kytölä), ja sen jälkeen puhutaan kompensaatioista. Kyllä on hölmöläisten hommaa.

Nyt stoppi silta-asiaan. Ei jaksa joka aamu samaa väittelyä. Eikö lahtelaisia muut asiat kiinnosta. Kerta kaikkiaan kyllästyttävää.

Rakastan noita Aleksin kausi-/jouluvaloja. Usein kuljen kadun päästä päähän, vain ihaillen niitä.

Hämeenmaa kustantaa sillan, mutta kuten kaikki rakentaminen, siihenkin tarvitaan rakennuslupa paikallisilta viranomaisilta. Joten aina käytetään viranomaistyötä lupaprosessissa, ei ainoastaan tässä siltahankkeessa.

Mainio kuva etusivulla tänään (9.11.) autottomalta Aleksilta. Siinä sumussa on sit kiva köpötellä pitkin ja poikin. Voi nauttia kahvit terassilla ilman pakokaasuja – ai niin, ne onkin kiinni vielä 6 kk.

Mun mummo ei valittanut autorallista, et olis stressaantunut, kun vein sille kynttilän levolle.

Luonnon ennallistamisen voisi alittaa golf-kentistä. Ovat varsinaisia yli lannoitettujen, myrkytettyjä ja kasteluvettä tuhlaavia turhakkeita kaikkialla luonnossa.

Vapauden kadun yli on rakennettu silta Triosta Hansaan ja Cumulus-hotelliin! Eikö tämä pilaa maisemaa?

Ja sanoihan Jeesus ottaessaan leivän käteensä: – Tämä on minun ruumiini. Siinä ovat kasvissyönnin asetussanat. (Eeva Kilpi 2019).

Hallituksen esimerkkinäkö ennallistamisesta on hyväksyä Fortumin ydinvoimaansa ostama materiaali Venäjältä, rahoittaen näin Eurooppaa uhkaavaa sotaa?

Ministeri Skinnarilla on taas ilmeestä päätellen hyvinkin hauskaa välikysymyskeskustelussa. Aikamoista komiikkaahan tuo on, mutta avoin nauraminen ei ministerin aitioon sovi.

Lahden Talot katsokaa kenelle asuntonne vuokraatte. Ei mikään ihme, että vuokrat nousee. Meno on eräillä kuin elopellossa. Ei noudateta mitään sääntöjä ym.

Vääksyn Lääkärikeskukselle sydämellinen kiitos, kun huolehditte potilaasta, että on päässyt turvallisesti kotiin. Kiitos soitostanne. Näin pitäisi jokaisen toimia muistisairaan henkilön kohdalla, jos huomaa, että kaikki ei ole hyvin.

Tulisin onnelliseksi, jos verottaja olisi rehellinen työssään eikä verottaisi toista kertaa säästöistä nostettuja varoja, vaikka ne on käytetty oman terveyden hoitoon.

Respectit Etlarille. ESS on pitänyt asiallisesti esillä seurakuntavaaleja!

Nyt, kun ilmastoasia on kuuma aihe, pitäisi lemmikkieläimet kieltää kokonaan.

Kukahan se osaisi sanoa, mitä nuo isot kirjaimet keskussairaalan katossa tahtovat kertoa. Jos oikein ymmärsin, niin entinen kir 44 on nykyisin R4. Aakkoset kai kaikki osaavat, mutta täytyykö opetella niille uusi "sairaalamerkitys"?

Uniper neuvottelut pystyttiin hoitamaan tekstarilla, mutta ilmastokokoukseen Kairon rannoille pitää lentää 70 hengen voimin?

Tonttien omistajien/hallitsijoiden pitäisi pitää kadun reunan viherkaista siistinä. Esim., puhtaana lehdistä. Ettei sadevesikaivot tukkeudu. Kuten Kuokkamaantien risteyksessä.

Mitä hyötyä siitä on, että esim. Pätiälänkorvesta katkaistaan sähköt pariksi tunniksi? Pimennetään Lahti samaksi ajaksi niin jopa syntyy säästöjä. Mikseivät sähköherrat ymmärrä näin yksinkertaista asiaa?

Työnantajilla on oikeus otattaa huumetesti, niin vuokranantajille sama oikeus, koska ne tuottavat asukkaille pelkoa ja tuskaa!

Vastaus, miksi valitamme "kotiseudustamme". Oikeita kotiseutulaisia Lahdessa on vain osa, itsekään en katso olevani alkuperäinen lahtelainen, hämäläinen kylläkin. Lahti nousi puuteollisuuden tuotteita valmistavaksi kaupungiksi, toden teolla 1960–1970-luvulla. Työvoimaa tuli Itä-Suomesta, pääosin. Tehtaita poistui ja työläiset eläköityivät. Lapsista vain osa jäi Lahteen. Tämä lapsikin on yli 70 v. Olenko lahtelainen? En tiedä. T. Seniori