Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppis | Harmi, kun seurakuntavaaleissa ryhmät ovat nimenneet itsensä niin erikoisilla nimillä

Harmi, kun seurakuntavaaleissa ryhmät ovat nimenneet itsensä niin erikoisilla nimillä. Eivät kerro yhtään mitään. En yhtään ihmettele, miksi äänestysprosentti on niin pieni.

En tarvitse kynsiteknikkoa. Minulla on aina ollut ihan omat kynnet (tätä kysytään usein), joita koristella fiiliksen mukaan. Suhtaudun ylipäänsä kielteisesti kaikkeen keinotekoiseen. Luomu on parasta.

Olkaa huoletta kyllä se kävelysilta tulee, menihän 50 vuotta ensimmäisen valituksen jälkeen, niin saatiin ohitustie.

"Toisen perseellä ei istuta tuleen." Sanonta toteutuu täysimääräisesti sivareiden osalta, joita Ukrainan sota on lisännyt entisestään. Kiitos rohkeille ja vastuuntuntoisille nuorille miehille, jotka ovat tarvittaessa valmiita puolustamaan isänmaatamme henkensäkin uhalla. PorvariNainen

Lahdella on varaa 50 miljoonaa Kujalan kallion poistamiseen ja jätemaan kuljettamiseen Rälssiin. Varsinainen ympäristöteko.

Te lahtelaiset olette ylpeitä kotiseudustanne. Mistä johtuu jatkuva valitus?

Vuoden tärkein virallinen liputuspäivä lähestyy, siis kerrataanpa hieman. Perinteisen liputusohjeen mukaan tyhjä lipputanko virallisena liputuspäivänä on mielenosoitusta! Hennalan paraatikentän lipputangon juurelle pääsee taas autolla, tämä tiedoksi liputusvastaavalle! Siniristit liehumaan!

Kiitos kaupungille! Tarolankadun liittymä on nyt todella hieno.

Miksi kaupunki ei valvo kiinteistön kadunhoitovelvoitteiden toteutumista? Hennalankadun Tornanpuoleisessa päässä jo vuosia asiat hoitamatta ja nyt ainoastaan komposteista kertovat kyltit puuttuvat!

Graffittimaalien hinnat korkeaksi, sekin hillitsee jonkin verran tuota hirveetä töhrimistä. Ostoikäraja 18 v. Usein nähnyt tuollaisia 14–16 v. töhrimässä.

Hyvä olla, kun kontaktit pulinoineen nolla.

Saako änkyröiltä kysyä, mikä siinä Aleksin "sillassa" niin kauheasti hiertää? Aina sama homma, kun tänne oltais jotain uutta tekemässä, niin valittajat herää

Helsinki harkitsee Keskuskadun kattamista. Keskustan näivettymisen estämiseksi. Lahti voisi harkita samaa Aleksanterinkadun osalta. Tarjoaako Hämeenmaa alkupääoman asian edistämiseksi? Avoin kysymys!

Hollola tarvitsisi hyvän anniskeluoikeuksilla olevan tasokkaan ruokaravintolan. Nyt joutuu menemään Lahteen.

Luulisin Levon/hautausmaiden autorallista monien saavan pelkkää stressiä. Sama toistuu taas isänpäivänä ja jouluna.

Kyllä jalankulkijan kannattaa huomioida autot! Ei auto pysähdy kuin seinään ja autonkuljettajan havainnointi ja reagointi voivat olla puutteellisia ja hitaita! Jalankulkijat usein hyppivät suojatielle äkillisesti ja varsinkin kääntyville autoille vaikea huomata!

Mikä on hulluuden huippu? Se, kun toinen hullu yrittää puhua järkeä toiselle hullulle.

Ei talvikunnossapitoa -kyltit ilmestyivät taas poluille ja portaikkoihin. Eikö joutilaita nuoria punttisalimiehiä voisi velvoittaa lumi- yms. töihin?

TV-urheilu. Miksi ilmoitetaan em. luistelu, sitä ei tule. On monta kertaa ollut väärin. Muut ohjelmat alkamisaika väärin. Rahapelien voitot lehteen. Kaikilla ei nettiä. Muita juttuja koko aukeama, kuvien kera.

Juuri tällä tavalla nämä koulukiusaajat eli typerät kakarat huvittelevat: päästetään suusta, mitä sylki sinne tuo. Koittakaa jo vähitellen aikuistua.

Onko nykyihmisistä enää mihinkään, kun puolueet pelkää, ettei työntekijöitä ole tarpeeksi eikä vanhat ihmiset saisi jäädä eläkkeellekään. Jo on aikoihin eletty ja asiat taitaa olla tosi pielessä tässä maassa.

Tietääkö asiantuntijat, montako koronatartuntaa terveys kestää? Yksikin tartunta aiheuttaa vakavia vahinkoja.

Ympyrä on sulkeutunut. Ylellä kohtaa ufot ja pentulivet. Molemmat perustuu ihmisten sinisilmäisyyteen.

Kenen intressissä on haitata Hotelli Seurahuoneen palvelujen parantamista? Vain kilpailevilla hotelleilla.

Kaupunki kaavoittaa ja velvoittaa Hämeenmaan rakentamaan niin leveän sillan, että sinne mahtuu kahvila ja pubi. Tulee Malvaakin suositumpi turistirysä. Malvaa maksamme monta vuotta, sillan makaa Hämeenmaa.

Ehdottomasti talviaika...kesäajan voi unohtaa ja piste.

Onko enää fysioterapeutteja, jotka tekevät palkkansa eteen töitä? Kotiharjoitusohjeet löytyvät kyllä netistä, tai vaikka naapurilta.

EU:n ennallistamisasetusehdotuksen mukaan mm. vähintään 30 % soista pitää ennallistaa vuoteen 2030 mennessä ja vähintään 90 % vuoteen 2050 mennessä. Aikoinaan soita piti ojittaa, jotta päästiin hallatuhoista. Sodan seurauksena meiltä ryöstettiin yli 10 % maamme viljelysalasta. Karjalan evakoille ja sotaveteraaneille järjestettiin pientiloja Keski- ja Pohjois-Suomessa soita kuivattamalla.

Miten promillen päästöjen vähennys pelastaa maapallon? Ei ainakaan Ojalan laskuopin mukaan!

Yle otti A-studio ohjelmaansa 8.11.2022 rikollista toimintaa kannattavat naiset 2 kpl. Verovaroilla pyörii sirkus.

Nyt kun ilmastoasia on kuuma aihe, mielestäni pitäisi ilotulitteet kieltää uudenvuoden aattona koko Suomessa.

Voisitte jo lopettaa sen ininän kesä/talviajasta. On paljon tärkeämpiäkin asioita. Kuten, milloin silta Aleksille tehdään ja milloin siirrytään pysyvään kesäaikaan. Eiks ni.

Ratkaisu Aleksin siltaongelmaan: Tehdään siitä helposti koottava ja purettava elementtirakenne, joka pannaan aina tammikuussa paikalleen puoleksi vuodeksi ja puretaan sitten Juhannuksena pois lopuksi vuotta.

Muistakaa, että meillä Suomessa eivät oikeistoa tai jopa äärioikeistoa kevään vaaleissa äänestävät "pienituloiset" kitise. Kaikki omalla kustannuksella, mitkä nyt saamme verotuloilla. Kokoomuksen ja persujen unelma, ei kenellekään mitään tukia eikä ilmaisia palveluita yhteiskunnalta. Puhutaan toista, mutta yli 10 hallitusvuotta on osoittanut päinvastaista, köyhien unohtamista. Vain maatamme puolustamaan köyhät kelpasivat. T. Mie

Onko ennallistaminen huono asia? Jos maa ja metsä ovat liian kuivat, ne palavat kuumuudessa helposti.